Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιζέλα - Πόρτο

12/1/2022 22:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 728
1 - 3
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 845 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πόρτο - Βιζέλα στις 16/3/2024

Προϊστορία

16/3/2024 ΠόρτοΒιζέλα 4 - 1
29/10/2023 ΒιζέλαΠόρτο 0 - 2
5/2/2023 ΠόρτοΒιζέλα 2 - 0
16/12/2022 ΠόρτοΒιζέλα 4 - 0
14/8/2022 ΒιζέλαΠόρτο 0 - 1
30/4/2022 ΠόρτοΒιζέλα 4 - 2
12/1/2022 ΒιζέλαΠόρτο 1 - 3
19/12/2021 ΒιζέλαΠόρτο 0 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,879 1.1%
X
€ 3,904 2.2%
2
€ 168,854 96.7%
Over
€ 7,025 76.9%
Under
€ 2,105 23.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

100 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
30 έτη

Προπονητής: Sergio Conceicao

30 Evanilson

9  Mehdi Taremi Pepe Αλλαγή 46'

7  Luis Diaz Conceicao Chico Αλλαγή 91'

20  Vitinha Costa Bruno Αλλαγή 84'

8  Mateus Uribe Grujic Marko Αλλαγή 91'

25 Otavio

22 Wendell

19 Chancel Mbemba

2 Fabio Cardoso

17  Jesus Corona Vieira Fabio Αλλαγή 46'

1 Agustin Marchesin

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 2860
Ξέρουν τον τρόπο οι «δράκοι», πολλά κρούσματα κορωνοϊού στους γηπεδούχους

Ξέρουν τον τρόπο οι «δράκοι», πολλά κρούσματα κορωνοϊού στους γηπεδούχους

Η Βιζέλα υποδέχεται την Πόρτο στο πλαίσιο της φάσης των «8» του πορτογαλικού Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας πρόκριση επί της Μπράγκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν τη μισητή τους αντίπαλο Μπενφίκα.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους «4», θα αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε διπλά παιχνίδια.

* Οι δύο ομάδες έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα στις 19/12 και η Πόρτο είχε επικρατήσει εύκολα με 4-0.

* Η Βιζέλα έκανε αίτημα αναβολής του αγώνα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο εσωτερικό της. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν τελικά δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

ΒΙΖΕΛΑ

Έχοντας επιστρέψει μετά από πάρα πολλά χρόνια στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, το μεγάλο της όνειρο είναι η παραμονή στην Πριμέιρα Λίγκα. Παρ’ όλα αυτά δεν θα ήταν αρνητική σε μία πιθανή διάκριση στο Κύπελλο. Στην πραγματικότητα τα έχει καταφέρει ήδη φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον επιθυμεί να φτάσει σε μία μεγάλη έκπληξη και να συνεχίσει το ταξίδι της. Ξεκίνησε από τον τρίτο γύρο κι απέκλεισε αρχικά την ιστορική Σετούμπαλ νικώντας 2-0 εκτός έδρας. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε μπροστά στο κοινό της την Εστρέλα ντα Αμαδόρα και τη νίκησε άνετα 2-0. Η σπουδαιότερη πρόκριση όμως ήρθε στη φάση των «16», μετά το θρίαμβο με 1-0 επί της ισχυρής Μπράγκα. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραβιαστεί η εστία της και τα τρία της ματς στο θεσμό ήταν Under και No Goal.

Η Βιζέλα πάντως έχει καλές και κακές στιγμές έως τώρα στη σεζόν. Στο Κύπελλο τα έχει καταφέρει περίφημα, όμως στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται πολύ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ηττήθηκε το προηγούμενο Σάββατο από τη Μορεϊρένσε με 1-0 εντός έδρας, σ’ ένα αποτέλεσμα που δημιούργησε έντονο προβληματισμό στο εσωτερικό της. Θεωρείται δεδομένο ότι θα παλέψει για την παραμονή, καθώς ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έχουν κοινό στόχο τη σωτηρία. Αν δεν τα καταφέρει, η παρουσία της στο Κύπελλο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Ο γκολκίπερ του συλλόγου Πέδρο Σίλβα τόνισε: «Πρέπει να πάρουμε τα ίδια μαθήματα όπως κάναμε με την Μπράγκα. Για το πρωτάθλημα είχαμε χάσει με μεγάλο σκορ και στο Κύπελλο τους κερδίσαμε. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας όπως τότε και να αποκλείσουμε την Πόρτο. Η δουλειά μου είναι να κρατάω το μηδέν. Προτιμώ να μην γίνει όμως αρκεί να νικήσουμε τον αγώνα που παίζουμε. Θα είναι απίστευτο αν κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε και θα εκτίσει την ποινή του ο δεξιός μπακ Κουαό (15/2). Σίγουρα εκτός λόγω κορωνοϊού ο τερματοφύλακας Γκονσάλβες (-) και ο αμυντικός Αϊντάρα (8/0), χωρίς να έχουν γίνει γνωστά άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών που νοσούν. Ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής ο στόπερ Φερνάντες (10/0) και ο έμπειρος μέσος Κλαουντεμίρ (10/0).



