4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλατασαράι - Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Προϊστορία

15/8/2023 ΓαλατασαράιΟλίμπια Λιουμπλιάνα 1 - 0
8/8/2023 Ολίμπια ΛιουμπλιάναΓαλατασαράι 0 - 3
1/8/2012 Ολίμπια ΛιουμπλιάναΓαλατασαράι 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 526,296 93.1%
X
€ 20,592 3.6%
2
€ 18,552 3.3%
Over
€ 26,820 42.8%
Under
€ 35,788 57.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

125 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

1

2

Σουτ εκτός εστίας

2

60%

Κατοχή μπάλας

40%

2

Οφσάιντ

4

1

Κίτρινες κάρτες

2

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

14

Φάουλ

14

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Rams Global Stadyumu
  • Χωρητικότητα: 52223
  • Θεατές: 38383
Η πρόκριση κρίθηκε στη Σλοβενία

Η πρόκριση κρίθηκε στη Σλοβενία

Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνα σε επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι γηπεδούχοι θα «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Κι Κλάκσβικ - Μόλντε, ενώ όποια αποκλειστεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ όποια ομάδα προκριθεί από το ζευγάρι Καραμπάγκ - Ελσίνκι.

Α’ Αγώνας: Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Γαλατάσαραϊ 0-3

Την περασμένη Τρίτη ταξίδεψε στη Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική και πρωταθλήτρια της χώρας Ολίμπια, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε και πήρε την άνετη νίκη (0-3) που τη φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μόλις στο 9’ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ακτούρκογλου. Λίγο πριν το εικοσάλεπτο ισοφαρίστηκε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ σε μία μάλλον αρκετά αυστηρή απόφαση υπέρ της. Σπατάλησε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου ενώ κινδύνευσε και δύο φορές σοβαρά. Με την έναρξη της επανάληψης πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μέρτενς στο 48’ για το 0-2. Πήρε τα ηνία και κυριάρχησε απόλυτα. Ακυρώθηκαν ακόμα δύο γκολ της για οφσάιντ και τελικά στο 91’ ο Ντερβίσογλου με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Με αυτόν τον εμφατικό τρόπο η Γαλατάσαραϊ «έσπασε» το κακό σερί των εκτός έδρας διεθνών αγώνων, καθώς είχε σχεδόν... ξεχάσει πότε είχε χαμογελάσει τελευταία φορά μακριά από την Κωνσταντινούπολη. Το ευχάριστο για την «Τσιμ Μπομ» είναι ότι πλέον έχει πλησιάσει πολύ κοντά στην επιστροφή τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στα πλέι οφ είτε κόντρα στην Κι Κλάκσβικ, είτε απέναντι στη Μόλντε, θα είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει την πρόκριση και να γεμίσει τα ταμεία της με χρήματα. Τα δύο από τα τρία ευρωπαϊκά ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

Για το πρωτάθλημα Τουρκίας έπαιξε εκτός έδρας το Σάββατο με την Καϊσερίσπορ και «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Σίγουρα δεν ήταν το πιο ιδανικό ξεκίνημα, καθώς ήταν η πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκι όμως ακόμα υπάρχει πάρα πολύς δρόμος και προέχει η διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο μέσος Ντέμιρμπαϊ όπως και ο Τετέ. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο επιτελικός χαφ Ζανιόλο.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι αναζητούσε μία μεγάλη υπέρβαση μετά την κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με την πανίσχυρη και πάμπλουτη Γαλατάσαραϊ. Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη μπροστά στο κοινό της δικαιούται να πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και να μην είχε υποστεί «βαριά» ήττα (0-3). Ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν καταιγιστικός και είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 9’ με τον Ακτούρκογλου. Θέλησε να απαντήσει κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ακυρώθηκε μάλλον άδικα κι ένα γκολ της για το 1-1. Στόχευε να πιέσει και στην επανάληψη όμως κατέρρευσε. Στο 48’ μετά από φάση διαρκείας ο Μέρτενς παραβίασε την εστία της για το 0-2 και πλέον άρχισε να αποδέχεται τη μοίρα της αδυνατώντας να την αλλάξει. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Ντερβίσογλου με κεφαλιά «έγραψε» το 0-3.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες, καθώς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Βαλμιέρα με δύο νίκες, ενώ στη συνέχεια έκανε τη μίνι έκπληξη κι άφησε εκτός συνέχειας και τη Λουντογκόρετς. Πλέον έχει εξασφαλίσει ότι τουλάχιστον θα βρίσκεται και τον φθινόπωρο σε ευρωπαϊκό όμιλο, γεγονός που αποτελεί σημαντική επιτυχία για το κλαμπ. Τα τέσσερα από τα πέντε ευρωπαϊκά ματς της φέτος ήταν Over.

Το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισε στο «σπίτι» της την Ντομζάλε για το εγχώριο πρωτάθλημα κι έφτασε σε αγχωτική νίκη με 2-1. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης, ωστόσο βρήκε αμέσως τον τρόπο για να πάρει εκ νέου προβάδισμα και να το κρατήσει έως το τέλος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μέσος Ντόφο. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Εστράδα, Πόσαβετς, ο χαφ Φλορούτς και ο επιθετικός Νούκιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε η Γαλατάσαραϊ τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Έπειτα από την πανεύκολη νίκη της με 3-0 στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, έχει επί της ουσίας «κλειδώσει» την είσοδό της στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι πλέον δεν υπάρχουν πιθανότητες για την υπέρβαση και θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί. Δεν θα φορτσάρει καμία από τις δύο έχοντας αποδεχθεί τη μοίρα τους και θα πάμε στα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Ολίμπια Λιουμπλιάνα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλατασαράι νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλατασαράι δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γαλατασαράι νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
ΝΣ Μούρα
28/4/2024
Τσέλιε
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 0
20/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Αλουμίνι Κιντριτσέβο
5 - 0
17/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Μάριμπορ
1 - 2
14/4/2024
Ντομζάλε
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 3
10/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Ραντόμλζε
2 - 2
6/4/2024
Ρογκάσκα
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
2 - 3
30/3/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Κόπερ
3 - 2
16/3/2024
ΝΚ Μπράβο
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 1
10/3/2024
ΝΣ Μούρα
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +3.81% έπαιξε: 1
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο periergos72, με το υψηλότερο yield +27.67% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες