Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Έβερτον και Νάπολι, ήρωας στο 90+3’ ο Αβραάμ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Έβερτον και Νάπολι, ήρωας στο 90+3’ ο Αβραάμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2014 00:13
Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ Έβερτον και Νάπολι, με την πρώτη να νικάει με 4-1 τη Βόλφσμπουργκ, ενώ η δεύτερη κέρδισε με 3-1 τη Σπάρτα Πράγας. Λύτρωσε τη Τράμπζονσπορ στο 90+3΄ο Αβραάμ!

Μεγάλη νίκη με 4-1 στην έδρα της κόντρα στη Βόλφσμπουργκ πανηγύρισε η Έβερτον η οποία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν προβάδισμα στο 15’ με αυτογκόλ του Ροντρίγκιες, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κόουλμαν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων την αγγλική ομάδα. Στην επανάληψη ο Μπέινς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ ενώ στο 89’ ο Μιραλάς μετά από ασίστ του Ετό «έγραψε» το 4-0.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκιες, με την Έβερτον να περνάει στην κορυφή του ομίλου, καθώς στο άλλο παιχνίδι Λιλ και Κρασνονταρ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Γαλλία.

Νίκη και για τη Νάπολι η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, κατάφερε να κερδίσει με 3-1 στο «Σαν Πάολο».

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τέρμα του Χουσμπάουερ, ωστόσο στο 23’ ο Ιγκουαίν ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια ο Μέρτενς με δύο προσωπικά γκολ (51’, 81’) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Λύτρωσε τη Τράμπζονσπορ ο Αβραάμ


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Έβερτον και Νάπολι, ήρωας στο 90+3’ ο Αβραάμ (video)
Με γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 90+3’ η Τράμπζονσπορ νίκησε με 2-1 την Μεταλίστ μέσα στην Ουκρανία και ισοβαθμεί στον όμιλο της μαζί με τη Λέγκια που κέρδισε με 1-0 τη Λόκερεν.

Η τουρκική ομάδα πήρε προβάδισμα στο 25ο λεπτό με γκολ του Κονστάν όμως στο 61’ η Μέταλιστ κατάφερε να ισοφαρίσει με τέρμα του Γκομένιουκ.

Ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ έπειτα από πάσα του Γιαταμπαρέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας στο ντεμπούτο του τη νίκη στην Τράμπζονσπορ

Με το… δεξί η Σεβίλλη, πάρτι για Στεάουα και Γιάνγκ Μπόις


Γιουρόπα Λιγκ: Με το… δεξί Έβερτον και Νάπολι, ήρωας στο 90+3’ ο Αβραάμ (video)
Με το… δεξί και η κάτοχος του τίτλου, Σεβίλλη η οποία επικράτησε με 2-0 της Φέγενοορντ και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου της με τη Σταντάρ Λιέγης που κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Ριέκα.

Από την άλλη, μεγάλη νίκη για τη Στεάουα η οποία διέλυσε με 6-0 την Άαλμποργκ, πετυχαίνοντας και τα 6 γκολ στο δεύτερο μέρος. Να σημειωθεί πως τα πέντε εξ’ αυτών σημείωσε αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάρσεν, με τον Κεσέρου να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 11 λεπτά!

Μεγάλη νίκη και για τη Γιάνγκ Μπόις η οποία κέρδισε με 5-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ η Ντιμανό Κιέβου επικράτησε με 3-0 της Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

Δείτε εδώ τι έγινε στα παιχνίδια των 20:00

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:


1ος όμιλος

Γκλάντμπαχ - Βιγιαρεάλ 1-1
Απόλλων Λεμεσού - Ζυρίχη 3-2

2ος όμιλος

Μπριζ - Τορίνο 0-0
Κοπεγχάγη - Ελσίνκι 2-0

3ος όμιλος

Παρτίζαν - Τότεναμ 0-0
Μπεσίκτας - Αστέρας Τρίπολης 1-1

4ος όμιλος

Σάλτσμπουργκ - Σέλτικ 2-2
Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Άστρα 5-1

5ος όμιλος

Αϊντχόφεν - Εστορίλ 1-0
Παναθηναϊκός - Ντινάμο Μόσχας 1-2

6ος όμιλος

Καραμπάκ - Σεντ-Ετιέν 0-0
Ντίπρο - Ίντερ 0-1

7ος όμιλος

Σταντάρ Λιέγης - Ριέκα 2-0
Σεβίλλη - Φέγενοορντ 2-0

8ος όμιλος

Λιλ - Κρασνοντάρ 1-1
Έβερτον - Βόλφσμπουργκ 4-1

9ος όμιλος

Γιουνγκ Μπόις - Σλόβαν Μπρατισλάβα 5-0
Νάπολι - Σπάρτα Πράγας 3-1

10ος όμιλος

Στεάουα - Άαλμποργκ 6-0
Ρίο Άβε - Ντινάμο Κιέβου 0-3

11ος όμιλος

ΠΑΟΚ - Ντινάμο Μινσκ 6-1
Φιορεντίνα - Γκινγκάμπ 3-0

12ος όμιλος

Μεταλίστ - Τράμπζονσπορ 1-2
Λέγκια - Λόκερεν 1-0

Το γκολ του Αβραάμ:




Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.