4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τζετζού Γιουνάιτεντ - Σεούλ Ι-Λάντ

9/5/2020 07:30
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1473 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τζετζού Γιουνάιτεντ - Σεούλ Ι-Λάντ στις 1/11/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Kang Yoon-sung
  2. 17' Gong Min-hyun
  3. 39' Joo Min-kyu (πέναλτι)
  4. 41' Sukuta-pasu Richard

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 65' Kim Sung-hyun
  2. 68' Won Ki-jong
  3. 70' Im Dong-hyeok
  4. 90' Kim Sung-hyun

      Προϊστορία

      1/11/2020 Τζετζού ΓιουνάιτεντΣεούλ Ι-Λάντ 3 - 2
      18/7/2020 Σεούλ Ι-ΛάντΤζετζού Γιουνάιτεντ 1 - 2
      1/7/2020 Τζετζού ΓιουνάιτεντΣεούλ Ι-Λάντ 3 - 2*
      9/5/2020 Τζετζού ΓιουνάιτεντΣεούλ Ι-Λάντ 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 25,031 85.4%
      X
      € 2,575 8.8%
      2
      € 1,694 5.8%
      Over
      € 1,571 63.9%
      Under
      € 888 36.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      40 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Jeju World Cup Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 35657
      Με στόχο την άμεση επάνοδο η Γιεγιού, ανανεωμένη η Σεούλ Ι-Λαντ

      Με στόχο την άμεση επάνοδο η Γιεγιού, ανανεωμένη η Σεούλ Ι-Λαντ

      Η Γιεγιού που υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και επιδιώκει την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια, υποδέχεται την Σεούλ Ι-Λαντ, η οποία πέρσι τερμάτισε στην τελευταία θέση της Κ Λιγκ 2 και εμφανίζεται άκρως ανανεωμένη τη φετινή σεζόν.

      * Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ως ένα από τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού στην Ν. Κορέα

      ΓΙΕΓΙΟΥ

      Υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην 2η κατηγορία, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του περσινού πρωταθλήματος με 5 νίκες, 12 ισοπαλίες και 21 ήττες σε 38 παιχνίδια (45-72 τέρματα). Όλα αυτά όταν το 2017 τερμάτισε στην 2η θέση της Κ Λιγκ 1 και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

      Πρόκειται φυσικά για το μεγάλο όνομα της Κ Λιγκ 2 και στόχος της είναι να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Ο Τσόι Γιουν Κιουμ αποχώρησε από τον πάγκο της και πλέον πορεύεται με τον νεαρό Ναμ Κι Ιλ, ο οποίος βρίσκονταν για μία διετία στην Σεονγκάμ, την οποία ανέβασε στην Κ Λιγκ 1 στην πρώτη του χρονιά και την επόμενη σεζόν κατάφερε να τη διατηρήσει με σχετική ευκολία στην κατηγορία. Ο ίδιος θεωρείται σπεσιαλίστας στο να ανεβάζει ομάδες στην Κ Λιγκ 1, αφού το ίδιο είχε καταφέρει ως υπηρεσιακός προπονητής στην Γκουανγκζού το 2014. «Ο απόλυτος στόχος είναι να επιστρέψουμε την Γιεγιού εκεί που ανήκει», ανέφερε ο ίδιος.

      Όπως είναι λογικό, έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις. Από το ρόστερ έφυγαν σημαντικοί παίκτες όπως ο Κιμ Χο Ναμ και Γιουν Μπιτ Γκάραμ. Ωστόσο προχώρησε σε ορισμένες σημαντικές προσθήκες, όπως του επιθετικού της Ουλσάν, Τζο Μιν-Κιου και του Κύπριου στόπερ, Βαλεντίνου Σιέλη, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στην Γκανγκβόν και θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της αμυντικής εικόνα της ομάδας, η οποία πέρσι δέχτηκε 72 τέρματα στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα απέκτησε τον Βραζιλιάνο φορ Έντερ Λίμα, ο οποίος πέρασε και από τη χώρα μας φορώντας τις φανέλες του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΚ. Γενικότερα οι νησιώτες προχώρησαν σε προσθήκες με ταλέντο και εμπειρία που αναμένεται να τη βοηθήσουν να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία.

      ΣΕΟΥΛ–Ι ΛΑΝΤ

      Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην τελευταία θέση της Κ Λιγκ 2 για δεύτερη σερί χρονιά. Πραγματοποίησε απογοητευτικές εμφανίσεις, σημειώνοντας μόλις 5 νίκες σε 36 παιχνίδια, ενώ είχε με διαφορά τη χειρότερη άμυνας της κατηγορίας, αφού δέχτηκε 71 γκολ. Παράλληλα ήταν πολύ κακή στα εκτός έδρας, συγκεντρώνοντας μόλις 6 βαθμούς.

      Πρόκειται για σύλλογο με μόλις έξι χρόνια ζωής και αποτελεί τη δεύτερη ομάδα της πρωτεύουσας μετά την Σεούλ ΦΚ. Έχει οπαδική βάση, ωστόσο το γεγονός πως αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο των 70 χιλ. θέσεων δε τη βοηθάει ώστε να έχει καυτή ατμόσφαιρα.

      Η περσινή απογοητευτική σεζόν παρά την οικονομική ευρωστία ταρακούνησε το σύλλογο, που προχώρησε σε ριζικές αλλαγές. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται πλέον ο 51χρονος Τζουνγκ Τζέον Γιονγκ, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της Ασίας για το 2019, οδηγώντας την Ν. Κορέα U20 στον τελικό του Μουντιάλ Νέων το περσινό καλοκαίρι. Πάντως η πρόσληψη του είναι στοίχημα, αφού στην καριέρα του έχει δουλέψει μόνο σε επίπεδο μικρών Εθνικών Ομάδων και ποτέ σε σύλλογο.

      Η ομάδα προχώρησε σε 20 μεταγραφές αλλάζοντας τελείως το ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες είναι αρκετά νεαροί, στις ηλικίες που έχει συνηθίσει να δουλεύει ο Γιονγκ. Στις προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του πρώην αμυντικού της Ουλσάν, Λι Σανγκ-Μιν, ο οποίος ήταν στους πρωταγωνιστές της Ν. Κορέας U23 που κατέκτησε το Ασιατικό Πρωτάθλημα U23. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, χαρακτηρίζεται για τις ηγετικές του ικανότητες και αναμένεται να φέρει σταθερότητα στην άμυνα. Από τις προσθήκες ξεχωρίζει και αυτή του Βραζιλιάνου επιθετικού, Λεάντρο Ριμπέιρο από την Σερίφ Τιρασπόλ. Αν η ομάδα βρει την απαραίτητη χημεία, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα πως στις 2 Μαΐου κέρδισε με 2-1 σε φιλικό την Ίντσεον Γιουνάιτεντ της 1ης κατηγορίας.

      «Δεν θέλω να είμαι ανυπόμονος. Θέλω να βεβαιωθώ ότι κινούμαστε προς μία κατεύθυνση. Θα δημιουργήσουμε μια φιλοσοφία, ένα στυλ παιχνιδιού και θέλουμε σε κάποιο βαθμό φέτος να χτίσουμε τα θεμέλια και να αναπτυχθούμε σταδιακά για τον επόμενο χρόνο», δήλωσε ο Γιόνγκ, κάνοντας σαφές πως θέλει να χτίσει μια ομάδα για το μέλλον.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γιεγιού Γιουνάιτεντ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην 2η κατηγορία και στοχεύει στην άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Στον αντίποδα, η Σεούλ-Ι Λαντ προέρχεται από απογοητευτική σεζόν και άλλαξε ριζικά το ρόστερ, ενώ έχει έναν φιλόδοξο προπονητή, που όμως είναι άπειρος σε επίπεδο συλλόγων. Δύσκολο παιχνίδι για ασφαλής πρόβλεψη μιας και είναι πρεμιέρα και οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στα ρόστερ, οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν και να βρουν την απαραίτητη χημεία. Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάτι, θα πηγαίναμε με τους γηπεδούχους, με τον άσο να προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Κ Λιγκ 2
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      N/A
        1 Τζετζού Γιουνάιτεντ 27 60 18 6 3 50:23
        5 Σεούλ Ι-Λάντ 27 39 11 6 10 33:30
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες