Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο Αγρίνιο και κορυφή για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκη στο Αγρίνιο και κορυφή για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2014 21:36
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακ στο 35’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Είχε δοκάρι ο Βίτορ (64’), γλίτωσε την ομάδα του από την ισοφάριση στο φινάλε ο Κατσικάς!

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα του Παναιτωλικού χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακ στο 35ο λεπτό και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησαν τα λάθη, ωστόσο στο 35’ ο Μακ κατάφερε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Κούσα και ο ίδιος δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Η ομάδα του Αναστασιάδη απείλησε ακόμα δύο φορές πριν το ημίχρονο με τους Βίτορ (38’) και Αθανασιάδη (40’), ενώ στην επανάληψη ο Μακ κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 57ο λεπτό όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς η προσπάθεια του ξεκίνησε από οριακή θέση οφσάιντ.

Ένα λεπτό μετά ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς ο Γλύκος έσωσε την τελευταία στιγμή προ του Άλβες και στο 64’ ο ΠΑΟΚ απάντησε, με την κεφαλιά του Βίτορ να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Παναιτωλικός πίεσε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και είχε μεγάλη στιγμή στις καθυστερήσεις, με τον Κατσικά να διώχνει στην γραμμή το πλασέ του Άλβες μετά από λάθος εκτίμηση του Γλύκου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.