Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν χάνει την πίστη του ο Βενγκέρ

Δεν χάνει την πίστη του ο Βενγκέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 15:10
Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ δεν έχει χάσει ακόμα το «τρένο» του πρωταθλήματος και πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της μέχρι το φινάλε, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ. Δείτε τι απάντησε στον Σκόουλς.

Η συντριβή της προηγούμενης εβδομάδας από την Τσέλσι (6-0) αλλά και η ισοπαλία με τη Σουόνσι (2-2) στο «Έμιρειτς» την Τρίτη, έφεραν την Άρσεναλ στην 4η θέση και έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, όσους απέχει πλέον και η Έβερτον από τους «κανονιέρηδες», έχοντας και παιχνίδι λιγότερο!

Παρόλα αυτά, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν χάνει την πίστη του, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος προκειμένου να οδηγήσει την Άρσεναλ στην κορυφή:

«Το πρωτάθλημα παραμένει η προτεραιότητα μας. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν να παλεύουν όταν όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει. Έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε πως μας εκφράζει αυτή η νοοτροπία» δήλωσε αρχικά ο Βενγκέρ και συνέχισε:

«Εάν ο κόσμος λέει ότι η Έβερτον μπορεί να μας φτάσει, τότε και εμείς μπορούμε να πιάσουμε τις ομάδες που είναι από πάνω μας. Δεν το έχουμε παρατήσει. Η εμφάνιση μας αύριο πιστεύω πως θα αποδείξει όλα αυτά που λέω.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί όπως η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, όμως όταν παίζεις με μια από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, τότε έχεις την ευκαιρία να μειώσεις την διαφορά από την κορυφή
».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Πολ Σκόουλς ο οποίος δήλωσε ότι η Άρσεναλ είναι «χίλια μίλια μακριά από τον τίτλο»:

«Εάν οι έξι πόντοι διαφορά είναι χίλια μίλια μακριά, τότε δεν ξέρω την μετατροπή ενός πόντου σε μίλι. Οι άνθρωποι που δεν έχουν προπονήσει ποτέ έχουν άποψη και εμείς πρέπει να το δεχτούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.