Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Πικέ «λύγισε» τον ΑΠΟΕΛ, άφησε βαθμούς στο Άμστερνταμ η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Πικέ «λύγισε» τον ΑΠΟΕΛ, άφησε βαθμούς στο Άμστερνταμ η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2014 00:21
Η Μπαρτσελόνα με γκολ του Πικέ (28’) κέρδισε με 1-0 τον ΑΠΟΕΛ στο «Καμπ Νου», με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Άγιαξ κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Άμστερνταμ.

Ήττα σαν… νίκη ήταν αυτή με 1-0 κόντρα στη Μπαρτσελόνα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με το κεφάλι ψηλά από το «Καμπ Νου».

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν προβλήματα στην ανάπτυξη ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’ με κεφαλιά του Πικέ έπειτα από φάουλ του Μέσι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, είχε την υπεροχή, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Νεϊμάρ, δεν απείλησε σημαντικά την εστία του Πάρντο.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα μπήκε με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πάρντο χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 90+2’ ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Μαντούκα, κρατώντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Την πάτησε η Παρί


Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Πικέ «λύγισε» τον ΑΠΟΕΛ, άφησε βαθμούς στο Άμστερνταμ η Παρί
Στο άλλο παιχνίδι, Άγιαξ και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Άμστερνταμ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να μένουν στην εμφάνιση του πρώτου μέρους και να το πληρώνουν από τον «Άιαντα».

Η Παρί είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Καβάνι στο 14ο λεπτό, όμως στην επανάληψη, η ομάδα του Λοράν Μπλαν επαναπαύτηκε και το πλήρωσε με την ισοφάριση.

Με εξαίρεση μια μεγάλη στιγμή με τον Μαρκίνιος στο 58’, η γαλλική ομάδα δεν απείλησε τον Άγιαξ, ο οποίος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’ με εκτέλεση φάουλ του Σένε που ξεγέλασε τον Σιρίγκου, ενώ ο «Αίαντας» είχε ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με το 1-1 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.