Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, πεντάρα η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, πεντάρα η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 23:43
Με γκολ του Μπόατενγκ στο 90’, η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο Μόναχο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που στο άλλο παιχνίδι η Ρόμα διέλυσε με 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ολίμπικο» έχοντας βασικούς τους Μανωλά και Τοροσίδη.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν Μονάχου η οποία κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο Μόναχο χάρη σε σουτ του Μπόατεγκ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, με τη μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του Γκέτσε και να καταλήγει στα δίχτυα του Χαρτ.

Οι Βαυαροί είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με την Σίτι από την πλευρά της να είχε πολύ καλή στιγμή στο φινάλε με τον Αγκουέρο για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, πεντάρα η Ρόμα
Η Μπάγερν ξεκίνησε πιο δυνατά, με τον Μίλερ να χάνει μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, καθώς ο Γερμανός μετά από πάσα-τακουνάκι του Λεβαντόφσκι, πέρασε τον Χαρτ, ωστόσο έχασε την ισορροπία του και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο ίδιος απείλησε ξανά στο 20’, με τον Χαρτ να διώχνει σε κόρνερ, ενώ Γκέτσε (21’) και Αλάμπα (34’) ανάγκασαν τον Άγγλο γκολκίπερ σε ακόμα δύο αποκρούσεις. Από την πλευρά της η Σίτι μετά το νωθρό ξεκίνημα, ανέβασε την απόδοση της και είχε καλή στιγμή με σουτ του Τζέκο για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν συνέχιζε να ψάχνει το γκολ και είχε καλές στιγμές με τους Γκέτσε (55’) και Μπερνατ (59’), ενώ η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 62’ με κεφαλιά του Σίλβα, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο και στο 88’ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μπόατενγκ. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Γερμανός κατάφερε να νικήσει τον Χαρτ, καθώς μετά από σουτ του στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Γκέτσε και κατέληξε στα δίχτυα της αγγλικής ομάδας.

Στις καθυστερήσεις η Σίτι προσπάθησε να φέρει στο παιχνίδι στα ίσα, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Αγκουέρο, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε

Ονειρική επιστοφή για Ρόμα


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, πεντάρα η Ρόμα
Άνετη νίκη για την Ρόμα, καθώς οι «τζιαλορόσι», στην επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισαν με 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Μανωλά και Τοροσίδη να ξεκινάνε βασικοί, ενώ ο Χολέμπας έμεινε εκτός αποστολής.

Η ιταλική ομάδα είχε εξαιρετικό ξεκίνημα και «καθάρισε» από νωρίς την υπόθεση νίκη, με τον Ιτούρμπε να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο πλασέ έπειτα από πάσα του Ζερβίνιο, ενώ οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 10’, με τον Ιβοριανό να «γράφει» το 2-0 μετά την ασίστ του Αργεντινού ο οποίος λίγο αργότερα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Ο Μαικόν έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0 στο 20’, ενώ στο 31’ ο Ζερβίνιο με δεύτερο προσωπικό γκολ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκoρ.

Στην επανάληψη, μετά από σέντρα του Τοροσίδη, ο Ιγκνάσεβιτς, υπό την πίεση του Φλορέντσι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 5-0 στο 50’, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μούσα ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος (και όσο το σκορ ήταν στο 2-0) για να βάλει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.