Ψάχνει μία πειστική εμφάνιση η Ίντερ
Η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Ίντερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την πρώτη τους νίκη οι «νερατζούρι».

Έχασε βέβαια μία σημαντική ευκαιρία με τον Χόρι στο 65’ όμως στην επόμενη φάση ο Λεβαντόφσκι έκανε το 4-1 για να έρθει ο Φεράν Τόρες στο 71’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Γνώρισε έτσι την πρώτη της φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις αλλά προφανώς δεν απογοητεύεται από τη στιγμή που είχε να αντιμετωπίσει έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους. Έβγαλε αντίδραση στο πρωτάθλημα το Σάββατο και έφυγε με ένα σημαντικό διπλό από την έδρα της Σίγκμα Όλομουτς. Δύο φορές προηγήθηκε με τον Χόρι στο σκορ (10’, 34’) αλλά αμφότερες είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει (13’, 65’). Τελικά τη λύση έδωσε ο Χάβελ στο 68’ και της χάρισε τη νίκη.
Συνεχίζει έτσι να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος στην ισοβαθμία με τη Σλάβια Πράγας αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την αρχή της κλήρωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ γνώριζε πως ακόμα και ένα βαθμό να πάρει θα είναι επιτυχία, ίσως το σημερινό παιχνίδι να μοιάζει το λιγότερο δύσκολο ανάμεσα σε αυτά που έχει να δώσει.
«Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι και να πάρουμε βαθμούς πρέπει να το κάνουμε εδώ. Οι φίλαθλοι θα μας δώσουν ώθηση και θα μας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε ο κόουτς Μπίλεκ
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο επιθετικός Κλεμέντ, ο μπακ Ρέζνικ και ο μέσος Κόπιτς.

Στο πρωτάθλημα μπορεί να πει ότι χρωστάει την εντός έδρας νίκη που πήρε το Σάββατο απέναντι στην Τορίνο στον τερματοφύλακα της Χαντάνοβιτς. Ο Σλοβένος ήταν εξαιρετικός, πραγματοποίησε 4-5 σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του μέχρι το τέλος. Σε εκείνο το σημείο «μίλησε» η κλάση του Μπαρέλα που με μία εξαιρετική ασίστ στο 89’ βρήκε τον Μπρόζοβιτς μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Μπορεί να πήρε τους τρεις βαθμούς αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση της. Φαίνεται κάπως κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν. Ο Ιντζάγκι ξέρει πως μόνο αν φέρει θετικά αποτελέσματα θα συνεχίσει στον πάγκο καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες μουρμούρες γύρω από το πρόσωπο του.
«Παίζουμε ένα σημαντικό ματς και βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρεμιέρα μας δεν ήταν η καλύτερη, η Μπάγερν ήταν ανώτερη από εμάς. Αυτό το παιχνίδι πριν τις δύο αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα έχει κάποιες παγίδες αλλά θέλουμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.
Αγωνιστικά Νέα: Μένει και πάλι εκτός ο φορ Λουκάκου.

Εκτίμηση
Η Πλζεν δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Μπαρτσελόνα, στην έδρα της όμως είναι σαφώς πιο δυνατή και εντός συνόρων είναι αήττητη. Πάλι φυσικά είναι το αουτσάιντερ αλλά θα βρει μία Ίντερ που δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της. Οι «νερατζούρι» μοιάζουν κουρασμένοι, έχουν οι ίδιοι το «πρέπει» της νίκες και ψάχνουν και μία καλή εμφάνιση. Δεν πρόκειται να τους εμπιστευτούμε πάντως σε τέτοιες τιμές. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο «Καμπ Νου» μπορούν να το κάνουν και στην έδρα τους. Θα πάμε με το αμφίσκορο.