7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βολφσμπέργκερ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προϊστορία

26/11/2020 ΒολφσμπέργκερΝτιναμό Ζάγκρεμπ 0 - 3
5/11/2020 Ντιναμό ΖάγκρεμπΒολφσμπέργκερ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 21,569 31.3%
X
€ 12,450 18.0%
2
€ 34,967 50.7%
Over
€ 6,719 55.1%
Under
€ 5,482 44.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

83 ψήφοι:

«Μάχη» πρόκρισης στην Αυστρία

«Μάχη» πρόκρισης στην Αυστρία

Η Βόλφσμπεργκερ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει και στην προηγούμενη «στροφή» επί κροατικού εδάφους και οι πρωταθλητές της χώρας της Δαλματίας είχαν νικήσει 1-0.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την έφερε αντιμέτωπη με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός έδρας. Πάλεψε στα ίσα για ένα καλό αποτέλεσμα όμως ηττήθηκε 1-0. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και θα μπορούσε να ήταν εκείνη που θα άνοιγε το σκορ. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και τελικά στο 74’ είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν με τον Ατιεμουέν και να παίρνουν το «τρίποντο», αφού δεν κατόρθωσε να απαντήσει στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Το προηγούμενο Σάββατο δοκιμάστηκε στο «σπίτι» της Αλτάχ για την Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας. Δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη (2-0) στην εγχώρια λίγκα κι ανέβηκε στην 7η θέση.

Η μέχρι τώρα πορεία της Βόλφσμπεργκερ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι καθόλου άσχημη. Έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς μετά από τα τρία πρώτα παιχνίδια της και βρίσκεται στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς είναι 2η, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Φέγενορντ, μετά τον θρίαμβό της μέσα στο Ρότερνταμ. Απέχει έναν πόντο από την πρωτοπόρο προσεχή αντίπαλό της και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει. Τα δύο από τα τρία ματς της έχουν ολοκληρωθεί Under κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Φέρντιναντ Φέλντχοφερ τόνισε: «Γνωρίζουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Βρισκόμαστε σε καλή θέση εκκίνησης. Είναι ένα βασικό παιχνίδι για εμάς αν θέλουμε να προκριθούμε στη νοκ άουτ φάση. Θα πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ, αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα».

Αγωνιστικά Νέα: Είναι τιμωρημένος ο χαφ Ταφερνέρ (6/1), ενώ προλαβαίνει ο στόπερ Λοτσοσβίλι (6/0).



ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Βόλφσμπεργκερ, θέλοντας να πετύχει την παρθενική φετινή νίκη της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τα κατάφερε επικρατώντας 1-0, δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, έχοντας όμως ουσία στο παιχνίδι της. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη και ο χρόνος κυλούσε χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο γκολ. Στο 74’ όμως τη λύση έδωσε ο Ατιεμουέν ο οποίος παραβίασε την αντίπαλη εστία για το 1-0. Υπερασπίστηκε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος. Το προηγούμενο Σάββατο πάντως υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Κροατίας. Αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Όσιγιεκ κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, χάνοντας 2-0.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ενδέκατου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τις δύο ισοπαλίες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φέγενορντ, κατάφερε να νικήσει την προσεχή της αντίπαλο και να «σκαρφαλώσει» στους 5 βαθμούς οι οποίοι τη φέρνουν στην 1η θέση, αν κι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση σε καμία περίπτωση. Και τα τρία παιχνίδια της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal, ενώ δεν έχει δεχτεί τέρμα σε τρία ενενηντάλεπτα.

«Αυτό είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει τη φετινή πορεία μας στην Ευρώπη. Δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, αν και δεν θέλαμε να ηττηθούμε από την Όσιγιεκ. Η Βόλφσμπεργκερ έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και το γνωρίζουμε. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα στην επίθεση αλλά θεωρώ ότι θα βρούμε τις λύσεις» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Κροατίας, Ζόραν Μάμιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Σπουδαία η απουσία του στράικερ και ηγέτη της ομάδας Γκραβράνοβιτς (9/9). Δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Χαΐροβιτς (3/0) που έμεινε εκτός λίστας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόλφσμπεργκερ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αποτελούσαν τα φαβορί για πρόκριση στο δύσκολο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ στον οποίο κληρώθηκαν να συμμετέχουν. Παρ’ όλα αυτά η μέχρι τώρα πορεία τους είναι υπεράνω προσδοκιών και δείχνουν ικανές να παλέψουν για να τα καταφέρουν. Αν κάποια από τις δύο επικρατήσει στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «32». Δύσκολη η πρόβλεψη σημείου, όμως το ματς μπορεί να έχει αρκετά γκολ και θα πάμε με το Over.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Βολφσμπέργκερ έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Γιουρόπα Λιγκ: 11ος όμιλος
  1 Ντιναμό Ζάγκρεμπ 6 14 4 2 0 9:1
  2 Βολφσμπέργκερ 6 10 3 1 2 7:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο redkon, με το υψηλότερο yield +3.34% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες