1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βίκινγκ - Αμπερντίν

Προϊστορία

17/9/2020 ΒίκινγκΑμπερντίν 0 - 2
8/9/2015 ΑμπερντίνΒίκινγκ 2 - 1
29/8/2012 ΒίκινγκΑμπερντίν 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 5,019 25.6%
X
€ 6,581 33.5%
2
€ 8,031 40.9%
Over
€ 9,175 42.9%
Under
€ 12,230 57.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

Πιο ποιοτικοί οι Σκωτσέζοι αλλά...

Πιο ποιοτικοί οι Σκωτσέζοι αλλά...

Η Βίκινγκ θα κοντραριστεί με την Αμπερντίν στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν από αυτήν τη φάση τις υποχρεώσεις τους ως κυπελλούχοι Νορβηγίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν στον προηγούμενο γύρο τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φαρόε.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στην επόμενη φάση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός έδρας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΙΚΙΝΓΚ

Την περσινή σεζόν συνδύασε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου με την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου στην ιστορία της και του πρώτου μετά από το 2001. Στον τελικό αντιμετώπισε τη Χάουγκεσουντ και τη νίκησε 1-0. Στο πρωτάθλημα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου πάντως έμεινε στην 5η θέση. Φέτος η πορεία της προς το παρόν είναι σαφώς χειρότερη. Στο τελευταίο της παιχνίδι για την Ελιτεσέριεν, το οποίο έδωσε το περασμένο Σάββατο, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κρίστιασουντ μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με 5-3 υπέρ της. Προηγήθηκε στο 4’και ισοφαρίστηκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Από το 61’ έως το 72’ βρήκε τρία γκολ, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν μειώνοντας σε 3-4 με δύο γκολ σ’ ένα πεντάλεπτο. Η τελευταία λέξη όμως ανήκε στη Βίκινγκ η οποία με τέρμα του Ιμπραχιμάι στις καθυστερήσεις, έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

Μοιάζει αρκετά φορμαρισμένη από τις αρχές Αυγούστου κι έπειτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι «τρέχει» ένα σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς ήττα, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες οι οποίες μάλιστα είναι διαδοχικές. Έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς έπειτα από 17 «στροφές» και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα ματς της έχουν συνήθως πολλά τέρματα και τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν Over.

Ο τεχνικός των Κυπελλούχων Νορβηγίας Μπιάρνε Μπέρντσεν τόνισε: «Η Αμπερντίν θα είναι καλά προετοιμασμένη και είναι το φαβορί, όμως θέλουμε να κάνουμε μία μεγάλη έκπληξη. Έχουμε λίγους παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, όμως δουλεύουμε σκληρά και για τα επίπεδα της χώρας μας τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Ξέρουν όλοι πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις στους ομίλους».

Αγωνιστικά Νέα: Δύο προβλήματα όλα κι όλα. Αυτά του γκολκίπερ Όστμπο και του αμυντικού Χόβε.



ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Στον πρώτο προκριματικό γύρο κληρώθηκε με τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φαρόε την οποία και αντιμετώπισε στο «Πίτοντρι». Ήταν το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρόκριση κι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά διαλύοντας την αδύναμη αντίπαλό της με 6-0. Συνάντησε αντίσταση μέχρι το 37ο λεπτό της αναμέτρησης. Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο ο Φέργκιουσον άνοιξε το σκορ και τα πάντα έγιναν ευκολότερα. Στο 43’ ο Μέιν «έγραψε» το 2-0 και όλα είχαν κριθεί. Στην επανάληψη όμως δεν έδειξε καμία διάθεση να τραβήξει το πόδι από το γκάζι. Ο Χέντζις με δύο τέρματα στο 50’ και το 59’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους Νησιώτες πλέον να έχουν παραδοθεί πλήρως. Στο 63’ ο Χέις διαμόρφωσε το 5-0, ενώ στο 87’ ο Χέντζις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε χατ-τρικ και πέτυχε το τελικό 6-0. Πλέον έχει μπροστά της μία επικίνδυνη έξοδο στη Νορβηγία κόντρα στη φιλόδοξη Βίκινγκ.

Το ευχάριστο νέο για την Αμπερντίν όμως έχει έρθει από την εξαιρετική πορεία της στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας. «Τρέχει» ένα σερί τεσσάρων νικών κι έχει χάσει μόνο στην πρεμιέρα από τη Ρέιντζερς. Η συγκομιδή των 12 βαθμών τη φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα, καθώς στις αρχές Αυγούστου είχε πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της κι αναβλήθηκαν κάποιες αναμετρήσεις. Το περασμένο Σάββατο «λύγισε» εντός έδρας την Κιλμάρνοκ με 1-0. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς της ήταν Under και No Goal.

«Όσο περισσότερα εμπόδια πρέπει να ξεπεράσεις, τόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο σου. Κι εμείς έχουμε μπροστά μας μία καλή αντίπαλο και τον φόβο του Covid-19. Ελπίζω ότι αν έχουμε θετικούς παίκτες θα μπορέσουμε να παίξουμε, γι’ αυτό θα έχουμε πολλούς παίκτες στην αποστολή. Είναι καλό για τη Βίκινγκ που έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της, αλλά και για εμάς καθώς μπορούμε να γνωρίζουμε καλά τον τρόπο παιχνιδιού τους» ήταν τα λόγια του κόουτς του συλλόγου Ντέρεκ ΜακΊνις.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο αμυντικός Ντέλβιν, αλλά και οι επιθετικοί Έντμουντσον και Κόσγκροουβ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βίκινγκ στάθηκε τυχερή στην κλήρωση, καθώς θα παίξει στο γήπεδό της, απέναντι σε μία σαφώς πιο ποιοτική ομάδα όπως η Αμπερντίν. Οι κυπελλούχοι Νορβηγίας πάντως δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στους Σκωτσέζους, έχοντας μάλιστα και καλό αγωνιστικό ρυθμό. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου σ’ ένα ισορροπημένο σετ αποδόσεων και θα στραφούμε στο Over, καθώς αναμένεται να γίνει «ανοιχτό» ματς.

FACTS

  • Η ομάδα Αμπερντίν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Βίκινγκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +5.35% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.31% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες