2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζόρια Λουγκάνσκ - Γάνδη

21/9/2023 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 959
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 225 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γάνδη - Ζόρια Λουγκάνσκ στις 30/11/2023

Προϊστορία

30/11/2023 ΓάνδηΖόρια Λουγκάνσκ 4 - 1
21/9/2023 Ζόρια ΛουγκάνσκΓάνδη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,099 8.3%
X
€ 29,369 34.2%
2
€ 49,462 57.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

1

Σουτ εκτός εστίας

6

36%

Κατοχή μπάλας

64%

4

Οφσάιντ

0

3

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

8

3

Φάουλ

7

7

Εκτελέσεις Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Lublin
  • Χωρητικότητα: 15500
  • Θεατές: 539
Αμφίρροπο ματς στην ουδέτερη Πολωνία

Αμφίρροπο ματς στην ουδέτερη Πολωνία

Η Ζόρια Λουγκάνσκ θα αντιμετωπίσει τη Γάνδη στην Πολωνία, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 2ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ από τη Σλάβια Πράγας, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας στην προηγούμενη φάση τον ΑΠΟΕΛ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη Λούμπλιν της Πολωνίας, καθώς οι Ουκρανοί αγωνίζονται μακριά από τις φυσικές τους έδρας, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένουν εκτός συνέχειας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα Ουκρανίας -που διεξήχθη εκτός συνόρων της χώρας λόγω της εισβολής της Ρωσίας-, κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία και να ξεχωρίσει. Διεκδίκησε μέχρι ενός σημείου ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου όμως τελικά τερμάτισε στην τρίτη θέση. Κάπως έτσι κέρδισε ένα απευθείας εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα είχε εξασφαλισμένη τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας και η ήττα με 2-0 στην πρωτεύουσα της Τσεχίας έμοιαζε καταδικαστική. Δεν έδειξε πάντως διάθεση να παραδοθεί χωρίς να παλέψει και στον επαναληπτικό βρέθηκε να προηγείται με το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Τελικά στο 83’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 κι έμεινε απλά με τις εντυπώσεις για την εξαιρετική της προσπάθεια.

Αυτός ο αποκλεισμός -αν και δεν συνιστούσε αποτυχία- ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» και υπήρξε αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Ολλανδό Πάτρικ φαν Λέουβεν να απομακρύνεται και να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Μλάντεν Μπαρτούλοβιτς ο οποίος ανήκε στο επιτελείο του και ήταν βοηθός του προκατόχου του. Πλέον βέβαια η σύντομη θητεία του τελείωσε και τα ηνία δόθηκαν στον 50χρονο Βαλερί Κριβέντσοφ. Το ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ήταν αποκαρδιωτικό και την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μέταλιστ 1925. Γνώρισε ακόμα μία ήττα με 2-1 δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνιοι απόντες ο τερματοφύλακας Ματσαπούρα και ο μπακ Μπούτκο.

Δεν εντυπωσίασε πέρσι εντός συνόρων και τερματίζοντας στην πέμπτη θέση υποχρεώθηκε να μπει από νωρίς στη «μάχη» των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. Η πρώτη αντίπαλος στη δεύτερη φάση ήταν η Ζίλινα. Δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία και τη διέσυρε με δύο νίκες και συνολικό σκορ 10-3. Στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης έπρεπε να μετρήσει τις δυνάμεις της με την πολωνική Πογκόν. Σκόραρε πέντε γκολ για τρίτο σερί ματς και με νίκη 5-0 μετέτρεψε τη ρεβάνς του Στσέτσιν σε μία τυπική διαδικασία. Η ήττα με 2-1 ήταν «γλυκιά» και στα πλέι οφ έπρεπε να περάσει και το «εμπόδιο» του ΑΠΟΕΛ. Στον πρώτο αγώνα επί βελγικού εδάφους πήρε δύσκολη αλλά κομβική νίκη με 2-0 και πλέον τα πάντα θα κρίνονταν από εκείνη. «Καθάρισε» εύκολα με νέα επικράτηση (1-2) στη Λευκωσία και «σφράγισε» την παρουσία της στη φάση των ομίλων.

Η Γάνδη από το 2019 κι έπειτα λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος σε γκρουπ ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα αποτελεί παραδοσιακή δύναμη της νεοσύστατης διοργάνωσης του Κόνφερενς Λιγκ μια και το 2022 έμεινε εκτός συνέχειας στους «16» από τον ΠΑΟΚ, ενώ πριν λίγους μήνες αντιμετώπισε στα προημιτελικά κι αποκλείστηκε από τη μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου Γουέστ Χαμ. Φυσικά και φέτος θα προσπαθήσει να διακριθεί. Στη Γιούπιλερ Λιγκ έχει ξεκινήσει πολύ καλά και στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Λέουβεν εκτός έδρας έμεινε στο 1-1.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο αμυντικός Φαντιγκά. Μακροχρόνιος απών ο σέντερ φορ Ντεπουάτρ. Τραυματίας ο αμυντικός Φορτούνα, απών και ο μέσος Σέοκ ο οποίος είναι με την Εθνική Ελπίδων της Νότιας Κορέας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ζόρια Λουγκάνσκ έδειξε κόντρα στη Σλάβια Πράγας στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ότι μπορεί να μην παίζει στη φυσική της έδρας όμως επί πολωνικού εδάφους είναι αρκετά ισχυρή και πήρε μία νίκη γοήτρου, μια και δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Στον αντίποδα η Γάνδη στοχεύει σε μία καλή πορεία στο Κόνφερενς Λιγκ φτάνοντας όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Κρίνουμε υπερβολικό τον φαβοριτισμό τους και θα πάμε στη διπλή ευκαιρία του «άσου» ή της ισοπαλίας.

FACTS

  • Η ομάδα Γάνδη δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.40 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Γάνδη, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Κόνφερενς Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γάνδη ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Γάνδη 6 13 4 1 1 16:7
  3 Ζόρια Λουγκάνσκ 6 7 2 1 3 10:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bbb με το υψηλότερο yield +1.65% έπαιξε: Goal
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +15.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες