Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ:  «Τσίμπησε» βαθμό στην Πολη ο Αστέρας (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στην Πολη ο Αστέρας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 21:53
Με γκολ του Πάρα στο 88’ ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μπεσίκτας και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με τον Τερέ στο 33’ οι Τούρκοι οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 8ο λεπτό με τον Ούζιακ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα της Μπεσίκτας στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση!

Ο Μπίλιτς προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Ντέμπα Μπα, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την Μπεσίκτας, η οποία είχε ευκαιρίες και δοκάρι (8’) για να πάρει προβάδισμα, κάτι που κατάφερε στο 33’ με ωραίο σουτ του Τέρε.

Από την πλευρά του ο Αστέρας απείλησε μόνο στο 26’ με ωραία προσωπική ενέργεια του Ζησόπουλου, καθώς έχανε αρκετά εύκολα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και δυσκολευόταν να βγει μπροστά.

Η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στην επανάληψη με στόχο να «καθαρίσει» τη νίκη, με τον Αστέρα όμως να αντέχει την πίεση αλλά να μην μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Ωστόσο στο 88’ ο Πάρα με δυνατό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους Αρκάδες οι οποίοι έφυγαν με έναν σπουδαίο βαθμό από την Κωνσταντινούπολη

Μπεσίκτας: Ζενγίν, Ουισάλ, Σίβοκ, Φράνκο, Μότα, Χάτσινσον, Καβλάκ, Τερέ, Σαχάν (84' Κερίμ), Εζιακούπ (69' Σόσα), Πεκτεμέκ (30' Τοσούν).

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης (76' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάτσα, Μπαντιμπανγκά (69' Πάρα), Μπαράλες (84' Γιαννιώτας).

Ισόπαλο έληξε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, καθώς η Παρτιζάν κράτησε στο 0-0 την Τότεναμ στην έδρα της, με αποτέλεσμα και οι 4 ομάδες του ομίλου να ισοβαθμούν με 1 βαθμό.

Η Τότεναμ είχε την υπεροχή ωστόσο δεν μπορούσε να βρει λύσεις για να διασπάσει την άμυνα της Παρτιζάν, με τους γηπεδούχους μάλιστα να είχαν καλές στιγμές στην επανάληψη για να πάρουν προβάδισμα, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε!

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Αστέρας 1
2. Μπεσίκτας 1
3. Τότεναμ 1
4. Παρτιζάν 1

Επόμενη αγωνιστική (2/10):

Αστέρας – Παρτιζάν
Τότεναμ - Μπεσίκτας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.