4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζόρια Λουγκάνσκ - Μπρέινταμπλικ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 87,380 66.6%
X
€ 7,502 5.7%
2
€ 36,321 27.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

7

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

8

45%

Κατοχή μπάλας

55%

3

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

3

5

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

5

12

Φάουλ

7

9

Εκτελέσεις Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Lublin
  • Χωρητικότητα: 15500
  • Θεατές: 442
Μόνο για το γόητρο επί πολωνικού εδάφους

Μόνο για το γόητρο επί πολωνικού εδάφους

Η Ζόρια Λουγκάνσκ φιλοξενεί την Μπρέινταμπλικ για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Γάνδης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν εντός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

* Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα στην Πολωνία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο πριν δύο εβδομάδες, καθώς υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στο Βέλγιο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Γάνδη. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ιδιαίτερα και ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-1. Άντεξε μόλις 20 λεπτά πριν δεχθεί το πρώτο γκολ από ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ του Φοφανά. Δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη κατέρρευσε κι έγινε έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων. Στο 49’ ο Μπατάχοφ άθελά του σκόραρε στην εστία της «γράφοντας» το 2-0 και στο 55’ ήταν η σειρά του Όρμπαν να βρει δίχτυα πετυχαίνοντας το 3-0. Τα είχε παρατήσει τελείως και στο 75’ ένα τέρμα του Γκέντελμαν διαμόρφωσε το 4-0. Εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση των Βέλγων κι έφτασε στο γκολ της τιμής με σουτ του Νανονίγι στο 82’.

Η Ζόρια Λουγκάνσκ υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια είχε μετρήσει μία ισοπαλία και μία νίκη, δεν μπόρεσε στη συνέχεια της προσπάθειάς της να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο. Οι Ουκρανοί έχουν μαζέψει όλους κι όλους εκείνους τους 4 βαθμούς από το ξεκίνημα και είναι σίγουρο και μαθηματικά ότι θα τερματίσουν στην 3η θέση της κατάταξης, δίχως να μπορούν να βρεθούν χαμηλότερα αλλά ούτε και ψηλότερα, ολοκληρώνοντας τις φετινές τους διεθνείς υποχρεώσεις. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ ήταν αμφίσκορα. Για το ουκρανικό πρωτάθλημα έπαιξαν εκτός έδρας με την Κρίβμπας το προηγούμενο Σάββατο. Έμεινε στην ισοπαλία (2-2) και η τραγική της πορεία συνεχίστηκε, καθώς είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά Νέα: Στα «πιτς» ο αμυντικός Βαντούκ. Μακροχρόνιοι απόντες ο τερματοφύλακας Ματσαπούρα και ο μπακ Μπούτκο.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλησίασε κοντά σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα όμως τελικά «λύγισε» και γνώρισε την ήττα (1-2). Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα και ήταν φανερό ότι προσπαθούσε να κρατήσει τους αντιπάλους της μακριά από την περιοχή της. Το έκανε έως το 36’. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Μπίτον δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον γκολκίπερ της καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-1. Δεν τα παράτησε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Το έκανε στο 61’ με τον Εϊόλφσον να κάνει ψύχραιμη ενέργεια μέσα στην περιοχή και να ισοφαρίζει 1-1. «Κλείστηκε» ξανά στα «καρέ» της κι ενώ δεν είχε δεχθεί μεγάλες φάσεις, στο 82’ ο Ζάχαβι με φοβερό σουτ «έγραψε» το 1-2 και την έριξε στο καναβάτσο.

Με αυτόν τον τρόπο η Μπρέινταμπλικ θέλει να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται μία ιστορική συμμετοχή σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Για παρθενική φορά όχι μόνο δική της αλλά και συνολικά του ισλανδικού ποδοσφαίρου το οποίο εκπροσωπεί. Δυστυχώς για εκείνη έχει υποστεί πέντε ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δεν έχει συλλέξει ούτε έναν πόντο, παραμένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ωστόσο στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες ήταν ανταγωνιστική. Παράλληλα τα τέσσερα από τα πέντε ματς της στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Over. Εδώ και καιρό δεν δίνει αγώνες για το πρωτάθλημα, καθώς έφτασε στο τέλος του για το 2023.

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ο εξτρέμ Εϊόλφσον και είναι τιμωρημένος. Εκτός και ο μέσος Γιοχάνεσεν.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Να βγάλουν την υποχρέωσε και να πάνε παρακάτω θέλουν τόσο η Ζόρια Λουγκάνσκ όσο και η Μπρέινταμπλικ, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Ουκρανοί δεν έχουν καλή πορεία και στο πρωτάθλημα, ενώ οι Ισλανδοί θα ψάξουν τους πρώτους βαθμούς τους, στην παρθενική και ιστορική συμμετοχή τους σε γκρουπ οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Υπάρχει αξία προς τα δεξιά και θα ρισκάρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των τυπικά φιλοξενούμενων.

FACTS

  • Η ομάδα Μπρέινταμπλικ έχασε στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.70 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζόρια Λουγκάνσκ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Ζόρια Λουγκάνσκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζόρια Λουγκάνσκ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπρέινταμπλικ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.61 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζόρια Λουγκάνσκ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  3 Ζόρια Λουγκάνσκ 6 7 2 1 3 10:11
  4 Μπρέινταμπλικ 6 0 0 0 6 5:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο manzach, με το υψηλότερο yield +16.46% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες