Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Αυτοκτόνησε» η Ίντερ

Σέριε Α: «Αυτοκτόνησε» η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2014 00:56
Η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λιβόρνο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, υποχρεώνοντας τους «νερατζούρι» σε τρίτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια.

«Αυτοκτόνησε» κόντρα στην Λιβόρνο η Ίντερ, καθώς οι παίκτες του Βάλτερ Μάτσάρι παρότι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, στην επανάληψη δέχθηκαν την ισοφάριση (2-2) και έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο -1 τη διαφορά τους από τη Φιορεντίνα στην 4η θέση αλλά και να ξεφύγουν με 4 βαθμούς από την 6η Πάρμα που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Όλα έδειχναν πως οι «νερατζούρι» «καθάρισαν» τη νίκη όταν ο Ερνάντες στο 37’ και ο Παλάσιο στο 45+2’ «έγραφαν» το 2-0 στον πίνακα των σκόρερ.

Ωστόσο στην επανάληψη ο Παουλίνιο μετά από κόρνερ του Γκρέκο στο 54’ μείωσε με εντυπωσιακό σουτ σε 2-1 και ο 85’ ο Εμεγκάρα εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Γκουαρίν, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Έτσι η Ίντερ παρέμεινε στην 5η θέση με 49 βαθμούς, ενώ η Λιβόρνο μείωσε στο έναν βαθμό τη διαφορά της από τη 17η Μπολόνια που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουντινέζε με γκολ του Ντι Νατάλε στο 68’ κέρδισε με 1-0 την ουραγό Κατάνια και ανέβηκε στην 14η θέση με 38 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.