Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ισημερινή Γουινέα - Γουινέα

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 30,879 29.6%
X
€ 30,113 28.8%
2
€ 43,431 41.6%
Over
€ 7,517 28.2%
Under
€ 19,166 71.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

55 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

4

2

Σουτ εκτός εστίας

4

52%

Κατοχή μπάλας

48%

1

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

0

0

Κίτρινες κάρτες

1

1

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

2

12

Φάουλ

18

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Alassane Ouattara
  • Χωρητικότητα: 60000
  • Θεατές: 36340
Στους «8» χωράει μόνο μία... Γουινέα

Στους «8» χωράει μόνο μία... Γουινέα

Η Ισημερινή Γουινέα αντιμετωπίζει τη Γουινέα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Τι ισχύει :Νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Αίγυπτος - Λ.Δ. Κονγκό.

Πρόκειται για την ομάδα που έχει «κλέψει» την παράσταση έως τώρα στη διοργάνωση, καθώς όχι μόνο έχει την καλύτερη επίθεση με 9 γκολ σε τρία ματς, σκοράροντας κατά ριπάς, αλλά τερμάτισε πρώτη -με 7 βαθμούς- στον 1ο όμιλο, μπροστά από τη Νιγηρία, που προσπέρασε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, και την οικοδέσποινα Ακτή Ελεφαντοστού, την οποία μάλιστα ισοπέδωσε με 4-0 στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων!

Κομβικοί στη μέχρι τώρα πορεία της τόσο ο Ινσουέ, που έχει πετύχει 5 γκολ όντας πρώτος σκόρερ του τουρνουά, αλλά και ο γκολκίπερ της Οβόνο που κόντρα σε Νιγηρία (1-1) και Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της.

«Παραμένουμε ταπεινοί και δουλεύουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο των μεγάλων ομάδων της Αφρικής. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και να σχεδιάσουμε το υπόλοιπο της διοργάνωσης ώστε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χουάν Μίχα.

Αγωνιστικά νέα: Χωρίς προβλήματα ή απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Οβόνο (Αλαβές), Εμπελά (Σονέχα), Σαπούνγκα (Πολοκουάνε)

Αμυντικοί: Σένρα (Αβιγές), Ανιέμπο (Ιγεσκάς), Έλο (Μέριδα), Μ. Εντόνγκ (Κραϊόβα), Όντο (Χάντερσφιλντ Β’), Ακάπο (Σαν Χοσέ Έρθουεϊκς), Ομπιάνγκ (Άρτζες Πιτέστι)

Μέσοι: Μπαλμπόα (Ουέσκα), Μπικόρο (Κλαμπ Αφρικέν), Σαλβαδόρ (Μιέτζ Λέγκνιτσα), Μπούλια (Λογκρονιές), Ματσίν (Μόντσα), Κομίτρε (Αλκογιάνο), Ενέμε (Βίσκοφ)

Επιθετικοί: Ενσουέ (Ιντερσίτι), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Έλα (Νουμάνθια), Ομπάμπα (Σάντα Κολόμα), Ενλάβο (Μπράγκα Β'). Προκρίθηκε ως μία από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τη Σενεγάλη στην τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε τόσο πίσω της όσο και πίσω από το Καμερούν στον 3ο όμιλο, όπου συγκέντρωσε 4 πόντους. Η ήττα στο φινάλε δεν την πείραξε ιδιαίτερα, αφού σε περίπτωση που τερμάτισε στη 2η θέση θα διασταυρώνονταν με τη Νιγηρία, που αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη της αφρικανικής ηπείρου.

Η Γουινέα προκρίθηκε έτσι για άλλη μία φορά στη φάση των «16», που ήταν και το ταβάνι της τόσο το 2015 όσο και το 2019 και θέλει αυτή τη φορά να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το κλίμα πάντως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς οι παίκτες δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (25/1) λόγω μη καταβολής του πριμ που τους είχε υποσχεθεί η ομοσπονδία και διαφωνίας πάνω στο ύψος του ποσού. Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν τεταμένες ωστόσο οι προπονήσεις ξεκίνησαν ξανά μετά από παρέμβαση του κόουτς Ντιαβαρά.

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε. Θα δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να γράψουμε ιστορία» αρκέστηκε να δηλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Καμπά Ντιαβαρά.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο βασικός περιφερειακός επιθετικός Καμανό, αλλά προέκυψαν δύο σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή με τον χαφ Τουρέ και τον μέσο Μορίμπα να τίθενται νοκ άουτ μετά από τραυματισμούς στην προπόνηση.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κεϊτά (Έστερσουντ), Κονέ (Χιμπέρνιανς), Καμαρά (Χορόγια)

Αμυντικοί: Κόντε (Μπότεβ Πλόβντιβ), Ντιακιτέ (Ρεμς), Σιλά (Μονπελιέ), Ζανβιέ (Καϊσέρισπορ), Μ.Α. Καμαρά (Γιουνγκ Μπόις), Ντιακαμπί (Βαλένθια), Σο (Στρασβούργο), Σ. Σιλά (Καμπούρ)

Μέσοι: Τουρέ (Χάβρη), Α. Καμαρά (Ατρόμητος), Ντιαβαρά (Άντερλεχτ), Σισέ (Σεντ Ετιέν), Μορίμπα (Χετάφε). Κονατέ (Μέχελεν), Κεϊτά (Βέρντερ Βρέμης), Σισέ (Λεγανές)

Επιθετικοί: Κοντέ (Μπαστιά), Καμανό (Άμπχα), Καντέ (Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς), Μπαγιό (Χάβρη), Γκιλαβογκί (Λανς), Γκιρασί (Στουτγκάρδη).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με απουσίες και εσωτερικά προβλήματα μεν αλά ανώτερη ποιοτικά η Γουινέα και πιο ισορροπημένο σύνολο, τη στιγμή που η ενθουσιώδης Ισημερινή Γουινέα «πυροβολεί» επιθετικά, αλλά η άμυνά της έχει αρκετά ζητήματα τα οποία καλύπτονται από τις εκπληκτικές εμφανίσεις του γκολκίπερ της μέχρι στιγμής. Θα επιλέξω το διπλό, αφού μπροστά στην ευκαιρία μίας μεγάλης πορείας η Γουινέα θεωρώ πως θα δείξει πνεύμα συσπείρωσης και θα μπορέσει να φτάσει στην πρόκριση στα 90 λεπτά.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Γουινέα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
28/1/2024
Ισημερινή Γουινέα
Γουινέα
0 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο StefG4 με το υψηλότερο yield +0.92% έπαιξε: X
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +15.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες