«Γέρνει» ελάχιστα προς τα δεξιά
ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ ΜΠΟΙΣ
Η Βάρμπεργκ πήρε το «Χ» εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπράγκε και έφτασε τους 5 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.
Στο 5ο λεπτό, ο Άρλιγκ πέρασε όποιον βρήκε στην περιοχή και με ένα ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 43' η Βάρμπεργκς βρήκε αντεπίθεση και ο Μποργκελίν με ένα αριστερό διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-2.
Η Μπράγκε μπήκε «πεισμωμένη» στο δεύτερο ημίχρονο, απειλώντας πρώτα στο 56' και στο 59' βρήκε δίχτυα με ένα σουτ εκτός περιοχής. Μια τραγική ασυνεννοησία μεταξύ του αμυντικού Μπρόμαν και του γκολκίπερ Έκμαν, έβγαλε τον παίκτη της Μπράγκε μόνο του με το τέρμα, ισοφαρίζοντας για το 2-2 στο 74'. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξαν ευκαιρίες από καμία ομάδα και έτσι το σκορ παρέμεινε έτσι.
Η Μπράγκε σκοράρει σωρηδόν εντός και εκτός έδρας αλλά δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά νέα: Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.
ΕΡΕΜΠΡΟ
Η Έρεμπρο ήρθε ισόπαλη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Νόρμπι, σπάζοντας το σερί των νικών της εντός έδρας.
Στο 17' ολιγόρησε στην άμυνα και βρέθηκε να χάνει με 0-1, ενώ στο 27' λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Στο 43' ο Χραστόβινα αστόχησε εξ' επαφής και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του πριν το ημίχρονο.
Η Νόρμπι απείλησε στην επανέναρξη με κεφαλιά στο 62' αλλά ο Γιασίν ισοφάρισε λίγο αργότερα (66') για την Έρεμπρο, παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Γιακούμπ. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν άλλη ευκαιρία στα λεπτά που απέμειναν και έτσι το ματς έληξε στο 1-1.
Η Έρεμπρο είναι αήττητη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στην έδρα της, ενώ ψάχνει το πρώτο της «διπλό» στην φετινή Σουπερετάν.
Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός και χωρίς συμμετοχή οι μακροχρόνια τραυματίες ΜακΚίου (αμυντικός), Ντούκχαν (μέσος), Κουσού (μέσος) και Σαλίχοβιτς (αμυντικός).
Χτύπησε κόντρα στην Νόρκεπινγκ και παραμένει εκτός ο βασικός εξτρέμ Βίκμαν (3/1).
Εκτίμηση
Αναμένεται δυνατό ματς, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Βάρμπεργκς είναι πιο επιθετική ομάδα από την Έρεμπρο, που είναι λίγο πιο «μαζεμένη». Το «διπλό» σε αποδόσεις τριπλασιασμού είναι καλή περίπτωση, αλλά για πιο «safe» θα πάμε στο Χ2. Συγκεντρώνει πιθανότητες και το G/G. Για 1-1, 1-2 το βλέπω...