6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Φέχερβαρ - Ρεμς

24/9/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 780
0 - 0*
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 8' Berisha Valon
  2. 45' Chavalerin Xavier

2ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 56' Foket Thomas
  2. 62' Sierhuis Kaj
    Zeneli Arber
  3. 68' Evandro
    Zivzivadze Budu
  4. 69' Donis Anastasios
    Kutesa Dereck
  5. 75' Hodzic Armin
    Petryak Ivan
  6. 79' Toure El Bilal
    Berisha Valon

Παράταση 0 - 0

  1. 115' Foket Thomas

Πέναλτι 4 - 1

  1. Πεν. 1 Evandro
  2. Πεν. 1 Dia Boulaye
  3. Πεν. 2 Stopira
  4. Πεν. 2 Abdelhamid Yunis
  5. Πεν. 3 Hodzic Armin
  6. Πεν. 3 Konan
  7. Πεν. 4 Nego Loic

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 12,060 21.7%
X
€ 8,622 15.5%
2
€ 35,015 62.9%
Over
€ 2,273 22.0%
Under
€ 8,052 78.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

144 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Sostoi Stadion
  • Χωρητικότητα: 15000
Φαβορί χωρίς να πείθουν οι Γάλλοι

Φαβορί χωρίς να πείθουν οι Γάλλοι

Η Φέχερβαρ από την Ουγγαρία υποδέχεται τη Ρεμς από τη Γαλλία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας την ελβετική Σερβέτ.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τη νικήτρια του ζευγαριού της Σταντάρ Λιέγης με τη Βοϊβοντίνα.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΦΕΧΕΡΒΑΡ

Δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής όμως έχει καταφέρει να περάσει ήδη δύο προκριματικούς γύρους κι ελπίζει ότι θα μπορέσει να φτάσει μέχρι και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το έργο της πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως είναι η γαλλική Ρεμς. Για να φτάσει να παίξει όμως στην τρίτη προκριματική φάση, αρχικά είχε τεθεί αντιμέτωπη με την Μποέμιανς από την Ιρλανδία. Κινδύνευσε να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς το ευρωπαϊκό όνειρο, καθώς δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και τελικά μετά το ισόπαλο 1-1 σε ενενηντάλεπτο και παράταση, χρειάστηκε να εμφανιστεί ψύχραιμη στη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει τελικά το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο. Εκεί η κληρωτίδα της χαμογέλασε ξανά, αφού έφερε στο δρόμο της την Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα. Δεν μπόρεσε να νικήσει εύκολο, όμως ένα γκολ του Νικόλοφ στο 61’ αποδείχτηκε αρκετό για να κάνει το καθήκον της.

Στην εγχώρια λίγκα έχει παίξει τέσσερα παιχνίδια μετρώντας δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες. Μάλιστα τα δύο «τρίποντα» ήταν διαδοχικά. Έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και τα τέσσερα ματς της για το πρωτάθλημα ήταν Over αλλά κι αμφίσκορα. Αντίθετα στο Γιουρόπα Λιγκ και οι δύο αγώνες της είχαν τελειώσει Under.

Ο προπονητής του συλλόγου Γκάμπορ Μάρτον -ο οποίος δεν είχε βρεθεί στον πάγκο στα δύο προηγούμενα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ λόγω Covid-19- υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που αγωνίζεται σ’ ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Παίζοντας στο γήπεδό μας, έστω κι αν δεν έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Για να το πετύχουμε όμως θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο τραυματίας αμυντικός χαφ Άλεφ ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει στην ΑΕΚ.



ΡΕΜΣ

Ζει το όνειρο της επιστροφής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 57 ολόκληρα χρόνια και θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ταξίδεψε στη Γενεύη για να αντιμετωπίσει τη Σερβέτ την περασμένη Πέμπτη και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών, ο Βαλόν Μπερίσα βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και δεν αστόχησε, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στη συνέχεια έπρεπε να διαχειριστεί το προβάδισμά της. Έπαιξε σαφώς πιο αμυντικά κι απειλήθηκε κάποιες φορές στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη δέχτηκε ακόμα μεγαλύτερη πίεση και οι γηπεδούχοι είχαν πέντε τελικές προσπάθειες περισσότερες. Άντεξε μέχρι το φινάλε και συνδύασε την επιστροφή της στην Ευρώπη με την πρόκριση, χάρη στο «φτωχό» αλλά αρκετό 0-1, το οποίο της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουγγρικής Φέχερβαρ.

Όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και «τρέχει» αρνητικό σερί τεσσάρων παιχνιδιών, μετρώντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες, η πιο πρόσφατη από αυτές την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Μετς με 2-1. Η συγκομιδή του ενός βαθμού τη φέρνει στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προς το παρόν ρίχνει το βάρος της στο Γιουρόπα Λιγκ όμως ενδέχεται να βρεθεί σε δύσκολη θέση στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τα τρία από τα πέντε φετινά ματς της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Under και No Goal.

«Είναι φανερό ότι παρά την πρόκριση που πήραμε απέναντι στη Σερβέτ, βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, αφού στα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μπορούμε να νικήσουμε. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που τώρα μαθαίνουν και θα πρέπει να τους δώσουμε αυτοπεποίθηση. Παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ Νταβίντ Γκιόν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά σημαντική η επιστροφή του βασικού κεντρικού αμυντικού κι αρχηγού Αμπντελχαμίντ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Σταθερά εκτός ο μέσος Ντουμπιά, ο επίσης χαφ Ντινγκομέ, αλλά και ο Καφαρό ο οποίος αποτελεί το πιο «φρέσκο» πρόβλημα. Δεν επηρεάζει η απουσία του στράικερ Χόρνμπι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Φέχερβαρ έχει ήδη δύο προκρίσεις στο ενεργητικό της, δείχνοντας ικανή να απειλήσει τη Ρεμς που δεν έχει πείσει με την απόδοσή της. Ο γαλλικός σύλλογος συνδύασε την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 57 ολόκληρα χρόνια με μία μεγάλη πρόκριση στη Γενεύη απέναντι στη Σερβέτ, ωστόσο έχει προβληματίσει με την απόδοσή του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπου παραμένει χωρίς νίκη. Δύσκολα θα δούμε «ανοιχτό» ματς από δύο ομάδες που έχουν ως κύριο μέλημά τους την άμυνα και θα στραφούμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
24/9/2020
Φέχερβαρ
Ρεμς
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο COCKATIEL, με το υψηλότερο yield +1.88% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες