Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Σόφιας

1/10/2020 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 940
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1312 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Σόφιας στις 1/7/2023

Προϊστορία

1/7/2023 ΒασιλείαΤΣΣΚΑ Σόφιας 0 - 1
25/8/2022 ΒασιλείαΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 - 0
18/8/2022 ΤΣΣΚΑ ΣόφιαςΒασιλεία 1 - 0
1/10/2020 ΒασιλείαΤΣΣΚΑ Σόφιας 1 - 3
5/11/2009 ΒασιλείαΤΣΣΚΑ Σόφιας 3 - 1
22/10/2009 ΤΣΣΚΑ ΣόφιαςΒασιλεία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 39,056 64.1%
X
€ 8,851 14.5%
2
€ 13,052 21.4%
Over
€ 8,331 39.6%
Under
€ 12,699 60.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

221 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: St. Jakob Park
  • Χωρητικότητα: 38512
Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι Ελβετοί

Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι Ελβετοί

Η Βασιλεία υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύσκολη πρόκριση επί της Ανόρθωσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν την Τόρσχαβν από τα Νησιά Φαρόε.

Τι ισχύει: Νοκ-άουτ παιχνίδι με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Είναι φανερό ότι έχει χάσει τη δυναμική της και δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα η οποία πρωταγωνιστούσε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια και την περσινή αγωνιστική περίοδο μπόρεσε να φτάσει πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά, όταν ηττήθηκε από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ωστόσο ποιοτικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια. Η φετινή της πορεία ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, όταν ταξίδεψε στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Όσιγιεκ. Δεν έθελξε με την απόδοσή της όμως πήρε αυτό που ήθελε, νικώντας 2-1, χάρη σε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος. Στην επόμενη φάση η κληρωτίδα την έφερε απέναντι στην κυπριακή Ανόρθωση. Ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Προηγήθηκε με 3-0 στο εικοσάλεπτο, όμως η πρόκριση ήρθε τελικά αγχωτικά με 3-2. Πλέον θέλει να τσεκάρει το εισιτήριό της για τη φάση των ομίλων, καθώς αν αποκλειστεί θα πρόκειται για παταγώδη αποτυχία.

Το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκίνησε μόλις πριν από δέκα ημέρες και η Βασιλεία επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αρχικά περιορίστηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαντούζ (2-2), ενώ την περασμένη Κυριακή έχασε στη Γενεύη από τη Σερβέτ με 1-0. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις ήταν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Τσιριάκο Σφόρτσα -ο οποίος δέχεται ήδη αμφισβήτηση- επισήμανε: «Ξέρουμε καλά ότι δεν υπάρχει ο χρόνος για να δουλέψουμε δίχως την πίεση των αποτελεσμάτων. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και παράλληλα να βελτιωνόμαστε, παίζοντας συνεχώς καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και θέλουμε πολύ την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: Έχει αρκετά προβλήματα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος αμυντικός Φαν Μόος. Εκτός οι τραυματίες αμυντικοί Πετρέτα και Ισούφι, όπως και οι μέσοι Τσούφι, Τσακα και Μαρτσάντ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του πλάγιου μέσου Ζεγκρόβα.



ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ

Λίγη τύχη ακόμα χρειαζόταν και θα έφτανε στο σημείο να λάβει μέρος στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας παίξει μόνο εντός έδρας παιχνίδια στα προκριματικά. Ξεκίνησε την πορεία της από πολύ νωρίς, καθώς μπήκε στην κληρωτίδα από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί συνάντησε την αδύναμη Σίρενς από τη Μάλτα. Τα... χρειάστηκε καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως βρήκε δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο κι απέφυγε το σοκ, παίρνοντας την πρόκριση με 2-1. Το «εμπόδιο» που βρήκε μπροστά της στη δεύτερη προκριματική φάση ήταν σαφώς υψηλότερο, αφού η Μπάτε Μπορίσοφ, έστω κι αν δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που συμμετείχε παλαιότερα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Το βουλγάρικο σύνολο εμφανίστηκε βελτιωμένο και νίκησε εύκολα με 2-0, σκοράροντας ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Επόμενη ομάδα που βρέθηκε μπροστά της ήταν η Τόρσχαβν από τα Νησιά Φαρόε. Η πρόκριση ήρθε λογικά με 3-1 και πλέον ελπίζει σε συμμετοχή στη φάση των ομίλων.

Διαθέτει καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει δώσει κι επτά παιχνίδια για το εγχώριο πρωτάθλημα. Η συγκομιδή των 12 βαθμών δεν κρίνεται καλή και τη φέρνει μόλις στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Άρντα Καρτζάλι. Απογοήτευσε στο χρονικά τελευταίο ματς της την περασμένη Κυριακή, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με 2-0. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

«Δεν επιλέγουμε σε ποια παιχνίδια θα παίξουμε καλά και σε ποια όχι. Όλα μας ενδιαφέρουν το ίδιο. Πρέπει να ξεχάσουμε την πρόσφατη ήττα στο πρωτάθλημα και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Η Βασιλεία είναι το φαβορί, αλλά κανένα παιχνίδι δεν έχει χαθεί, πριν καν γίνει. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να μάθουμε από αυτά, χωρίς να τα επαναλάβουμε ξανά» ήταν τα λόγια του κόουτς του κλαμπ, Στάμεν Μπέλτσεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Ένας και μοναδικός «πονοκέφαλος», αυτός που αφορά τον αμυντικό Τουρίτσοφ ο οποίος είναι τραυματίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βασιλεία έχει θέσει ως έναν από τους βασικούς της στόχους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελευταίο «εμπόδιο» για να τα καταφέρει, είναι αυτό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι Βούλγαροι έχουν κάποιες ευρωπαϊκές επιτυχίες αρκετά πιο παλιά και θέλουν να μπουν ξανά στο... χάρτη. Οι γηπεδούχοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και ο άσος δεν μας καλύπτει στις χαμηλές τιμές που προσφέρεται. Αναμένεται αρκετά «ανοιχτό» ματς και θα στραφούμε στο Over.

FACTS

  • Η ομάδα ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.95 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Βασιλεία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βασιλεία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.28% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Karampinas, με το υψηλότερο yield +4.50% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες