2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βαλμιέρα - Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Προϊστορία

19/7/2023 ΒαλμιέραΟλίμπια Λιουμπλιάνα 1 - 2
11/7/2023 Ολίμπια ΛιουμπλιάναΒαλμιέρα 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 18,552 9.8%
X
€ 55,858 29.6%
2
€ 114,139 60.5%
Over
€ 14,227 27.2%
Under
€ 38,080 72.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

124 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

7

4

Σουτ εκτός εστίας

10

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

0

0

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

5

7

Φάουλ

6

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Jana Dalina Stadions
  • Θεατές: 1250
Έμειναν «ζωντανοί» οι γηπεδούχοι

Έμειναν «ζωντανοί» οι γηπεδούχοι

Η Βαλμιέρα υποδέχεται την Ολίμπια Λιουμπλιάνα σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ μικρό προβάδισμα για τους Σλοβένους έπειτα από την επικράτησή τους στο πρώτο ματς.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για την πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα περάσει θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Μπαλκάνι - Λουντογκόρετς, ενώ όποια αποκλειστεί θα μεταπηδήσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Βαλμιέρα 2-1

Το πρόγραμμα του πρώτου παιχνιδιού του πρώτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ την ανάγκασε να ταξιδέψει στη Σλοβενία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Φυσικά η πρώτη της επιδίωξη ήταν να μην ηττηθεί μ’ ένα απαγορευτικό σκορ ενόψει της ρεβάνς στη Λετονία και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τα κατάφερε πολύ καλά, από τη στιγμή που έχασε με 2-1. Δικαιολογημένα λοιπόν ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση μπροστά στο κοινό της κι αυτό θα προσπαθήσει.

Δεν δίστασε να δείξει από νωρίς τις προθέσεις της κι αυτές δεν ήταν άλλες από μαζική άμυνα ούτως ώστε να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να φτάσουν με άνεση κοντά στην εστία της. Έμοιαζε να τα καταφέρνει αρκετά καλά έως το 42ο λεπτό. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο όμως έγινε μία μεγάλη γκάφα λίγο έξω από την περιοχή της και ο Νούκιτς δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή για το 1-0. Στην επανάληψη δεν έδειξε πρόθεση να αλλάξει στάση και ο χρόνος κυλούσε με την ίδια σε παθητικό ρόλο. Στο 74’ ο Πέδρο Ρούι με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 και πλέον ήταν υποχρεωμένη να αναζητήσει γκολ. Για καλή της τύχη το πέτυχε με κεφαλιά του Ντιόπ στο 87’, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 2-1, μόλις εννιά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Με αυτόν τον τρόπο η Βαλμιέρα έμεινε «ζωντανή» ενόψει της ρεβάνς, εκεί βέβαια όμως θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πετύχει την πολύ μεγάλη έκπληξη και να αποκλείσει τους πρωταθλητές Σλοβενίας οι οποίοι παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Το Σάββατο έπαιξε εντός έδρας με τη Σούπερ Νόβα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Λετονίας κι επικράτησε 2-0, τσεκάροντας το εισιτήριό της για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει στα «πιτς» ο επιθετικός Γκέιγ.

Την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Βαλμιέρα κι έπρεπε να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ότι δικαίως είχε χαρακτηριστεί το πολύ μεγάλο φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού. Όπως φάνηκε ήταν πράγματι η καλύτερη ομάδα όμως η νίκη της με 2-1 δεν την καθιστά καθόλου σίγουρη ενόψει του επαναληπτικού στη Λετονία και θα πρέπει να παρουσιαστεί πάρα πολύ προσεκτική, εφόσον δεν θέλει να μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες για την ίδια. Ουδείς βέβαια αμφισβητεί ότι ο πρώτος λόγος της ανήκει.

Ήθελε να μπει δυνατά στο ματς και να κυριαρχήσει από το ξεκίνημα δείχνοντας την ανωτερότητά της, χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίστασης στους αντιπάλους της. Θα μπορούσε να τα καταφέρει αν ήταν πιο εύστοχοι οι επιθετικοί της, όμως χρειάστηκε να φτάσει το ρολόι στο 42’ για να εκμεταλλευτεί ένα λάθος και να προηγηθεί με τον Νούκιτς. Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε η ίδια και στο δεύτερο σαρανταπεντάλπετο κι έμοιαζε θέμα χρόνου να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα. Τα κατάφερε στο 74’ με ωραία συνεργασία και κεφαλιά του Πέδρο Ρούι μέσα από τη μικρή περιοχή. Θα περίμενε κανείς να είναι προσεκτική όμως δεν συνέβη και στο 87’ ο Ντιόπ με κεφαλιά παραβίασε την εστία της «γράφοντας» το 2-1.

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα δεν «καθάρισε» την υπόθεση της πρόκρισης όπως επιθυμούσε όμως τουλάχιστον πάει στη Λετονία μ’ ένα ελαφρύ προβάδισμα κι ελπίζοντας ότι θα είναι σοβαρή στη ρεβάνς και θα κάνει το καθήκον της. Το πρωτάθλημα Σλοβενίας ακόμα δεν έχει ξεκινήσει όμως αυτό θα συμβεί το προσεχές Σάββατο, όταν και θα δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Κόπερ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Βαλμιέρα κατόρθωσε να μείνει «όρθια» στη Σλοβενία, καθώς η ήττα με 2-1 της επιτρέπει να ονειρεύεται την πρόκριση στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αν καταφέρει θα αποτελεί τεράστια επιτυχία. Από την άλλη η Ολίμπια Λιουμπλιάνα δεν κατόρθωσε να «καθαρίσει» την υπόθεση όπως επιθυμούσε κι έτσι είναι υποχρεωμένη να τελειώσει τη δουλειά στη χώρα της Βαλτικής. Υπάρχει αξία στο αμφίσκορο και θα εμπιστευτούμε τις δύο επιθέσεις θεωρώντας ότι θα κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα το επιβεβαιώσουν.

FACTS

  • Η ομάδα Ολίμπια Λιουμπλιάνα νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ολίμπια Λιουμπλιάνα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.92 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ολίμπια Λιουμπλιάνα - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
ΝΣ Μούρα
28/4/2024
Τσέλιε
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 0
20/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Αλουμίνι Κιντριτσέβο
5 - 0
17/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Μάριμπορ
1 - 2
14/4/2024
Ντομζάλε
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 3
10/4/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Ραντόμλζε
2 - 2
6/4/2024
Ρογκάσκα
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
2 - 3
30/3/2024
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Κόπερ
3 - 2
16/3/2024
ΝΚ Μπράβο
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 1
10/3/2024
ΝΣ Μούρα
Ολίμπια Λιουμπλιάνα
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ARXHGOS με το υψηλότερο yield +0.77% έπαιξε: 1X
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες