1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιολέτ - Αρκαχάι

19/3/2020 23:00
1 - 1
Τελείωσε

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

34 ψήφοι:

Αμφίρροπη μάχη στο Πορτ-ο-Πρενς

Αμφίρροπη μάχη στο Πορτ-ο-Πρενς

Η Βιολέτ που δεν έχει βαθμό ακόμα στην έδρα της, υποδέχεται στο Πορτ-ο-Πρενς την περσινή πρωταθλήτρια, Αρκαχάι, που στο σημερινό αναζητεί τους πρώτους της βαθμούς μακριά από το γήπεδο της.

ΒΙΟΛΕΤ

Προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Μπάλτιμορ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε με άσχημη εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Γιουβέντους ντε Κάγιες, ωστόσο έβγαλε αντίδραση την προηγούμενη αγωνιστική φεύγοντας με το «διπλό» (0-1) από την έδρα της Ρεάλ ντι Καπ.

Μετά και το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Μπάλτιμορ, έφτασε τους 4 και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Στο σημερινό παιχνίδι αναζητεί τους πρώτους της βαθμούς στην έδρα της.

Είναι μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες της χώρας με 8 πρωταθλήματα (το τελευταίο το 1999), ενώ έχει στην τροπαιοθήκη της και ένα CONCACAF Τσάμπιονς Λιγκ (το 1984). Ωστόσο δε βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο τα τελευταία χρόνια, αφού το 2016 υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και επέστρεψε στην Σαμπιονά Νασιονάλ την περσινή σεζόν, όπου τερμάτισε στην 9η θέση και στο -4 από τη ζώνη των πλει-οφ.

ΑΡΚΑΧΑΙ

Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Ρασίνγκ ντε Γκοναίβες στην έδρα της χάρη σε γκολ του Κλίφορντ στο 88’. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στο 0-0 με την Αρκαχάιε εντός έδρας, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Καποίς.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς και στο -3 από την κορυφή. Στο σημερινό αναζητεί τους πρώτους της βαθμούς μακριά από την έδρα της. Είναι το 6ο επίσημο παιχνίδι που δίνει μέσα στο 2020, καθώς συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα Καραϊβικής όπου μετά τη νίκη με 1-0 επί της Πόρτμορ εκτός έδρας εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-0 από την Ατλέτικο Παντόια εκτός.

Πρόκειται για την περσινή πρωταθλήτρια, αφού παρότι τερμάτισε 3η στην κανονική διάρκεια, κατέκτησε τον τίτλο μέσω των πλει-οφ. Αγνοεί τη νίκη μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα από τις 27 Μαρτίου του 2019, μετρώντας αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη (0-7-4).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Δύσκολο παιχνίδι για ασφαλή πρόβλεψη. Η Βιολέτ μετράει αήττητο δύο αγώνων, αλλά εντός έδρας δεν έχει ακόμη κάποιον βαθμό. Στον αντίποδα, η πρωταθλήτρια Αρκαχάι προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά μακριά από την έδρα της δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αγνοώντας τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 27 Μαρτίου του 2019. Περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται η μπίλια να κάτσει στη μέση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο giorginio-celia, με το υψηλότερο yield +1.51% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες