4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιζέλα - Μπενφίκα

24/10/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 1179
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 921 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπενφίκα - Βιζέλα στις 18/2/2024

Προϊστορία

18/2/2024 ΜπενφίκαΒιζέλα 6 - 1
8/2/2024 ΒιζέλαΜπενφίκα 1 - 2
16/9/2023 ΒιζέλαΜπενφίκα 1 - 2
25/2/2023 ΒιζέλαΜπενφίκα 0 - 2
2/9/2022 ΜπενφίκαΒιζέλα 2 - 1
11/3/2022 ΜπενφίκαΒιζέλα 1 - 1
24/10/2021 ΒιζέλαΜπενφίκα 0 - 1
23/11/2019 ΒιζέλαΜπενφίκα 1 - 2
3/1/2017 ΜπενφίκαΒιζέλα 4 - 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

77 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Futebol Clube de Vizela
  • Χωρητικότητα: 7000
  • Θεατές: 4883
Χωρίς περιθώρια για «στραβοπάτημα» η Μπενφίκα

Χωρίς περιθώρια για «στραβοπάτημα» η Μπενφίκα

Η Βιζέλα φιλοξενεί την Μπενφίκα για την 9η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους κόντρα στη Σάντα Κλάρα και πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στη Σετούμπαλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας από την Πορτιμονένσε, απέκλεισαν στο Κύπελλο την Τροφένσε και μεσοβδόμαδα διασύρθηκαν στο «Ντα Λουζ» από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΒΙΖΕΛΑ

Αμέσως μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων κλήθηκε να παίξει εκτός έδρας με την ιστορική Σετούμπαλ για την 3η φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε τη νίκη-πρόκριση με 2-0, δίχως να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της στη Βιτόρια η οποία αγωνίζεται πια στην 3η κατηγορία. Τα δύο γκολ της σημειώθηκαν από τον Άλεξ Μέντεζ και τον Γκιγιέρμε Σετίν. Η τύχη της χαμογέλασε στην κλήρωση και θα παίξει στον επόμενο γύρο εντός έδρας με την Εστρέλα Αμαδόρα. Όσον αφορά το τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος, είχε αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σάντα Κλάρα. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα όμως ένα τέρμα του Κασιάνο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων της επέτρεψε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το χορτάρι.

Η Βιζέλα εξελίσσεται σιγά-σιγά σε πρωταθλήτρια των ισοπαλιών. Άλλωστε εκείνη η μοιρασιά με τους νησιώτες ήταν η πέμπτη συνεχόμενη. Έχει περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα. Αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Έχει μαζέψει 8 βαθμούς και βρίσκεται στα χαμηλά βαθμολογικά «στρώματα», απέχοντας μόλις δύο πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ξεκίνησε παίζοντας επιθετικά αλλά σιγά-σιγά δείχνει πιο προσεκτική. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της πάντως ήταν Under αλλά και αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αλβάρο Πατσέκο υπογράμμισε: «Κάναμε ακριβώς αυτό που ήθελα στον αγώνα με τη Σετούμπαλ για το Κύπελλο. Περάσαμε δίκαια στην επόμενη φάση, αν και η αλήθεια ήταν ότι θα ήθελα να δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες μου που το αξίζουν και τελικά δεν έγινε. Είμαι πολύ χαρούμενος από την ομάδα μου κι από τις απαντήσεις που έδωσαν. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Στο παιχνίδι με την Μπενφίκα θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε και να το χαρούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο δεξιός μπακ Κουάο (8/1). Σημαντικός «πονοκέφαλος» αυτός του επιθετικού Κασιάνο (5/1) ο οποίος είναι αμφίβολος. Μακροχρόνιος απών ο γκολκίπερ Σίλβα ο οποίος δεν έχει παίξει φέτος.



ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Κέρδιζε δίχως αμφιβολία τις εντυπώσεις για 70 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ουδείς φανταζόταν σ’ εκείνο το σημείο την «καταιγίδα» που θα ακολουθούσε. Δέχτηκε το πρώτο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σανέ στο 70’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Έβερτον έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για το 0-2. Στο 82’ και το 85’ ο Λεβαντόφσκι και ξανά ο Σανέ διαμόρφωσαν το τελικό 0-4 που ήταν εξαιρετικά «βαρύ» και την αδικεί. Υπήρξε αγωνία μετά την είδηση ότι ο προπονητή της Μπάγερν Μονάχου Γιούλιαν Νάιγκελσμαν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως άπαντες στο εσωτερικό της ήταν αρνητικοί. Η αλήθεια είναι πάντως ότι και στο Κύπελλο είχε προβληματίσει έντονα. Χρειάστηκε την παράταση για να υποτάξει εκτός έδρας την Τροφένσε -ομάδα 2ης κατηγορίας- με 2-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο. Θα παίξει στο «Ντα Λουζ» με την Πάσος Φερέιρα στην επόμενη φάση. Μέσα σ’ όλα είναι και άτυχη, καθώς πριν τη διακοπή είχε χάσει στο «σπίτι» της από την Πορτιμονένσε (0-1), σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε «μαγική εικόνα».

Με αυτόν τον τρόπο η τύχη εκδικείται την Μπενφίκα, καθώς μέχρι τώρα η αλήθεια είναι ότι της είχε φερθεί καλά σε αρκετές περιπτώσεις. Η ήττα από την ομάδα του Αλγκάρβε ήταν η παρθενική της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μέχρι τότε μετρούσε επτά νίκες. Δεν έχει αναδειχθεί ισόπαλη ούτε μία φορά. Η συγκομιδή των 21 βαθμών της δίνει την ευκαιρία να ανέβει ξανά στην κορυφή σε περίπτωση νίκης. Παίζουν φουλ επίθεση οι «αετοί» και τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Over.

«Η Μπενφίκα θέλουμε να παίζει πάντοτε επιθετικά. Σίγουρα είναι εντελώς διαφορετικό αυτό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη γιατί στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος δεν τα είχαμε καταφέρει. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και ισχύει το ίδιο σε αυτήν την περίπτωση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Ζόρζε Ζεσούς.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο δεξιός μπακ κι αρχηγός Αντρέ Αλμέιδα (4/0). Τέλος η σεζόν για τον στράικερ Ροντρίγκο Πίνιο (3/1) ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Στα «πιτς» και ο δεξιός μπακ-χαφ Λάζαρο (3/0), όπως επίσης ο στράικερ Χάρις Σεφέροβιτς (1/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μόνο τους τρεις βαθμούς χρειάζεται η Μπενφίκα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη νεοφώτιστη Βιζέλα. Σίγουρα θα παρουσιαστεί κάπως κουρασμένη μετά τον αγώνα της με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα «γκέλα» μετά την απρόσμενη ήττα της από την Πορτιμονένσε πριν τη διακοπή. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους θα αναζητήσουν την έκπληξη, όμως αυτό δεν θα συμβεί αν «ταμπουρωθούν». Συμπαθητική η απόδοση του Over που μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα και μόνο από τους «αετούς». Θα το ποντάρουμε.

FACTS

  • Η ομάδα Βιζέλα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βιζέλα έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπενφίκα νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βιζέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.25 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Μπενφίκα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  3 Μπενφίκα 34 74 23 5 6 78:30
  14 Βιζέλα 34 33 7 12 15 37:58
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jimmylegend7, με το υψηλότερο yield +8.42% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: 2
  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +3.90% στο σημείο Ημ.1 έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες