5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολφσμπέργκερ - Φέγενορντ

Προϊστορία

10/12/2020 ΒολφσμπέργκερΦέγενορντ 1 - 0
29/10/2020 ΦέγενορντΒολφσμπέργκερ 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 81,415 34.2%
X
€ 23,636 9.9%
2
€ 133,091 55.9%
Over
€ 68,785 61.3%
Under
€ 43,407 38.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

Ψάχνουν εκδίκηση και πρόκριση οι Ολλανδοί

Ψάχνουν εκδίκηση και πρόκριση οι Ολλανδοί

Η Βόλφσμπεργκερ φιλοξενεί τη Φέγενορντ για την 6η αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στο «σπίτι» τους από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Είχε το ρόλο του αουτσάιντερ για ακόμα ένα παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα. Μπόρεσε όμως ξανά να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (0-1). Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Βίζινγκερ στο 22’. Υπήρχε πολύς χρόνος ακόμα, όμως μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων και να «δραπετεύσει» μ’ ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που μάλιστα τη βάζει σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να μην ηττηθεί στον προσεχή εντός έδρας αγώνα της με τη Φέγενορντ. Στο Ρότερνταμ είχε κάνει επίδειξη δύναμης διαλύοντας τους Ολλανδούς με 4-1, όμως αυτό το «τρίποντο» δεν θα έχει καμία ουσία, αν χάσει στο αποψινό (10/12) ματς. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και φιγουράρει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

Η Βόλφσμπεργκερ φαίνεται πάντως να έχει ρίξει όλο το «βάρος» στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει. Η παρουσία της στην Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας δεν είναι το ίδιο καλή. Μάλιστα την Κυριακή (6/12) διασύρθηκε εκτός έδρας από τη Σβαρόφσκι Βάτενς με 4-1. Βρίσκεται προς το παρόν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως θα ασχοληθεί περισσότερο με τα όσα συμβαίνουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, αμέσως μετά τον αγώνα με τη Φέγενορντ.

Ο τεχνικός του αυστριακού συλλόγου Φέρντιναντ Φέλντχοφερ υπογράμμισε: «Δεν είναι στο DNA μας να παίξουμε για την ισοπαλία. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά κι αυτό θα κάνουμε και στον αγώνα με τη Φέγενορντ. Περιμένουμε έναν αντίπαλο τεχνικά ανώτερο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές ατομικά οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή».

Αγωνιστικά Νέα: Ανάρρωσε από τον Covid-19 και υπολογίζεται ο στράικερ Ντιένγκ (6/1). Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.



ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Δεν διανύει περίοδο φόρμας κι αυτό φάνηκε δύο φορές μέσα σε λίγο εικοσιτετράωρα. Αρχικά έχασε εντός έδρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Γιουρόπα Λιγκ με 2-0 και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Δέχτηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέτκοβιτς, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53’, είδε τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μάιερ. Δεν υπήρχε επιστροφή και μοιραία ηττήθηκε. Η συγκομιδή των 5 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου κι εφόσον δεν θέλει να χαιρετήσει νωρίς, θα πρέπει να φύγει μόνο με τη νίκη από την έδρα της Βόλφσμπεργκερ. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς της για την ευρωπαϊκή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Μόλις τρεις ημέρες μετά την ήττα από τους πρωταθλητές Κροατίας, η Φέγενορντ έπαιξε ξανά στο «Ντε Κάιπ», αυτήν την φορά με αντίπαλο τη Χέρακλες, σε αγώνα για την Ερεντιβίζιε. Στο πρώτο τέταρτο είδε τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 21’ είχε δοκάρι με τον Μαλάσια. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι. Πίεσε μέχρι τέλους κι έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν έλυσε ποτέ το «Γόρδιο δεσμό» της αντίπαλης άμυνας και περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

«Οι παίκτες μου ανυπομονούν αλλά οι συνθήκες δεν είναι εύκολες. Θα υποφέρουν και οι δύο ομάδες αλλά χρειάζεται να προσαρμοστείς. Πρέπει να παίξουμε λογικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι γενικότερα στον όμιλο τα πήγαμε καλά, εκτός από το παιχνίδι με τη Βόλφσμπεργκερ στην έδρα μας. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη για να μην γίνει η κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη» σχολίασε ο προπονητής της ομάδας του Ρότερνταμ, Ντικ Άντβοκαατ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και είναι ξανά διαθέσιμοι ο πλάγιος μπακ Νιούκουπ (8/0) και ο επιθετικός Γιόργκενσεν (6/1). Έτοιμοι ο μέσος Φερ (5/0) και ο εξτρέμ Σινιστέρα (0/0) όμως προέρχονται από μεγάλη απραξία. Από εκεί και πέρα τα προβλήματα είναι γνωστά. Εκτός λόγω τραυματισμών ο βασικός γκολκίπερ Μπάιλοου (6/0), ενώ υπάρχουν και οι «πονοκέφαλοι» του κεντρικού αμυντικού Φαν Μπέικ (0/0), του μεσοεπιθετικού Κόντε (1/0) και του σέντερ φορ Μπόζενικ (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ένας πρόωρος τελικός πρόκρισης θα διεξαχθεί στην Αυστρία, με τη Βόλφσμπεργκερ να είναι σε πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση τόσο με νίκη όσο και με ισοπαλία, ενώ η Φέγενορντ θα πρέπει υποχρεωτικά να νικήσει, αν δεν θέλει να αποχαιρετήσει πρόωρα το φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Έστω και την τελευταία στιγμή, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποφύγουν τον αποκλεισμό που θα συνιστά αποτυχία. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, ενώ θα ψάξουν κι εκδίκηση για τη «βαριά» ήττα του πρώτου γύρου στο «Ντε Κάιπ» με 1-4. Άκρως ελκυστική η απόδοση του διπλού και θα το στηρίξουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Φέγενορντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φέγενορντ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Φέγενορντ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 11ος όμιλος
  2 Βολφσμπέργκερ 6 10 3 1 2 7:6
  3 Φέγενορντ 6 5 1 2 3 4:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +2.75% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες