Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Πάτησε» την Γιουνάιτεντ με Μιραλάς η Έβερτον (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Πάτησε» την Γιουνάιτεντ με Μιραλάς η Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2014 20:11
Με γκολ των Μπέινς (28’ πεν.) και Μιραλάς (43’) η Έβερτον κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστροφή του Ντέιβιντ Μόγιες στο «Γκούντισον Παρκ» και μείωσε ξανά στον πόντο τη διαφορά της από την 4η Άρσεναλ στη μάχη που δίνει για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Έβερτον, καθώς τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν άνετα με 2-0 των «κόκκινων διαβόλων» στο «Γκούντισον Παρκ» και μείωσαν ξανά στο -1 τη διαφορά τους από την 4η Άρσεναλ που κρατάει μέχρι στιγμής στα χέρια της το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ: «Πάτησε» την Γιουνάιτεντ με Μιραλάς η Έβερτον (video)
Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν ανώτερη και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέινς στο 28’ και το όμορφο γκολ του Μιραλάς στο 43’ μετά από ασίστ του Κόουλμαν.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Ρούνει στο 87’, με αποτέλεσμα ο Ντέιβιντ Μόγιες να γνωρίσει και δεύτερη ήττα τη φετινή σεζόν από την πρώην ομάδα του, η οποία άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην 7η θέση και στο -6 από την Τότεναμ, η οποία έχει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.