3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιαπωνία U20 - Εκουαδόρ U20

23/5/2019 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 793

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 30' Ito Hiroki
  2. 43' Yamada Kota
  3. 45' Tagawa Kyosuke (αυτογκόλ)

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 68' Yamada Kota
  2. 78' Sugawara Yukinari

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      75 ψήφοι:

      Ψηλά ο πήχης για το Εκουαδόρ

      Ψηλά ο πήχης για το Εκουαδόρ

      Ιαπωνία και Εκουαδόρ μπαίνουν στη μάχη του 18ου Μουντιάλ U20, σ΄ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία τους στη διοργάνωση, αφού θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Ιταλία και Μεξικό. Φαβορί οι Λατίνοι που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στο Σουνταμερικάνο αλλά και στα φιλικά του Μαΐου.

      Τι ισχύει: Φάση των ομίλων του Μουντιάλ U20. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις σε κάθε γκρουπ προκρίνονται στους «16», μαζί με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων. Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, δεύτερο η καλύτερη επίθεση και τρίτο τα μεταξύ τους παιχνίδια.

      * Τον όμιλο συμπληρώνουν Ιταλία και Μεξικό

      ΙΑΠΩΝΙΑ U20

      Δίνει το «παρών» στη διοργάνωση για δεύτερη συνεχή φορά και 9η συνολικά, έχοντας φτάσει ως τη φάση των «16» στο προηγούμενο τουρνουά, όπου και αποκλείστηκε από την Πορτογαλία. Καλύτερη παρουσία της ήταν στη διοργάνωση του 1999, όπου και έφτασε στον τελικό για να συντριβεί με 4-0 από την Ισπανία του Τσάβι.

      Εξασφάλισε την πρόκριση για το τουρνουά μέσω του Κυπέλλου Ασίας, όπου και έφτασε ως τα ημιτελικά. Μπαίνει στο τουρνουά ως το μεγάλο αουτσάιντερ, καθώς δε συγκεντρώνει πολλές τύχες σε όμιλο με Ιταλία, Μεξικό και Ισημερινό. Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι και οι καλύτεροι τρίτοι προκρίνονται στα νοκ-άουτ, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά σε μια από τις τρεις ομάδες του γκρουπ. Στον πάγκο συνεχίζει με τον Μασανάγκα Καγκεγιάμα, που βρίσκεται εδώ και περίπου μία διετία. Απογοήτευσε στα τελευταία φιλικά, γνωρίζοντας τρεις ήττες από Πολωνία (4-1), Αργεντινή (1-0) και ΗΠΑ (2-1).

      Αγωνιστικά Νέα: Ομάδα με πολλά τρεξίματα αλλά με προβλήματα ανασταλτικά και στο τελείωμα των φάσεων. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται εκτός συνόρων, με τα φώτα να πέφτουν στους επιθετικούς Ταγκάβα και Χάρα, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι στηρίζεται στον Σάιτο. Εκτός αποστολής έμεινε ο επιθετικός της Κασίμα, Χιρόκι Άμπε

      ΕΚΟΥΑΔΟΡ U20

      Μπαίνει με πολλά όνειρα για διάκριση στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας κατακτήσει πρόσφατα το πρώτο Σουνταμερικάνο της ιστορίας της, αφήνοντας πίσω της Αργεντινή, Ουρουγουάη και Βραζιλία. Ως εκ τούτου θέτει υψηλά τον πήχη, στοχεύοντας για αρχή την παρουσία της στα προημιτελικά.

      Συμμετέχει στη διοργάνωση για 4η φορά στην ιστορία της, έχοντας αποτύχει να περάσει τη φάση των ομίλων στο περασμένο τουρνουά. Καλύτερη της παρουσία η πρόκριση στους «16» το 2001 και 2011. Προπονητής της ομάδας είναι από το 2017 ο Χόρχε Σελίκο, πολύ γνωστό όνομα στο Εκουαδόρ, αφού βρίσκονταν για επτά χρόνια στον πάγκο της Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα, ενώ την περασμένη σεζόν πέρασε και από τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών της χώρας.

      Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει στη διοργάνωση της Πολωνίας με μια από τις πιο ταλαντούχες φουρνιές. Ξεχωρίζει ο γκολτζής φορ Καμπάνια (διεθνής με την Ανδρών), που σκόραρε 6 γκολ σε 9 παιχνίδια στο Σουνταμερικάνο. Πίσω του αγωνίζεται συνήθως η τριάδα των Αλβαράδο, Πλάτα και Ρεζαμπάλα. Ξεχωρίζουν επίσης ο τερματοφύλακας Ραμίρες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο αμυντικός Πορόζο της Σάντος και ο μπακ Παλάσιος της Βίλεμ, όπως και ο φορ της Βαγιαδολίδ, Πλάθα, ο οποίος πάντως είναι αμφίβολος λόγω προβλήματος τραυματισμού.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το Εκουαδόρ μπαίνει με πολλά όνειρα για διάκριση στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο Σουνταμερικάνο, το οποίο και κατέκτησε. Στόχος μια πορεία τουλάχιστον ως τα προημιτελικά και για να τα καταφέρει θα πρέπει να μην σκοντάψει στο σημερινό, όπου καλείται να θέσει βάσεις πρόκρισης. Δεν τρομάζει με αυτό το ρόστερ η Ιαπωνία, η οποία έδειξε πολλά προβλήματα στα φιλικά προετοιμασίας. Θεωρούμε πως υπάρχει αξία σε αποδόση πάνω του 2.00

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Μουντίαλ U20
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        6 Ιαπωνία U20 3 5 1 2 0 4:1
        7 Εκουαδόρ U20 3 4 1 1 1 2:2
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ιαπωνία U20 3 5 1 2 0 4:1
        3 Εκουαδόρ U20 3 4 1 1 1 2:2
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      23/5/2019
      Ιαπωνία U20
      Εκουαδόρ U20
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες