Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζυρίχη - Καραμπάγκ

Προϊστορία

27/7/2022 ΖυρίχηΚαραμπάγκ 2 - 2*
19/7/2022 ΚαραμπάγκΖυρίχη 3 - 2
21/1/2015 ΚαραμπάγκΖυρίχη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 71,756 73.5%
X
€ 13,755 14.1%
2
€ 12,130 12.4%
Over
€ 10,387 38.6%
Under
€ 16,518 61.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

3

Σουτ εκτός εστίας

6

49%

Κατοχή μπάλας

51%

4

Οφσάιντ

1

6

Κίτρινες κάρτες

7

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

5

Αλλαγές

6

22

Φάουλ

21

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Letzigrund Stadion
  • Χωρητικότητα: 26103
  • Θεατές: 10237
Με τη δύναμη της έδρας η Ζυρίχη

Με τη δύναμη της έδρας η Ζυρίχη

Η Ζυρίχη έχασε με 3-2 στο Αζερμπαϊτζάν και καλείται μπροστά στο κοινό της να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ κόντρα στη Κάραμπακ.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ όποια αποκλειστεί συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επέστρεψε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από τέσσερα χρόνια και αγωνίστηκε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το 2009 που ήταν και η μοναδική της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χάνοντας στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν από την Κάραμπακ με 3-2, αλλά μπορεί να πάρει την πρόκριση. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μείωσε στο 65' με τον Καμπέρι και με τη σέντρα δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Όμως, κατάφερε στο 85' με πέναλτι του Κριεζίου να γράψει το τελικό αποτέλεσμα και να μείνει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Ελβετίας και φέτος ήδη βρίσκεται στην δεύτερη αγωνιστική. Στην πρεμιέρα έχασε με 4-0 από την Γιουνγκ Μπόις και το Σάββατο έφερε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) κόντρα στη Λουκέρνη. Η Ζυρίχη κράτησε απαραβίαστη την εστία της για πρώτη φορά, αφού δέχθηκε 10 γκολ στους τρεις προηγούμενους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις και στηρίζεται στην δυνατή της έδρα, όπου τους τελευταίους 12 μήνες έχει χάσει μόνο δύο από τους 23 αγώνες της στο «Letzigrund» σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η Κάραμπακ ήταν πολύ δυνατή εντός έδρας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να είμαστε πιο ενεργοί και προνοητικοί όταν είχαμε την μπάλα. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό τώρα: να παίξουμε επιθετικά και μαζί ενάντια στην μπάλα και να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά το transition. Όχι μόνο η σωματική, αλλά και η ψυχική καταπόνηση είναι μεγάλη, αλλά έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε σε μια ευρωπαϊκή φάση των ομίλων με νίκη και ταυτόχρονα να φτάσουμε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League. Φυσικά, αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποια ένταση, αλλά περισσότερη προσμονή και κίνητρο για τον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα μπροστά στους φιλάθλους μας» » ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Φράνκο Φόντα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο στόπερ Ομέραγκιτς.Στον πρώτο προκριματικό γύρο πέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση και από τον δεύτερο προκριματικό, αφού επικράτησε στο Αζερμπαϊτζάν επί της Ζυρίχης με 3-2. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μαλινόφσκι (17') και Βάντζι (36'). Στην επανάληψη, είδε τους Ελβετούς να μειώνουν με τον Καμπέρι στο 65', αλλά ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Βάντζι έγραψε το 3-1 για να έρθει στο 85' ο Κριεζίου με πέναλτι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κάραμπακ δεν έχει αντίπαλο στο εγχώριο πρωτάθλημα, αφού το κατέκτησε και πέρσι με σχετική ευκολία, κάνοντας το νταμπλ και έχει βρεθεί στην κορυφή οχτώ φορές τα τελευταία εννιά χρόνια. ΤΟ νέο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και προετοιμάστηκε αποκλειστικά για το ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Άλλωστε, θέλει την ευρωπαϊκή διάκριση, έχοντας χτίσει το όνομα της και έχει βρεθεί μια φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2017-18), έξι φορές στο Γιουρόπα Λιγκ και μια πέρσι στο νεοσύστατο Κόνφερενς.

«Είναι ένας αντίπαλος που δεν μας ταιριάζει λόγω του στυλ παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση, μετά τον πρώτο αγώνα γνωρίσαμε καλύτερα αυτήν την ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε έξυπνα και να παλέψουμε καλά. Θα χρειαστεί να πάρουμε κάποια ρίσκα. Η κατάσταση της ομάδας δεν είναι κακή. Η προετοιμασία μας έγινε σε καλό επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αλλά να είμαστε υπομονετικοί. Και θα πρέπει να παλέψουμε για κάθε μέτρο» είπε ο προπονητής Γκουρμπάνοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει σημαντικές απουσίες.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ζυρίχη έχασε στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν από την Κάραμπακ και θέλει μπροστά στο κοινό της να πάρει την πρόκριση. Άλλωστε, τους τελευταίους 12 μήνες έχει χάσει μόνο δύο από τους 23 αγώνες που έδωσε στο «Λέτζιγκραντ» σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως έχει δυνατή έδρα. Πάντως, η Κάραμπακ δεν είναι καμία άπειρη ομάδα και επιθυμεί την ευρωπαϊκή διάκριση. Δύσκολο ματς για προγνωστικά και θα προτιμήσουμε το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες της ομάδας Ζυρίχη, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.54 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Καραμπάγκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.57 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζυρίχη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζυρίχη νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο akis55, με το υψηλότερο yield +5.13% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.54% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες