Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία U21 - Σερβία U21

20/6/2019 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 564

1ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 16' Richter Marco
  2. 18' Milenkovic Nikola
  3. 30' Waldschmidt Luca
  4. 37' Waldschmidt Luca
  5. 44' Racic Uros

2ο Ημίχρονο 6 - 1

  1. 69' Dahoud Mahmoud
  2. 80' Waldschmidt Luca
  3. 85' Zivkovic Andrija (πέναλτι)
  4. 92' Maier Arne

      Προϊστορία

      20/6/2019 Γερμανία U21Σερβία U21 6 - 1
      17/6/2015 Γερμανία U21Σερβία U21 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 848,360 92.2%
      X
      € 34,228 3.7%
      2
      € 37,654 4.1%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      114 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Nereo Rocco, Trieste
      Υπάρχει φαβορί

      Υπάρχει φαβορί

      Η Γερμανία μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της πρεμιέρας ψάχνει να διπλασιάσει τις νίκες της που θα την στείλουν κατά πάσα πιθανότητα στα ημιτελικά. Απογοήτευσαν στο πρώτο παιχνίδι οι Σέρβοι και τώρα ψάχνουν την υπέρβαση.

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου μαζί με την καλύτερη δεύτερη προκρίνονται στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Αποτελέσματα στο μεταξύ τους παιχνίδι, 2) Διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους 3) Καλύτερη επίθεση στο μεταξύ τους 4) Συνολική διαφορά τερμάτων 5) Καλύτερη επίθεση 6) Πειθαρχικό κομμάτι 7) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία της UEFA.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού απέναντι στη Δανία και πήρε μία δίκαιη και εύκολη νίκη με 3-1. Προηγήθηκε στο 27' με σουτ μέσα από την περιοχή του Ρίχτερ και είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να απειληθεί σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης. Στην επανάληψη και πάλι ο Ρίχτερ με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0 στο 52'. Η Δανία προσπάθησε να βγει μπροστά κάτι που εκμεταλλεύθηκαν οι Γερμανοί και σε μία αντεπίθεση στο 65' ο Βάλντσμιντ με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 73' δέχτηκε ένα τέρμα από πέναλτι του Σκοβ χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει περαιτέρω μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

      Έδειξε από την αρχή ότι αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης και τώρα έρχεται με καλή ψυχολογία απέναντι στη Σερβία προκειμένου να πάρει ακόμα μία νίκη και να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά.

      «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην άποψη μου ότι η Σερβία είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει κάποια αντίδραση. Ο Γιόβιτς θα έχει την προσοχή που του αξίζει καθώς στην ομάδα μας βρίσκεται ο Τζόναθαν Τα που είναι ένας παίκτης της Εθνικής ομάδας των Ανδρών», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στεφάν Κουντζ.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα.

      Η αποστολή της Γερμανίας:

      Τερματοφύλακες: Αλεξάντερ Νούμπελ (Σάλκε), Φλόριαν Μίλερ (Μάιντς), Μάρκους Σούμπερτ (Ντινάμο Δρέσδης)

      Αμυντικοί: Μπένζαμιν Χένρικς (Μονακό), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Γιόναθαν Τα (Λεβερκούζεν), Τίμο Μπάουμγκαρτλ (Στουτγάρδη), Μαξ Μίτελσταντ (Χέρτα), Βαλντεμάρ Αντόν (Αννόβερο), Φέλιξ Ουντοκάι (Βόλφσμπουργκ)

      Μέσοι: Μαξ Εγκεσταϊν (Βέρντερ), Λέβιν Οζτουνάλι (Μάιντς), Μαχμούντ Νταούντ (Ντόρτμουντ), Μάρκο Ρίχτερ (Αουγκσμπουργκ), Σουάτ Σερντάρ (Σάλκε), Νατνιέμ Αμίρι (Χοφενχάιμ), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Κοχ (Φράιμπουργκ), Αρνε Μάγιερ (Χέρτα), Εντουαρντ Λέβεν (Νυρεμβέργη)

      Επιθετικοί: Λούκας Νμέκα (Πρέστον), Λούκα Βαλντσμιντ (Φραιμπουργκ), Γιόχαν Εγκεσταϊν (Βέρντερ)

      ΣΕΡΒΙΑ

      Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και ηττήθηκε δίκαια από την Αυστρία με 2-0. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37' και στη συνέχεια προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση. Έφτασε πολύ κοντά στο 50' όμως η κεφαλιά του Γιόβιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 75' ήρθε η αποβολή του Γιοβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Βολφ, του οποίου και του έσπασε το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης δέχτηκε και το δεύτερο τέρμα, με το παιχνίδι να τελειώνει εκεί για αυτήν.

      Πλέον τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την υπόθεση πρόκριση καθώς πρέπει να κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και σίγουρα η Γερμανία είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους.

      «Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα από την Αυστρία αλλά πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, γιατί ξέρω ότι έχουν πολύ περισσότερη ποιότητα από αυτή που έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι και είναι σημαντικό ότι ξεκουραστήκαμε. Αυτοί οι παίκτες μας έδωσαν πολλά στο παρελθόν και είναι άδικο να τα ξεχνάμε όλα μετά από μία ήττα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο υπάρχουν νίκες και ήττες», επισήμανε ο κόουτς Ντόροβιτς.

      Αγωνιστικά Νέα: Μοναδική απουσία αυτή του αρχηγού και στόπερ Γιοβάνοβιτς που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Αυστρία.

      Η αποστολή της Σερβίας:

      Τερματοφύλακες: Μπόρις Ραντούνοβιτς (Κρεμονέζε), Ντράγκαν Ρόσιτς (Μλάντοστ Λουκάνι), Μίλος Οστοϊτς (Σπαρτάκ Σπουμπότιτσα)

      Αμυντικοί: Μίλαν Γκάιτς,Σρτναν Μπάμπιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βούκασιν Γιοβάνοβιτς (Μπορντό), Ερχάν Μάσοβιτς (Τρεντσίν), Μίροσλαβ Μπογκοσάβατς (Τσουκαρίτσκι), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Αλέξα Τέρζιτς (Φιορεντίνα), Σβετοζάρ Μάρκοβιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου)

      Μέσοι: Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Αντρέα Ζίρκοβιτς (Μπενφίκα), Ντανίλο Πάντιτς (Πάρτιζαν Βελιγραδίου), Ούρος Ράσιτς (Τενερίφη), Νεμάνια Ράντονιτς (Μαρσέιγ), Λούκα Ατζιτς (Αντερλεχτ), Αλεξάνταρ Λούτοβατς (ελεύθερος), Λαζάρ Ραντέλοβιτς (Ραντνίτσκι Νις)

      Επιθετικοί: Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιβάν Σάπονιτς (Μπενφίκα), Ιγκόρ Ζλατάνοβιτς (Ράντνικ Σουμπότιτσα), Ντέγιαν Γιόβελιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γερμανία έχει την ποιότητα να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση και να επιβληθεί επί μίας ομάδας η οποία απογοήτευσε στην πρεμιέρα του τουρνουά. Σε οριακά αποδεκτές τιμές ο άσος και θα τον προτιμήσω.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro U21
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        5 Γερμανία U21 3 7 2 1 0 10:3
        8 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      2ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γερμανία U21 3 7 2 1 0 10:3
        4 Σερβία U21 3 0 0 0 3 1:10
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο imperium, με το υψηλότερο yield +5.22% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro U21] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες