Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θα μείνει στη Μπάγερν ο Κροός»

«Θα μείνει στη Μπάγερν ο Κροός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2014 01:56
Στην Μπάγερν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Τόνι Κροός σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε αλλά και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το συμβόλαιο του Τόνι Κροός με τη Μπάγερν εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ήδη κυκλοφορούν φήμες πως ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι και ο αγώνας της αγγλικής ομάδας με τους Βαυαρούς για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάζεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων» για να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε διέψευσε τα όσα γράφονται, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πως: «ο Κροός θα φοράει σίγουρα τη φανέλα της Μπάγερν και την επόμενη χρονιά».

Μάλιστα τις ίδιες δηλώσεις και ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος τόνισεπως ο 24χρονος έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην ομάδα:

«Ο Τόνι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και θα μείνει εδώ. Ελπίζω να καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιο του επειδή είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας, αγαπάει το παιχνίδι και δεν το βλέπει απλώς ως δουλειά και θα ήθελα να μείνει. Εγώ μίλησα στον παίκτη και εξέφρασα την άποψη μου στον σύλλογο. Από κει και πέρα είμαι απλώς ένας προπονητής…» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.