Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ολλανδίας: Διέλυσε τον Άγιαξ και το σήκωσε η Τσβόλε του Καραγκούνη (video)

Κύπελλο Ολλανδίας: Διέλυσε τον Άγιαξ και το σήκωσε η Τσβόλε του Καραγκούνη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2014 21:23
Τον πρώτο της μεγάλο τίτλο στην ιστορία της κατέκτησε η Τσβόλε, καθώς η ομάδα του Θανάση Καραγκούνη διέλυσε με 5-1 τον Άγιαξ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ολλανδίας για το 2014!

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Άγιαξ, ο οποίος παρότι προηγήθηκε με γκολ του Φαν Ρίν μόλις στο 3ο λεπτό κόντρα στη Τσβόλε στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας, η ομάδα του Θανάση Καραγκούνη (έμεινε στον πάγκο) έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε μια ιστορική νίκη με 5-1, που της επέτρεψε να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορίας της!

Η Τσβόλε φαίνεται πως… νευρίασε μετά το γκολ του Αίαντα, καθώς πέτυχε τέσσερα τέρματα σε διάστημα σε 26 λεπτών χάρη στους Τόμας (8’, 12’) και Φερνάντες (22’, 34’), ενώ στο 50' ο Φαν Πόλεν διαμόρφωσε το τελικό 5-1, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα!

Κύπελλο Ολλανδίας: Διέλυσε τον Άγιαξ και το σήκωσε η Τσβόλε του Καραγκούνη (video)
Έτσι η Τσβόλε μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες το 1928 και το 1977, κατέκτησε για πρώτη της φορά το Κύπελλο Ολλανδίας με μια τεράστια νίκη κόντρα στον διαφαινόμενο πρωταθλητή Ολλανδίας για τη φετινή σεζόν, Άγιαξ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ και να κατακτήσει το Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 2010.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της ομάδας πέταξαν στην αρχή του αγώνα εκατοντάδες καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το ματς.

Τα γκολ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.