Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη νίκη η Ζενίτ, την πρόκριση η Ντόρτμουντ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη νίκη η Ζενίτ, την πρόκριση η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 00:26
Η Ζενίτ πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση, καθώς οι Βεστφαλοί είχαν κερδίσει με 4-2 στην Ρωσία, σκορ που τους έδωσε το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Γλυκιά» ήττα γνώρισε κόντρα στη Ζενίτ η Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε με 2-1 στη Γερμανία, ωστόσο έχοντας «προίκα» το 4-2 του πρώτου αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, «σφράγισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Καλή εμφάνιση από τους Ρώσους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Χουλκ (16’), δέχθηκαν την ισοφάριση στο 38’ με τον Κελ και ξαναπήραν το προβάδισμα στο 73’ με τον Ρονδόν, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να αποκλείσουν τους περσινούς φιναλίστ.

Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με την Ντόρτμουντ να χάνει τρομερή ευκαιρία στο 5’ λεπτό με κεφαλιά του Ομπαμπεγιάνγκ, ενώ στο 7’ ο Βίτσελ ανάγκασε τον Βάιντενφελερ σε απόκρουση.

Ωστόσο στο 16’ ο Χουλκ δεν άφησε περιθώρια στον Γερμανό γκολκίπερ, καθώς με «κεραυνό», έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ντόρτμουντ για το 1-0 των Ρώσων.

Οι Βεστφαλοί πήραν τον έλεγχο, απείλησαν στο 22’ με σουτ του Γκρόσκροϊτς και στο 38’ ο Κελ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο προηγούμενο λεπτό κινδύνεψαν να δεχτούν δεύτερο γκολ μετά το σουτ του Σατόφ.

Στην επανάληψη, η Ζενίτ προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα και το κατάφερε στο 73’ όταν ο Ρονδόν με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε το προβάδισμα στην ρωσική ομάδα.

Οι Ρώσοι ήθελαν ακόμα δύο γκολ, πάλεψαν για το 3-1, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η Ντόρτμουντ να σφραγίσει την πρόκριση για τους «8».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.