Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενέκριναν την ανακαίνιση του «Καμπ Νου» στη Μπαρτσελόνα!

Ενέκριναν την ανακαίνιση του «Καμπ Νου» στη Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2014 00:38
Την ανακαίνιση του «Καμπ Νου» και τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων για τα τμήματα του συλλόγου ενέκριναν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μετά από δημοψήφισμα στο οποίο πήραν μέρος 37.535 εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

Ιστορική ημέρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς κατόπιν δημοψηφίσματος των εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου, αποφασίστηκε η ανακαίνιση του «Καμπ Νου» αλλά και η δημιουργία νέων γηπέδων γα τα τμήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, από τα 118.580 μέλη, ψήφισαν μόνο τα 37.535, εκ των οποίων το 72% (27.161) ενέκρινε το πρότζεκτ που αφορά την ολική ανακαίνιση του Καμπ Νου και που θα στοιχήσει το ποσό των 600 εκατ. ευρώ.

Ενέκριναν την ανακαίνιση του «Καμπ Νου» στη Μπαρτσελόνα!
Το πρότζεκτ αφορά τη ριζική ανακαίνιση του «Καμπ Νου» και την αύξηση της χωρητικότητάς του στις 105.000 θέσεις (όλες σκεπασμένες), τη δημιουργία ενός νέου κλειστού μπάσκετ («Παλάου Μπλαουγκράνα») 12.000 θέσεων, ένα ακόμη βοηθητικό κλειστό 2.000 θέσεων, καθώς επίσης νέα γραφεία για το σύλλογο και νέες εγκαταστάσεις στις ακαδημίες, όπως και 5.000 θέσεις στάθμευσης.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τα χείλη του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Εφόσον όλα πάνε καλά, η ανακατασκευή του «Καμπ Νου» θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2017 και θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2021.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.