ΠΟΡΤΟ

Μόνο μία «ανορθογραφία» έχει μέχρι τώρα στη σεζόν. Ήταν ο πρόωρος αποκλεισμός στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ που δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους. Άλλωστε η ήττα από τη Σάντα Κλάρα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση στις Αζόρες, είναι και η μοναδική μέχρι σήμερα εντός συνόρων. Στην προηγούμενη φάση η κληρωτίδα είχε κέφια και την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Μπενφίκα. Έστησε ένα ιστορικό «πάρτι» και ταπείνωσε τους «αετούς» με 3-0, σκοράροντας και τα τρία τέρματά της στο πρώτο ημίωρο του ντέρμπι. Πρωταγωνιστής ο Εβανίλσον με δύο γκολ, με τον Βιτίνια να πετυχαίνει κι εκείνος ένα. Στους γύρους που είχαν προηγηθεί το έργο της ήταν πανεύκολο, με βάση την ποιότητα που διαθέτει. Διέλυσε εκτός έδρας τη Σιντρένσε με 5-0 κι εντός τη Φεϊρένσε με 5-1. Και τα τρία της ματς στο Κύπελλο Πορτογαλίας ολοκληρώθηκαν Over.

Φυσικά αυτός ο θεσμός δεν είναι ο μοναδικός που απασχολεί την Πόρτο. Φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος μετρώντας δώδεκα διαδοχικές επιτυχίες, με τελευταία αυτή επί της Εστορίλ εκτός έδρας και μάλιστα με επική ανατροπή για το τελικό 3-2 υπέρ της. Παράλληλα θα παίξει σε περίπου ένα μήνα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Λάτσιο, για μία θέση στους «16» της δεύτερης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Πρόκειται για διαφορετικούς αγώνες και παιχνίδια. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε ένα δύσκολο και διαφορετικό αγώνα σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για εμάς. Δεν έχουμε όλες τις δυνάμεις μας διαθέσιμες εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Περιμένουμε ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είμαστε σε εγρήγορση γιατί αν δεν αποδώσουμε το μάξιμουμ, θα κινδυνεύσουμε. Δουλέψαμε τα πέναλτι για κάθε ενδεχόμενο. Είμαστε όμως έτοιμοι να προκριθούμε» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο αριστερός μπακ Ζαϊντού (10/1) ο οποίος συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα με τη Νιγηρία. Εκεί βρίσκεται και ο δεξιός οπισθοφύλακας Νανού (-) ο οποίος πάντως παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντάλας του MLS για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τέλος η σεζόν για τον επίσης δεξιό μπακ Μαναφά (6/0). Δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ο Ζοάο Μάριο (15/0) ο οποίος καλύπτει τη θέση. Δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο κεντρικός αμυντικός Μαρκάνο (8/1), ενώ στα «πιτς» είναι και ο Πέπε (10/0). Όλα δείχνουν ότι μετακομίζει στη Ρόμα ο κεντρικός μέσος Σέρτζιο Ολιβέιρα (13/2) ο οποίος θα ταξιδέψει την Τετάρτη (12/1) στην Ιταλία. Από τη δεύτερη ομάδα κλήθηκαν οι αμυντικοί Μέντες και Μαρτσέλο για να δώσουν λύσεις εφόσον χρειαστεί.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει στο συγκεκριμένο ζευγάρι του πορτογαλικού Κυπέλλου. Η Βιζέλα θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην Πόρτο, ωστόσο η τελευταία έχει αποδείξει φέτος ότι δεν αστειεύεται και κυνηγάει διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα. Οι «δράκοι» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό τους στο Λιγκ Καπ, θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στο συγκεκριμένο θεσμό. Πριν από περίπου είκοσι μέρες είχαν διαλύσει στο ίδιο γήπεδο τους προσεχείς αντιπάλους τους με 4-0. Παρ’ όλα αυτά αναμένονται αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος, ενώ και οι γηπεδούχοι θα παίξουν πιο προσεκτικά. Δύσκολα θα ξεφύγει ξανά το σκορ και θα στηρίξουμε τα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.11 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βιζέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.52 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.38 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.73% έπαιξε: Over
  • » Ο FVSTIRAS, με το υψηλότερο yield +7.24% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Over
  • » Ο ARXHGOS, με το υψηλότερο yield +35.86% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες