Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βιζέλα - Εστρέλα Αμαδόρα

24/11/2023 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 1566
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 175 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βιζέλα - Εστρέλα Αμαδόρα στις 11/5/2024

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 19' Kikas

2ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 80' Wilson Bruno
  2. 85' Leo Jaba

Παράταση 1 - 0

  1. 113' Pereira Matheus

    Προϊστορία

    11/5/2024 ΒιζέλαΕστρέλα Αμαδόρα 4 - 0
    6/1/2024 Εστρέλα ΑμαδόραΒιζέλα 1 - 1
    24/11/2023 ΒιζέλαΕστρέλα Αμαδόρα 2 - 1*
    20/11/2021 ΒιζέλαΕστρέλα Αμαδόρα 2 - 0
    24/7/2021 Εστρέλα ΑμαδόραΒιζέλα 2 - 1

    ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

    1 X 2
    Over Under 1X 12 X2
    Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
    0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
    Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

    46 ψήφοι:

    Νοκ-άουτ ματς δίχως φαβορί

    Νοκ-άουτ ματς δίχως φαβορί

    Η Βιζέλα υποδέχεται την Εστρέλα Αμαδόρα στο πλαίσιο της φάσης των «32» του πορτογαλικού Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Ατλέτικο Κλούμπε Ντε Πορτουγκάλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι άφησαν εκτός συνέχειας τη Βίλα Μέα.

    Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι εφόσον δεν προκύψει νικήτρια, τότε η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

    Ξεκίνησε από τον γύρο των «64» την προσπάθειά της για διάκριση στο φετινό Κύπελλο Πορτογαλίας. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την εντελώς άσημη και πολύ αδύναμη Ατλέτικο Κλούμπε ντε Πορτουγκάλ. Θα περίμενε κανείς να προκριθεί με μία ευρεία νίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και κέρδισε οριακά με 1-0. Βέβαια είχε τον έλεγχο σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο αλλά ο χρόνος κυλούσε δίχως να σκοράρει και το άγχος της μεγάλωνε. Τελικά στο 77’ ο Εσέντε πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και την έστειλε στην επόμενη φάση. Στο χρονικά τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) εντός έδρας με τη Φαμαλικάο και παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

    Πάντως η Βιζέλα δεν θα πει «όχι» σε μία ενδεχόμενη διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς θα ήθελε να συνδυάσει την παρουσία της στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, με μία μεγάλη πορεία και στη δεύτερη κορυφαία εγχώρια διοργάνωση. Στον πάγκο της από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται ο Ισπανός Πάμπλο Βιγιάρ ο οποίος δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το έργο του έως τώρα, ωστόσο ακόμα χαίρει της εμπιστοσύνης των διοικούντων το κλαμπ.

    Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

    Όπως και η προσεχής αντίπαλός της, έτσι κι εκείνη άρχισε την πορεία της στη διοργάνωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου από την προηγούμενη φάση. Αναγκάστηκε να μεταβεί στην έδρα της άγνωστης και ασθενούς Βίλα Μέα κι έπρεπε εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, να αποδείξει την ανωτερότητά της και να μην αφήσει περιθώρια για να αμφισβητηθεί ο φαβοριτισμός της. Δεν έκανε ακριβώς αυτό, αλλά τουλάχιστον πήρε αυτό που ήθελε, δηλαδή έφυγε με τη νίκη-πρόκριση, έστω και με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Μάλιστα το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 85’ από τον Αλμέιδα κι έδιωξε τα... σύννεφα. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε (0-1) εντός έδρας από τη Μορεϊρένσε και παραμένει λίγο κάτω από τη μέση της κατάταξης.

    Η Εστρέλα Αμαδόρα σίγουρα θεωρεί περιττή πολυτέλεια για εκείνη την παρουσία της στο Κύπελλο, αν και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ενδεχομένως να μεγαλώσει το ενδιαφέρον της, αν βρεθεί σε κάποιο πιο προχωρημένο στάδιο του τουρνουά. Προς το παρόν όμως την αφορά δίχως αμφιβολία πολύ περισσότερο η προσπάθεια που θα κάνει για να διατηρηθεί στην Πριμέιρα Λίγκα και για να μην γίνει «ασανσέρ». Στο «τιμόνι» συνεχίζει ο Σέρτζιο Βιέιρα ο οποίος θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» της ανόδου της.

    Αγωνιστικά Νέα: Ξανά εκτός ο τερματοφύλακας Μπριγίδο (7/0), ο μέσος Σα (7/0) και ο επιθετικός Εντούρ (8/0). Νέα προβλήματα αυτά των πλάγιων μπακ Λόπες (9/0) και Μανσούρ (7/0) αλλά και του στράικερ Ρονάλντο Ταβάρες (9/2).

    Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

    Εκτίμηση

    Με περιττή πολυτέλεια μοιάζει τόσο για τη Βιζέλα όσο και για την Εστρέλα Αμαδόρα η συμμετοχή τους στο Κύπελλο Πορτογαλίας. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι αν παίρνουν τις προκρίσεις χωρίς να φορτσάρουν, στη συνέχεια έχοντας φτάσει ψηλά, θα ασχοληθούν και με τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ωστόσο για αμφότερες η προτεραιότητά τους είναι δίχως αμφιβολία η παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια» του ποδοσφαίρου της χώρας. Περιμένουμε ένα αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

    FACTS

    • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Βιζέλα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
    • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Εστρέλα Αμαδόρα, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
      Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

    ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

    ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    • » Ο AELale με το υψηλότερο yield +2.36% έπαιξε: Over
    • » Ο kefalas, με το υψηλότερο yield +7.59% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κύπελλο] έπαιξε: Under
    • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +2.84% στο σημείο X έπαιξε: X

    Τι ψήφισαν οι Top Users

    Πείτε τη γνώμη σας:

    Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

    Περισσότερες Αναλύσεις

    Στοιχηματικές πλατφόρμες