6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιτόρια Γκιμαράες - Βιζέλα

22/8/2021 22:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 599
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 984 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βιζέλα - Βιτόρια Γκιμαράες στις 4/2/2024

Προϊστορία

4/2/2024 ΒιζέλαΒιτόρια Γκιμαράες 0 - 1
27/8/2023 Βιτόρια ΓκιμαράεςΒιζέλα 2 - 0
7/5/2023 Βιτόρια ΓκιμαράεςΒιζέλα 3 - 0
30/12/2022 ΒιζέλαΒιτόρια Γκιμαράες 3 - 0
9/11/2022 Βιτόρια ΓκιμαράεςΒιζέλα 2 - 1*
30/1/2022 ΒιζέλαΒιτόρια Γκιμαράες 3 - 2
22/8/2021 Βιτόρια ΓκιμαράεςΒιζέλα 4 - 0
30/12/2016 ΒιζέλαΒιτόρια Γκιμαράες 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,017 64.9%
X
€ 7,388 14.5%
2
€ 10,473 20.6%
Over
€ 6,033 51.3%
Under
€ 5,720 48.7%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

29 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio D. Afonso Henriques
  • Χωρητικότητα: 30165
  • Θεατές: 8935
Χωρίς περιθώρια οι «κατακτητές», σε πελάγη ευτυχίας οι νεοφώτιστοι

Χωρίς περιθώρια οι «κατακτητές», σε πελάγη ευτυχίας οι νεοφώτιστοι

Η Γκιμαράες θα κοντραριστεί με τη Βιζέλα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Εστορίλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Τοντέλα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την ανάγκασε να ταξιδέψει στην πόλη Εστορίλ ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι κι εκείνη που έψαξε περισσότερο το γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες. Πλησίασε στο 0-1 όταν το σουτ του Αντρέ Αλμέιδα στο 42’ σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ευτυχώς για εκείνη ο Κλόβις έστειλε την μπάλα άουτ στο 48’. Οκτώ λεπτά αργότερα όμως έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σεμέδο για αχρείαστο μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή. Στα τελευταία λεπτά πιέστηκε έντονα από τους νεοφώτιστους αλλά κατάφερε να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Η Γκιμαράες δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη νέα σεζόν και η συγκομιδή του ενός βαθμού μετά από δύο παιχνίδια με σαφώς πιο αδύναμες ομάδες δεν κρίνεται σε καμία περίπτωση ικανοποιητική. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν είναι άλλος από την πρώτη πεντάδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά και στα δύο ματς θα μπορούσε να είχε επικρατήσει με βάση τις ευκαιρίες της. Το άσχημο για εκείνη είναι ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει. Και τα δύο ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός του συλλόγου Πέπα υποστήριξε: «Δυστυχώς για εμάς στο ξεκίνημα της χρονιάς μας λείπει η αποτελεσματικότητα κι αυτό το γεγονός είναι κομβικό. Δημιουργούμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Ακόμα και με δέκα παίκτες όταν μείναμε δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και είχαμε φάσεις για να νικήσουμε. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τη διαιτησία, δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Κανείς μας δεν ήθελε να έχουμε μόνο ένα βαθμό μετά από δύο παιχνίδι αλλά ακόμα είναι αρκετά νωρίς».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι ο αμυντικός χαφ Άλφα Σεμέδο (2/0) και θα απουσιάσει. Σταθερά απών ο τραυματίας βασικός γκολκίπερ Μπρούνο Βαρέλα. Ανέτοιμος ο δεξιός μπακ Ουατάρα. Δεν υπολογίζεται ο στράικερ Εστουπινιάν.



ΒΙΖΕΛΑ

Ήθελε να μετατρέψει σε μία μεγάλη γιορτή τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 37 ολόκληρα χρόνια. Τα κατάφερε νικώντας την Τοντέλα με 2-1 και μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο. Μπήκε νωθρά στο ματς κι έμοιαζε αρκετά αγχωμένη. Το ξεπέρασε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και πήρε τα ηνία. Κόντρα στη ροή του αγώνα είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 38ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοάο Πέδρο. Πλέον έπρεπε να βρει τον τρόπο να αντιδράσει. Ανασυντάχθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και κατάφερε να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη. Αρχικά ισοφάρισε στο 51’ με σουτ του Κίκο. Στο 64’ σώθηκε από το δοκάρι μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Σαλβαδόρ. Πίεζε όλο και περισσότερο όσο κυλούσε ο χρόνος. Δεν μπορούσε να βρει το γκολ της λύτρωσης κι όλα έδειχναν ισοπαλία. Ένα δευτερόλεπτο πριν συμπληρωθούν τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων όμως ο Γκιγιέρμο Σετίν την έστειλε στα... ουράνια καθώς με ωραία λόμπα της χάρισε τη μεγάλη νίκη με 2-1.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν ήταν απόλυτα λογικοί για τη Βιζέλα η οποία εκτός από τη νίκη που ήταν ιστορικής σημασίας, απέδειξε ότι δεν έχει σκοπό να παίξει ρόλο κομπάρσου στην επιστροφή της στην Πριμέιρα Λίγκα. Θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για μία καλή παρουσία και αποφυγή του υποβιβασμού. Άλλωτε αυτός είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος της. Και τα δύο ματς της ήταν Over.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη επί της Τοντέλα. Απέδειξαν το πνεύμα της πόλης μας που είναι να παλεύουμε μέχρι το τέλος ό,τι κι αν συμβαίνει. Θα ήταν άδικο να μην είχαμε κερδίσει γιατί κυριαρχήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο που χάναμε. Οι οπαδοί μας είναι πιστοί, παθιασμένοι κι ενθουσιώδεις. Τους οφείλουμε πολλά. Ο αγώνας με την Γκιμαράες θα είναι αρκετά δύσκολος αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε κανέναν αγώνα χωρίς να πιστεύουμε στους τρεις βαθμούς» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αλβάρο Πατσέκο.

Αγωνιστικά Νέα: Θα απουσιάσουν εκ νέου ο τερματοφύλακας Σίλβα, οι κεντρικοί αμυντικοί Αϊνταρά και Ουίλσον και ο μέσος Ζαγκμπαγιού.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Την πρώτη της νίκη αναζητά ακόμα στη σεζόν η Γκιμαράες. Το προσεχές παιχνίδι με τη Βιζέλα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τα καταφέρει. Οι «κατακτητές» γνωρίζουν ότι το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Θα πρέπει να μην χάσουν επαφή με την πρώτη πεντάδα, ούτως ώστε να μην αναγκαστούν να κυνηγούν στη συνέχεια τους αντιπάλους τους, όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια, μένοντας τελικά εκτός Ευρώπης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έπειτα από τη νίκη κόντρα στην Τοντέλα. Ήρθε η ώρα για νίκη της Βιτόρια και θα ποντάρουμε τον «άσο» στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, από τη στιγμή που η απλή νίκη έπεσε πολύ ενώ μέχρι τα τέλη της εβδομάδας προσφερόταν κοντά στο διπλασιασμό.

FACTS

  • Η ομάδα Βιζέλα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  6 Βιτόρια Γκιμαράες 34 48 13 9 12 50:41
  14 Βιζέλα 34 33 7 12 15 37:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jimmylegend7, με το υψηλότερο yield +8.42% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες