1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ίντερ - Μπενεβέντο

Προϊστορία

30/1/2021 ΊντερΜπενεβέντο 4 - 0
30/9/2020 ΜπενεβέντοΊντερ 2 - 5
13/1/2019 ΊντερΜπενεβέντο 6 - 2
24/2/2018 ΊντερΜπενεβέντο 2 - 0
1/10/2017 ΜπενεβέντοΊντερ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 708,752 91.5%
X
€ 40,653 5.2%
2
€ 25,307 3.3%
Over
€ 15,327 65.1%
Under
€ 8,226 34.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Giuseppe Meazza
  • Χωρητικότητα: 80018
Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το Κύπελλο για την Ίντερ

Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το Κύπελλο για την Ίντερ

Η Ίντερ υποδέχεται την Μπενεβέντο για την 20η αγωνιστική της Σέριε Α’ . Από σπουδαία πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στην Μίλαν προέρχονται οι γηπεδούχοι, ισόπαλοι απέναντι στην Τορίνο ήρθαν οι φιλοξενούμενοι.

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΙΝΤΕΡ

Έδειξε χαρακτήρα στο ντέρμπι «ντέλλα Μαντονίνα» απέναντι στην Μίλαν την Τρίτη, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η αντίπαλος της βέβαια μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη, ενώ η ίδια «ενόχλησε» αρχικά την εστία του Ταταρουσάνου με ένα σουτ του Λουκάκου στο 24’. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 31’ από ένα σουτ του Ιμπραχίμοβιτς και επτά λεπτά μετά άγγιξε την ισοφάριση με τον Σάντσες. Η στιγμή που άλλαξε το παιχνίδι ήρθε στο 58’ όταν ο Ιμπραχίμοβιτς αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Από εκείνο το σημείο και έπειτα έκλεισε την Μίλαν στην άμυνα της, ισοφάρισε με πέναλτι του Λουκάκου στο 71΄αλλά έβλεπε τον Ταταρουσάνου με τις αποκρούσεις του στη συνέχεια να της στερεί την ανατροπή. Τελικά την λύση έδωσε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έρικσεν, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ουντιέζε, έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι της, την βοήθησε βέβαια και η αποβολή, και έμεινε εντός της διεκδίκησης του Κυπέλλου. Πήρε μάλιστα ψυχολογία καθώς επιβλήθηκε ενός άμεσου αντιπάλου για το πρωτάθλημα και έδειξε ότι φέτος είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει ως το τέλος το Σκουντέτο. Στο -2 από την πρώτη θέση, μετά το σημερινό παιχνίδι ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Την Τρίτη αντιμετωπίζει την Γιουβέντους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και έπειτα έχει στην σειρά της Φιορεντίνα (εκτός), Λάτσιο (εντός) και Μίλαν για το πρωτάθλημα. Καθοριστικός ο Φεβρουάριος, ίσως την βοηθήσει το γεγονός ότι δεν θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

«Η Μπενεβέντο τα πηγαίνει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για τον Ιντζάγκι που δείχνει τι μπορεί να κάνει στην Σέριε Α’. Αρχίζει ο δεύτερος γύρος και πλέον κάθε πόντος μετράει πιο βαριά για τις ομάδες. Σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα τα παιχνίδια μεταξύ των ανταγωνιστών θα είναι καθοριστικά, αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε ομάδα», τόνισε ο κόουτς Κόντε.

Αγωνιστικά Νέα: Φαίνεται πως χαλάει η ανταλλαγή ανάμεσα στον Έντιν Τζέκο και τον Αλέξις Σάντσες. Παραμένει εκτός ο μπακ Ντ' Αμπρόζιο (11/3). Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα καθίσει στον πάγκο καθώς είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Υποδέχτηκε την Τορίνο την προηγούμενη αγωνιστική και σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Τα πράγματα βέβαια θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα για την ίδια καθώς στο 31’ προηγήθηκε με πέναλτι του Βιόλα και στην πρώτη της ευκαιρία στην επανάληψη διπλασίασε τα τέρματα της με σουτ του Λαπαντούλα μέσα από την περιοχή. Δέχτηκε βέβαια άμεσα την μείωση του σκορ καθώς στο 51’ ο Τζάτζα πέτυχε το 2-1 και η Τορίνο πίεσε για την ισοφάριση. Οι παίκτες του Ιντζάγκι προσπαθούσαν να αμυνθούν και απειλούσαν κυρίως με μακρινά σουτ, ο Χετεμάι άγγιξε το 83’ αλλά τελικά η «γκρανάτα» ήταν αυτή που ισοφάρισε στο 93’.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, το χρονικό σημείο όμως που δέχτηκε την ισοφάριση της άφησε μία πικρή γεύση. Συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 11η θέση με 22 βαθμούς και στο +8 από την παραμονή της. Θετικό προφανώς το πρόσημο μέχρι στιγμής, αν συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα δεν θα κινδυνέψει. Απέκτησε τον επιθετικό Αντόλφο Γκάιτς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την μορφή δανεισμού. Ήθελε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, ο νεαρός Αργεντινός βέβαια αποτελεί ένα στοίχημα καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί το πρώτο εξάμηνο του στη Ρωσία. Σημαντική η προσθήκη του μπακ Ντεπάολι από την Αταλάντα.

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε τους 40 βαθμούς όσο πιο σύντομα γίνεται και ακόμα έχουμε πολύ. Έχουμε οκτώ πόντους διαφορά αλλά όσοι είναι από κάτω μας είτε κινούνται μεταγραφικά είτε έχουν ποιοτικά ρόστερ. Ο δεύτερος γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός», τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο μπακ Λετίτσια (15/3), ο στόπερ Βόλτα και ο φορ Μοντσίνι (7/0). Τιμωρημένος ο φορ Σάου (15/3). Επιστρέφει ο μέσος Σκιαταρέλα (15/1).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ίντερ ξέρει πως αυτά τα παιχνίδια αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα οφείλει να τα κερδίζει. Έχει ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει την Μπενεβέντο. Το σύνολο του Ιντζάγκι έδειξε θετικό πρόσωπο στον πρώτο γύρο αλλά μοιάζει δύσκολο να κοντράρει αυτή την στιγμή την Ίντερ. Θα ρισκάρουμε ωστόσο με το αμφίσκορο καθώς δεν θα φοβηθεί να βγει μπροστά.

FACTS

  • Η ομάδα Ίντερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Ίντερ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σέριε A.
    Σημείο: 1
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Μπενεβέντο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σέριε A).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σέριε A
  1 Ίντερ 38 91 28 7 3 89:35
  18 Μπενεβέντο 38 33 7 12 19 40:75
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +5.09% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε A] έπαιξε: 1
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες