Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Γουέστ Μπρομ - Μπρέντφορντ

22/9/2020 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 618

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 2 - 2

    1. 56' Robson-kanu Hal (πέναλτι)
    2. 58' Marcondes Emiliano
    3. 66' Robson-kanu Hal (πέναλτι)
    4. 73' Forss Marcus (πέναλτι)

    Παράταση 0 - 0

      Πέναλτι 4 - 5

      1. Πεν. 1 Toney Ivan
      2. Πεν. 1 Austin Charlie
      3. Πεν. 2 Dasilva Joshua
      4. Πεν. 2 Gallagher Conor
      5. Πεν. 3 Fosu Tariqe
      6. Πεν. 3 Edwards Kyle
      7. Πεν. 4 Forss Marcus
      8. Πεν. 4 Townsend Conor
      9. Πεν. 5 Noergaard Christian

      Προϊστορία

      22/9/2020 Γουέστ ΜπρομΜπρέντφορντ 2 - 2
      26/6/2020 ΜπρέντφορντΓουέστ Μπρομ 1 - 0
      21/12/2019 Γουέστ ΜπρομΜπρέντφορντ 1 - 1
      16/3/2019 ΜπρέντφορντΓουέστ Μπρομ 0 - 1
      3/12/2018 Γουέστ ΜπρομΜπρέντφορντ 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 142,250 52.4%
      X
      € 49,290 18.2%
      2
      € 79,907 29.4%
      Over
      € 20,954 3.0%
      Under
      € 669,427 97.0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      129 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: The Hawthorns
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 26850
      Θέλει απεγνωσμένα την πρόκριση η Γουέστ Μπρομ

      Θέλει απεγνωσμένα την πρόκριση η Γουέστ Μπρομ

      Η Γουεστ Μπρομ υποδέχεται την Μπρέντφορντ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, σε αγώνα για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα στην έδρα της Έβερτον, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εύκολα στο «σπίτι» τους την Χάντερσφιλντ.

      Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση στον επόμενο γύρο κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

      Το ξεκίνημά της στη σεζόν κρίνεται κάκιστο, με το πρόγραμμά της βεβαίως να είναι δύσκολο, χωρίς όμως εκείνη να έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Η πρεμιέρα της με αντίπαλο τη Λέστερ στο «Χόθορνς» ήταν καταστροφική, αφού δέχτηκε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως να μπορέσει να σκοράρει. Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Έβερτον. Πάλεψε όμως ηττήθηκε με το «βαρύ» 5-2. Μόλις στο 10’ αιφνιδίασε τα «ζαχαρωτά» κι άνοιξε το σκορ με τον Ντιανγκάνα. Κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το 31’, με τον Κάλβερ-Λιούιν να ισοφαρίζει σ’ ένα γκολ που μέτρησε μετά από τη χρήση του VAR. Το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν καταστροφικό. Αρχικά ο Χάμες Ροντρίγκες σκόραρε για το 2-1 κι ένα λεπτό μετά ο Γκιμπς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη Γουέστ Μπρομ με δέκα ποδοσφαιριστές. Παράλληλα κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο προπονητής της Σλάβεν Μπίλιτς για διαμαρτυρία.

      Στην επανάληψη το έργο της είχε γίνει πολύ δύσκολο, αλλά ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρα. Στη συνέχεια κατέρρευσε όμως κι από το 54’ έως το 66’ δέχτηκε τρία γκολ. Το πρώτο από αυτά από τον Κιν και τα άλλα δύο από τον Κάλβερ-Λιούιν ο οποίος πετυχαίνοντας χατ-τρικ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 5-2. Στο Λιγκ Καπ έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Τετάρτη νικώντας εύκολα με 3-0 εντός έδρας την αδύναμη Χάρογκεϊτ Τάουν. Και τα τρία φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over, ενώ τα δύο από αυτά ήταν και No Goal.

      Ο Κροάτης τεχνικός της ομάδας από τα προάστια του Μπέρμιγχαμ Σλάβεν Μπίλιτς τόνισε: «Θα έπρεπε να έχω το δικαίωμα να μιλήσω με τον διαιτητή. Εγώ είπα ότι αν θέλει να μας σκοτώσει, ας μας σκοτώσει. Δεν πέρασα τη γραμμή και νομίζω ως προπονητής έχω το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ. Εκείνος απλά μου έδειξε κόκκινη. Ξέρουμε ότι κάναμε πολλά λάθη κόντρα στην Έβερτον αλλά κάναμε και πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε περήφανοι και να τα κρατήσουμε και στη συνέχεια».

      Αγωνιστικά Νέα: Υπάρχει διάθεση για αλλαγές, όμως η κακή πορεία στο πρωτάθλημα υποχρεώνει την ομάδα να ψάξει τη διάκριση. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο πολύπειρος αμυντικός Ιβάνοβιτς. Δεν υπολογίζεται ο αριστερός μπακ Γκιμπς (2/0) που αποβλήθηκε με την Έβερτον, αλλά και ο τραυματίας επιθετικός Ζοχορέ (0/0).



      ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

      Καλείται να ταξιδέψει για δεύτερη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Μπέρμιγχαμ. Το έκανε και στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ και δεν απέσπασε θετικό αποτέλεσμα, αφού ηττήθηκε 1-0 από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής πάντως φιλοξένησε την επικίνδυνη Χάντερσφιλντ και τη νίκη με 3-0, πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ. Χρειάστηκε 58 λεπτά για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ χάρη σε τέρμα του Ντα Σίλβα. Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς και όσο κυλούσε ο χρόνος, όλα έμοιαζαν να κρέμονται σε μία κλωστή. Τη λύση τελικά έδωσε ο Φορς στο 86’, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 2-0 και βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα έκαναν οι φιλοξενούμενοι για να αποσπάσουν κάτι θετικό. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Μπεμό στις καθυστερήσεις, με την Μπρέντφορντ να κάνει ιδανικό ποδαρικό στο καινούριο της γήπεδο.

      Όσον αφορά την πορεία της ομάδας του Λονδίνου στο Λιγκ Καπ, αυτή ξεκίνησε από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Σε αυτόν τα... χρειάστηκε, αφού αντιμετώπισε τη Γουίκομ κι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι κι εκεί οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο ψύχραιμη, νικώντας 4-2 και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Την περασμένη Τετάρτη έπαιξε εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον, με την οποία τη χωρίζει μία κατηγορία. Έκανε την έκπληξη και με δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, «δραπέτευσε» μ’ ένα μεγάλο διπλό και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο κόντρα σε ακόμα μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Και τα δύο ματς της για το Λιγκ Καπ ήταν Under, ενώ τα τρία από τα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν No Goal.

      «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρώτη μας φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουμε να κάνουμε φρούριο το νέο μας γήπεδο. Θέλουμε πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνιζόμαστε» ήταν τα λόγια του προπονητή του συλλόγου του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Προχώρησε στη μεταγραφή του 27χρονου Ιρανού μεσοεπιθετικού Σαμάν Γκοντός ο οποίος την τελευταία διετία έπαιζε στην Ανζέ, ωστόσο δεν είναι έτοιμος για να παίξει. Παρ’ όλα αυτά δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παραταχθεί πλήρης.

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γουέστ Μπρομ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έχει υποστεί δύο «βαριές» ήττες. Στο δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ έδειξε σημάδια ανάκαμψης νικώντας την αδύναμη Χάρογκεϊτ Τάουν με 3-0, όμως το περασμένο Σάββατο διασύρθηκε από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» με 5-2. Στον αντίποδα η Μπρέντφορντ έχει ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ποδοσφαίρου της Αγγλίας και παρά τις δύο προκρίσεις έως τώρα, είναι δεδομένη η προτεραιότητα που δίνει στην Τσάμπιονσιπ. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο και θα τους εμπιστευτούμε, επιλέγοντας τον άσο.

      FACTS

      • Η ομάδα Μπρέντφορντ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ponakias, με το υψηλότερο yield +20.07% στο [ΑΓΓΛΙΑ: Λιγκ Καπ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες