Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο, θα προσπαθήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Μόγιες: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο, θα προσπαθήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 01:21
Ευτυχισμένος από την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γκιγκς και Φαν Πέρσι και Ντε Χέα.

Ο ίδιος τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο «Όλντ Τράφορντ» ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη, λέγοντας πως η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ:

Είστε ικανοποιημένος ;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μόνο που θέλαμε μετά το ματς με την Λίβερπουλ ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες και τα καταφέραμε».

Για τον Γκιγκς:

«Ο Γκιγκς έκανε φανταστικό ματς. Οι πάσες του, ο τρόπος που κινήθηκε. Η ηλικία του δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι 40 ετών και ήθελα το προηγούμενο διάστημα να δώσω ευκαιρίες σε άλλους.

Για το παιχνίδι σήμερα όμως ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Γιατί ο Γκιγκς καταλαβαίνει απόλυτα τον ρόλο του. Δεν ήταν το ματς της χρονιάς για εμάς αλλά ήταν σίγουρο πολύ σημαντικό διότι καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να προκριθούμε».

Για τον Φαν Πέρσι:

«Το χτύπημα του Φαν Πέρσι δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Είναι σπουδαία υπόθεση για εμάς αυτός ο παίκτης. Είναι τοπ ποδοσφαιριστής. Το να πετυχαίνεις χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι κάτι εύκολο. Λίγοι μπορούν να το κάνουν. Και στα τρία τέρματα που πέτυχε έδειξε την κλάση του. Ο Ντε Χέα και ο Γουέλμπεκ έκαναν επίσης σπουδαίο ματς. Γενικά όλη η ομάδα στάθηκε καλά μετά από καιρό και ιδιαίτερα στο "Old Trafford".

Για τη συνέχεια της ομάδας στον θεσμό

«Ελπίζουμε από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα, γιατί στο παρελθόν δεν το πετύχαμε. Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα το προσπαθήσουμε. Αυτό το κλαμπ είναι πάντα ικανό για τρόπαια.

Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέμα είναι πως πρέπει να έχουμε συνέχεια στην απόδοση μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Τουλάχιστον δώσαμε λίγη χαρά στους οπαδούς μας».

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά σήμερα, τα έδωσε όλα. Απλά εμείς κυνηγήσαμε πολύ το ματς. Κάναμε το 3-0 και μετά "έτρεχε" ο Ολυμπιακός. Κάναμε κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς και θα μπορούσαμε να είχαμε ευκολότερο έργο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.