2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιζέλα - Σάντα Κλάρα

2/10/2021 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 317
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 943 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σάντα Κλάρα - Βιζέλα στις 7/4/2023

Προϊστορία

7/4/2023 Σάντα ΚλάραΒιζέλα 0 - 1
23/10/2022 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 0 - 1
6/3/2022 Σάντα ΚλάραΒιζέλα 3 - 1
2/10/2021 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 1 - 1
4/9/2020 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 3 - 1
26/2/2017 Σάντα ΚλάραΒιζέλα 0 - 0
9/10/2016 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 0 - 0
11/4/2009 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 1 - 2
23/11/2008 Σάντα ΚλάραΒιζέλα 5 - 1
13/4/2008 ΒιζέλαΣάντα Κλάρα 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 7,676 39.1%
X
€ 7,674 39.1%
2
€ 4,260 21.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

22 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Futebol Clube de Vizela
  • Χωρητικότητα: 7000
  • Θεατές: 2855
«Στριμωγμένοι» οι νησιώτες κόντρα στους νεοφώτιστους

«Στριμωγμένοι» οι νησιώτες κόντρα στους νεοφώτιστους

Η Βιζέλα θα κοντραριστεί με τη Σάντα Κλάρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Πορτιμονένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Μπράγκα.

ΒΙΖΕΛΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Αλγκάρβε ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Πορτιμονένσε. Μετά από ένα μετριότατο παιχνίδι που έχει ήδη ξεχαστεί απ’ όλους, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο βρήκε αμφότερες τις αντιπάλους να παίζουν πολύ «σφιχτά» για να μην επιτρέψουν τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων μπροστά από τις δύο εστίες. Τα κατάφεραν και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη βελτιώθηκε κάπως ο ρυθμός της αναμέτρησης, χωρίς πάντως να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας. Ήταν εξαιρετική στις αντεπιθέσεις κι απείλησε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο πάντως αποφάσισε να κλειστεί στα «καρέ» της. Ανησύχησε μία φορά και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιζέλα μέτρησε την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία της στην Πριμέιρα Λίγκα. Παράλληλα έχει συμπληρώσει πέντε αγώνες στους οποίους δεν έχει χαμογελάσει. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Είναι καλό νέο ότι δεν χάνει, ωστόσο θα χρειαστεί νίκες για να σώσει την κατηγορία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων ήταν Under.

Ο τεχνικός του συλλόγου Αλβάρο Πατσέκο υποστήριξε: «Υπήρχε μεγάλη ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων στον αγώνα με την Πορτιμονένσε και το αποτέλεσμα ήταν αποδεκτό για εμάς. Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να μας υποστηρίξει αλλά δεν τα καταφέραμε. Αμυντικά κάναμε όλα όσα θέλαμε, όμως δεν ισχύει το ίδιο και στην επίθεσή μας. Τώρα θα είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς στο παιχνίδι με τη Σάντα Κλάρα επειδή ακολουθεί διακοπή».

Αγωνιστικά Νέα: Απών ο γκολκίπερ Σίλβα ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος. Το ίδιο και ο μέσος Ζαγκμπαγιού.



ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα είχε δύσκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ποιοτική Μπράγκα. Έδειξε μαχητικό πνεύμα και πάλεψε μέχρι το τέλος αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν αποκαρδιωτικό και η μοναδική σημαντική στιγμή ήταν ένα μακρινό σουτ του Όρτα που απομάκρυνε σχετικά εύκολα ο γκολκίπερ της, Ρόσα. Στην επανάληψη όμως βελτιώθηκε σημαντικά ο ρυθμός και η εικόνα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Όρτα και την πίεσαν αφόρητα. Άντεξε μέχρι το 71’ με τον προωθημένο Ολιβέιρα να στέλνει σε αυτό το χρονικό σημείο την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά. Βγήκε μαζικά μπροστά αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης. Ο χρόνος κυλούσε και δεν το έβρισκε, με τη λύτρωση να έρχεται τελικά στο 95’. Ο Λίνκολν εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ και νίκησε τον πορτιέρο Ματέους διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Σάντα Κλάρα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Κόνφερενς Λιγκ η οποία την επηρέασε και στην πορεία της στην Πριμέιρα Λίγκα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η συγκομιδή των 5 βαθμών φέρνει τους νησιώτες στην επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα θέλουν να ορθοποδήσουν το συντομότερο δυνατό. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Ευχαριστώ το 99,9% του κόσμου που μας στηρίζει και αναγνωρίζει όλα όσα έχουμε κάνει για την ομάδα. Προβληματίσαμε πολύ την Μπράγκα και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η ομάδα μας ήταν καλύτερη από εκείνους. Φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει βελτίωση στην παραγωγικότητά μας κι ελπίζω ότι θα έρθει μία νίκη πολύ γρήγορα για να μας βοηθήσει. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στον αγώνα με τη Βιζέλα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ντάνιελ Ράμος.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Ράμος (5/0). Πάντοτε εκτός ο μέσος Κοστίνια (2/0) ο οποίος είναι τραυματίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το δεύτερο παιχνίδι της στη φυσική της έδρα θα δώσει η Βιζέλα, με το «εμπόδιο» της Σάντα Κλάρα πάντως να μην είναι καθόλου εύκολο να ξεπεραστεί. Οι νησιώτες έχουν πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν κι έχουν μείνει πολύ πίσω. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» τόσο για εκείνους όσο και για τον προπονητή τους Ντάνιελ Ράμος ο οποίος φέρεται να κινδυνεύει με απομάκρυνση από τη θέση του. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων κι αξίζει το ρίσκο στο «διπλό». Θα το επιλέξουμε θεωρώντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα βγάλουν αντίδραση.

FACTS

  • Η ομάδα Βιζέλα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.52 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βιζέλα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάντα Κλάρα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.32 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  7 Σάντα Κλάρα 34 40 9 13 12 38:54
  14 Βιζέλα 34 33 7 12 15 37:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο xose4, με το υψηλότερο yield +10.50% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες