2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζενίτ - Ντόρτμουντ

Προϊστορία

8/12/2020 ΖενίτΝτόρτμουντ 1 - 2
28/10/2020 ΝτόρτμουντΖενίτ 2 - 0
19/3/2014 ΝτόρτμουντΖενίτ 1 - 2
25/2/2014 ΖενίτΝτόρτμουντ 2 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 193,830 13.9%
X
€ 68,843 4.9%
2
€ 1,134,135 81.2%
Over
€ 35,253 52.3%
Under
€ 32,097 47.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

269 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Gazprom Arena
  • Χωρητικότητα: 66881
  • Θεατές: 10860
Αδιάφορη Ζενίτ, «μισή» Ντόρτμουντ

Αδιάφορη Ζενίτ, «μισή» Ντόρτμουντ

Η αδιάφορη βαθμολογικά Ζενίτ, υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου.

ΖΕΝΙΤ

Παρουσίασε για άλλη μία φορά κακό πρόσωπο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και γνώρισε μία δίκαιη ήττα στο Βέλγιο από την Μπριζ με 3-0. Τελείως ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ έπειτα από ένα λάθος διώξιμο του Πρόκχιν στην άμυνα της το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ντε Κετελάρε. Απογοητευμένη από την εξέλιξη καθώς γνώριζε ότι δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση , δέχτηκε και δεύτερο γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βανάκεν στο 58’ και στο 73’ η Μπριζ πέτυχε το 3-0. Είχε δοκάρι στο 80’ σε σουτ του Σουτόρμπιν στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της στο παιχνίδι.

Το Σάββατο ξέσπασε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ούραλ για το πρωτάθλημα και επέστρεψε μετά από 1 μήνα περίπου στις νίκες. Μπορεί να σώθηκε από το δοκάρι στο 13’ αλλά από εκεί και έπειτα κυριάρχησε στο γήπεδο. Ο Αζμούν με μία κεφαλιά στο 17’ και ένα πλασέ στο 22’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Τζούμπα στο 30’ να σφραγίσει στην ουσία τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα. Η Ζενίτ έκανε ο,τι ήθελε στο γήπεδο, πέτυχε και 4ο τέρμα με τον Ντριούσι στο 45’ και το 2ο ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία. Ο Αζμούν πέτυχε χατ τρικ στο 76’, η χαλαρότητα των γηπεδούχων έπειτα επέτρεψε στην Ούραλ να πετύχει το γκολ της τιμής.

Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί φέτος στις απαιτήσεις του ομίλου, έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό και δίκαια θα τερματίσει στην τελευταία θέση. Μάλιστα αν δεν καταφέρει να κερδίσει σήμερα θα σημειώσει την χειρότερη της επίδοση στην διοργάνωση.

Στο πρωτάθλημα επέστρεψε με πειστικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται στην κορυφή στην ισοβαθμία με την Σπάρτακ Μόσχας. Μοναδική προτεραιότητα της πλέον ο τίτλος, καθώς έχει αποχαιρετήσει ήδη την Ευρώπη. Δεν περιμένουμε πολλά ούτε σε αυτό το παιχνίδι από την ίδια, αδιάφορη η εικόνα της μέχρι στιγμής.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει σημασία βαθμολογική για εμάς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε την καλύτερη μας εικόνα. Δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξουμε για να κερδίσουμε», επισήμανε ο κόουτς Σεμάκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο δεξιός μπακ Καραβάεφ (15/1), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του στόπερ Λόβρεν (15/2).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ήρθε ισόπαλη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Λάτσιο και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρώτη θέση. Είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία και πλασέ του Γκερέιρο , ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Σουλτς όμως στην επανάληψη έστειλε τον Ιμόμπιλε στα 11 βήματα και ο Ιταλός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πίεσε στη συνέχεια για να βρει τη νίκη, όμως στα τελευταία λεπτά στάθηκε τυχερή καθώς στο 87΄σώθηκε απο το δοκάρι ενώ στη συνέχεια ο Μπούρκι με εκπληκτική απόκρουση κράτησε την ισοπαλία.

Το Σάββατο βέβαια τα βρήκε σκούρα στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ και έμεινε στο 1-1. Μόλις στο 9’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, στη συνέχεια όμως είχε δύο καλές στιγμές με τον Σάντσο για να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν εμφανώς ανώτερη στην επανάληψη, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραία ενέργεια του Σάντσο στο 56’ αλλά παρά την υπεροχή της δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Έπεσε έτσι στην 4η θέση του πρωταθλήματος, η διαφορά όμως από την κορυφή παραμένει στους 4 βαθμούς. Τα πράγματα στην Ευρώπη είναι απλά καθώς με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Ζενίτ τερματίζει σίγουρα πρώτη, όπως και σε περίπτωση που ηττηθεί η Λάτσιο από την Μπριζ. Η απουσία του Χάαλαντ φαίνεται ότι επηρεάζει την ομάδα καθώς ο Νορβηγός αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση, ο Φαβρ όμως καλείται να βρει λύσεις για το διάστημα που θα λείπει ο βασικός επιθετικός του.

«Η Ζενίτ είναι πλήρης και θα παλέψει για τη νίκη. Πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι και να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε προκριθεί ήδη αλλά θέλουμε και την πρώτη θέση», τόνισε ο κόουτς Φαβρ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετές και πάλι οι απουσίες καθώς στην Γερμανία έμειναν ο στόπερ Ακάντζι (8/1), οι μέσοι Ντιλέινι (6/0) και Νταχούντ (5/0), οι μπακ Γκερέιρο (7/1), Μορέι (2/0) και Μενιέ (9/0) και Σμέλτσερ, ο φορ Χάαλαντ (8/10) και ο μεσοεπιθετικος Ρεϊνιέρ (3/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Από τη μία η αδιάφορη αλλά και χωρίς άγχος Ζενίτ και από την άλλη η Ντόρτμουντ η οποία έχει το κίνητρο αλλά και τις απουσίες. Η εικόνα των Γερμανών στο πρωτάθλημα δεν θέλουν να σπαταλήσουν την ευκαιρία για μία πιο ευνοϊκή κλήρωση στη συνέχεια. Θα πάμε με το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ζενίτ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Ζενίτ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ντόρτμουντ 6 13 4 1 1 12:5
  4 Ζενίτ 6 1 0 1 5 4:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες