Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Διαβάζω ότι η Ρεάλ είναι ήδη στον τελικό...»

Γκουαρντιόλα: «Διαβάζω ότι η Ρεάλ είναι ήδη στον τελικό...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2014 18:38
Τα «βέλη» του στα ισπανικά Μέσα που θεωρούν την Ρεάλ ήδη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έριξε ο τεχνικός της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σε όλους όσοι θεωρούν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει ήδη την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απάντησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφερόμενος κυρίως στις ισπανικές εφημερίδες της Μαδρίτης:

«Από ότι διαβάζω στις ισπανικές εφημερίδες, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς όχι! Εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Καλούμαστε να αντιδράσουμε στην ήττα 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. Το να πετύχεις 2-3 γκολ απέναντι στην Ρεάλ δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε» δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως δεν περιμένει την Ρεάλ να κλειστεί στην άμυνα για να διαφυλάξει το 1-0 του πρώτου αγώνα:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα στήσει την ομάδα του για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είναι προφανές αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να σκοράρουμε πάνω από ένα γκολ. Η Ρεάλ είναι γρήγορη ομάδα, οπότε πάντα πρέπει να έχουμε καλές θέσεις όταν χάνουμε την κατοχή».

Παράλληλα, ο Πεπ τόνισε τη σημασία που θα έχει η παρουσία του Φρανκ Ριμπερί στον επαναληπτικό:

«Ο Φρανκ Ριμπερί είναι εξαιρετικά σημαντικός για τον σύλλογο και για την ομάδα. Έπαιξε θυμωμένα απέναντι στην Βέρντερ. Ο Φρανκ χρειάζεται αυτή την επιθετικότητα, να παίζει θυμωμένα. Πάντα πολεμά και για αυτό τον αγαπούν οι οπαδοί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Μπάγερν, πάντα παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και χρειαζόμαστε τον Ριμπερί στα καλύτερα του», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.