6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολφσμπέργκερ - Τότεναμ

18/2/2021 19:55
Κωδ ΟΠΑΠ: 749
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1184 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Τότεναμ - Βολφσμπέργκερ στις 24/2/2021

Προϊστορία

24/2/2021 ΤότεναμΒολφσμπέργκερ 4 - 0
18/2/2021 ΒολφσμπέργκερΤότεναμ 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 52,150 5.4%
X
€ 67,595 7.0%
2
€ 848,554 87.6%
Over
€ 22,236 44.6%
Under
€ 27,625 55.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

201 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
Με αλλαγές στην Βουδαπέστη η Τότεναμ

Με αλλαγές στην Βουδαπέστη η Τότεναμ

Η αυστριακή Βολφσμπέργκερ αντιμετωπίζει την αγγλική Τότεναμ σε ουδέτερο έδαφος (Βουδαπέστη) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι θα γίνει στην ουγγρική πρωτεύουσα λόγω των υγειονομικών περιορισμών στους οποίους υπόκεινται οι αγγλικές ομάδες.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού σκορ μετά από δύο παιχνίδια, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

* Χωρίς κόσμο. Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος (Βουδαπέστη, Πούσκας Αρίνα).

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Δίνει το «παρών» σε ευρωπαϊκά νοκ-άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία της, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με αντιπάλους τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φέγενορντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο 3-1-2 ο απολογισμός της, τερμάτισε 2η χάρη στις δύο μεγάλες νίκες της με ΤΣΣΚΑ (1-0 εκτός) και Φέγενορντ (1-0 εντός) τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 της Αντμίρα Βάκερ στην έδρα της. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 3ο λεπτό αλλά ισοφάρισε στο 17’ με κεφαλιά του Χένρικσον, ενώ είχε χαμένο πέναλτι με τον Λιντλ (73’) για την ανατροπή. Τελικά γύρισε το ματς στο 76’ με ωραίο τελείωμα του Γιόβελιτς και κράτησε το 2-1 ως το φινάλε, με την αντίπαλο της να είχε χαμένο τετ-α-τετ στα τελευταία λεπτά.

Προβληματική στο γκολ, έχοντας σκοράρει μόλις σε 2 από τα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα. Στο 2-2-2 η φόρμα της, δεν πραγματοποιεί ιδανική πορεία στην Μπουντεσλίγκα αλλά βρίσκεται στην 6η θέση που οδηγεί στα πλει-οφ κι έχει διαφορά ασφαλείας από την 7η Αούστρια Βιέννης. Παράλληλα έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τον ιστορικό αγώνα με την Τότεναμ. Το παιχνίδι πάντως δε θα γίνει στην έδρα της αλλά στην Βουδαπέστη, λόγω των υγειονομικών περιορισμών στους οποίους υπόκεινται οι αγγλικές ομάδες.

«Έχουμε στόχο, διαφορετικά θα μέναμε σπίτι μας. Θα το απολαύσουμε μόνο αν φανούμε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να έχουμε ελπίδες στη ρεβάνς. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Ότι ενδεκάδα και να κατεβάσουν, είναι τοπ ομάδα και το φαβορί για να κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ», δήλωσε ο τεχνικός της, Φέλντχοφερ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο χαφ Λάιτγκεμπ (13/0) ο οποίος έχει χάσει τα τρία τελευταία λόγω προβλήματος στη γάμπα. Σταθερά εκτός ο χαφ Πέρετζ (10/4).

ΤΟΤΕΝΑΜ

Αν και ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, χρειάστηκε την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας με 2-0 την Αντβέρπ στο Λονδίνο. Συγκέντρωσε 13 βαθμούς (4-1-1), αφήνοντας στο -1 τους Βέλγους και στο -3 την 3η Λασκ Λίντσερ. Παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς σε όλη τη φάση των ομίλων. Το σημερινό είναι το 10ο παιχνίδι της στη φετινή διοργάνωση, αφού ξεκίνησε από τον 2ο προκριματικό γύρο!

Το Σάββατο δεν τα κατάφερε στην έδρα της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0. Είχε δοκάρι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Βρέθηκε πίσω στο 23’ από πέναλτι και στην επανάληψη η αντίπαλος της πέτυχε άλλα δύο γκολ (50’, 66’), «κλειδώνοντας» το ματς.

Ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ (1-0-4) και 5η στα 6 τελευταία σ΄όλες τις διοργανώσεις μαζί με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Έβερτον στην παράταση. Έχει υποχωρήσει στην 9η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στο -6 από την τετράδα με ματς λιγότερο. Ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, η οποία ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Τσέλσι.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο ρωτήθηκε αν η ομάδα του έχει καλύτερες πιθανότητες να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ αντί της τετράδας στο πρωτάθλημα: «Και τα δύο σενάρια είναι δύσκολα αλλά πιθανά. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχουμε δώσει έναν απίστευτα μεγάλο αριθμό αγώνων, είμαστε στο 10ο και δεν είμαστε ακόμα ούτε στους 16. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στη διοργάνωση και όλα είναι ανοιχτά». Εν όψει του σημερινού αγώνα δήλωσε: «Σέβομαι την Βολφσμπέργκερ και έχω αναλύσει πολλά παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ και το αυστριακό πρωτάθλημα. Το ότι κέρδισαν με αυτόν τον τρόπο τις Φέγενορντ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δείχνει πολλά για τις δυνατότητες της. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι ευθύνη μας να προκριθούμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».

Αγωνιστικά Νέα: Προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Μουρίνιο. Εκτός αποστολής ο χαφ Λο Σέλσο (11/1) και ο μπακ Ρεγκιλόν (13/0), ενώ εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται ο έτερος μπακ Οριέ (13/2). Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Χαρτ, Ντέλε, Μπέιλ, Μόουρα και Βινίσιους.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Τότεναμ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και θα ψάξει αντίδραση στο Γιουρόπα Λιγκ, διοργάνωση που θέλει να φτάσει ως το τέλος, αφού δίνει και εναλλακτική διαδρομή για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι γίνεται σε ουδέτερη έδρα και παρότι τα «σπιρούνια» θα παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές, η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Όπως και να έχει το «διπλό» βρίσκεται μόλις στο 1.43. Για όσους αρέσκονται σε αυτού του είδους τις αποδόσεις.

FACTS

  • Η ομάδα Βολφσμπέργκερ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βολφσμπέργκερ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες