Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Πλήγωσε» την Ίντερ ο Κονέ (video)

Σέριε Α: «Πλήγωσε» την Ίντερ ο Κονέ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2014 23:54
Τέταρτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Ίντερ, η οποία παρότι προηγήθηκε δύο φορές με τέρματα του Ικάρντι (6’, 63’), δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μπολόνια στο «Μεάτσα», με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Κονέ στο 73ο λεπτό. Έχασε πέναλτι στο 84’ ο Μιλίτο.

Όπου βρει την Ίντερ, την «πληγώνει»! Μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στους «νερατζούρι» στο α’ γύρο, ο Παναγιώτης Κονέ, βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στην ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, με αποτέλεσμα να χαρίσει έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) στην Μπολόνια στη μάχη της για τη σωτηρία.

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την Ίντερ και 3η διαδοχική που γνωρίζει στην έδρα της, παρότι οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση, με τον Ικάρντι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό για τους γηπεδούχους.

Ο Πατζιέντζα απάντησε στο 35’ ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τη Μπολόνια, όμως ο Αργεντινός επιθετικός με τρομερό γκολ στο 63’, έβαλα ξανά μπροστά στο σκορ την Ίντερ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά, με τον Κονέ να «γράφει» από κοντά το τελικό 2-2, χαρίζοντας το βαθμό στη Μπολόνια, που ξέφυγε προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, καθώς ο Μιλίτο αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 84’ (για την ακρίβεια απόκρουσε ο Κούρτσι), ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε η Μπολόνια να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από το Μιλάνο, με τον Χαντάνοβιτς να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ακουαφρέσκα.

Έτσι, η Ίντερ έφτασε τους 50 βαθμούς και παρέμεινε στην 5η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο έδωσε την ευκαιρία στην 6η Πάρμα να την πιάσει εφόσον κερδίσει τη Νάπολι, αλλά και στην 7η Αταλάντα να πλησιάσει στο -1 τη διαφορά της από τους «νερατζούρι».

Στο άλλο παιχνίδι, η Βερόνα κέρδισε με 1-0 την Κίεβο στο ντέρμπι της πόλης χάρη στο 16ο φετινό γκολ του Λούκα Τόνι, ο οποίος θέλει ακόμα δύο τέρματα για να πιάσει τον Κάρλος Τέβες στην πρώτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος!

Το γκολ του Κονέ:



Η γκολάρα του Ικάρντι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.