Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Σταμάτησε στα 6 ο ΠΑΟΚ!

Γιουρόπα Λιγκ: Σταμάτησε στα 6 ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 23:57
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την διέλυσε με 6-1 στην Τούμπα και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Γιουρόπα Λιγκ. Χατ-τρικ ο Αθανασιάδης (11’, 16’, 28’), Νίκολιτς (4’ αυτ.), Παπαδόπουλος (50’) και Τζανδάρης (90’) τα υπόλοιπα γκολ, μείωσε στο 80’ ο Νίκολιτς.

Την πιο ευρεία νίκη του στην Ευρώπη μετά από αυτή επί της Πρίμπραμ με 6-1 το 2001 πέτυχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με το ίδιο σκορ τη Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα και ξεκίνησε με το… δεξί την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Νίκολιτς να ανοίγει το σκορ με αυτογκόλ στο 4ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο Αθανασιάδης με προσωπικό χατ-τρικ σε λιγότερο από 20 λεπτά (11’, 16’, 28’) -όλα από ασίστ του Ρατς- «καθάρισε» τη νίκη για την ομάδα του Αναστασιάδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό ιδανικά για τον ΠΑΟΚ ο οποίος πέτυχε 5ο γκολ στο 50’, με τον νεοεισελθέντα Παπαδόπουλο να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Η Ντιναμό απείλησε για πρώτη φορά στο 52’ με ωραίο σουτ του Νίκολιτς που απόκρουσε ο Γλύκος, ωστόσο στο 63’ έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σίμοβιτς.

Παρόλα αυτά ο Νίκολιτς κατάφερε να μειώσει σε 5-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Τζανδάρης στο 90’ ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Φιορεντίνα με τέρματα των Βάργκας, (34’), Κουαδράδο (67’) και Μπερναρντέσκι (88’) κέρδισε με 3-0 την Γκινγκάμπ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ομίλου.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. ΠΑΟΚ 3
2. Φιορεντίνα 3
3. Γκινγκάμπ 0
4. Ντιναμό Μινσκ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.