Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

Επίσημα στην Εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 13:56
O Γκους Χίντινκ θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, μετά από το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντικαθιστώντας στον πάγκο της ομάδας τον Λουίς Φαν Χάαλ. Αναλαμβάνει μέχρι το 2016 με βοηθούς τους Ντάνι Μπλιντ και Ρουντ φαν Νιστελρόι.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή στις αρχές του μήνα και πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ολλανδικής ομοσπονδίας, η οποία αναφέρει πως ο Γκους Χίντινκ θα αναλάβει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας από την 1η Αυγούστου, με στόχο να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016.

Ο 67χρονος Ολλανδός προπονητής, ο οποίος ήταν άνεργος μετά την αποχώρησή του από την Άνζι, θα έχει ως βοηθούς του παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Ντάνι Μπλιντ και Ρουντ φαν Νιστελρόι. Μάλιστα ο πρώτος θα αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού το 2016, αντικαθιστώντας τον Χίντινκ με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Να σημειωθεί πως ο Χίντινκ είχε αναλάβει την Εθνική Ολλανδίας για τέσσερα χρόνια (1994-98), φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ 1998 (αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βραζιλία).

«Είναι τιμή μου να επιστρέψω ως προπονητής στην Εθνική ομάδα. Ο Ντάνι Μπλιντ και ο Ρουντ φαν Νιστελρόι θα είναι δίπλα και θα είμαστε μια δυνατή ομάδα με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμπειρία. Θέλουμε να δώσουμε ένα μακροπρόθεσμο ποδοσφαιρικό όραμα στην ολλανδική ομάδα» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.