Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον για Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον για Τσάμπιονς Λιγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 17:25
Μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια της για την κατάλυψη της 4ης θέσης που οδηγεί στα πρκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 3-0 την Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ» και μείωσε τη διαφορά της από τους «κανονιέρηδες» στον ένα βαθμό, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν η Έβερτον, η οποία κέρδισε εύκολα (3-0) την Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ» και μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο από τους «κανονιέρηδες».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκίνησε εντυπωσιακά και μόλις στο 14ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Νέισμιθ, ενώ δημιούργησε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 32’ όταν ο Λουκάκου με ωραία ατομική ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα, νίκησε τον Σέζνι και «έγραψε» το 2-0 για τα «ζαχαρωτά».

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 62’ μετά από προσπάθεια του Μιραλάς, ο Αρτέτα σε προσπάθεια να διώξει, έστειλε τη μπάλα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Στους 63 βαθμούς η Έβερτον, έναν λιγότερο από την 4η Άρσεναλ η οποία σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη του μετρίου, έχασε ουσιαστικά τις ελπίδες της για τον τίτλο, ενώ κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός τετράδας!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.