Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο ΟΦΗ!

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο ΟΦΗ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 20:57
Με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 69’ ο ΟΦΗ κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 16 Απριλίου η ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Λεωφόρο πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν σημειώθηκαν μεγάλες ευκαιρίες, με τον Παναθηναϊκό να είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει τελικές.

Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ με εξαίρεση μια κεφαλιά του Παπάζογλου στο 9’ δεν είχε να επιδείξει κάτι καλύτερο στα πρώτα 45λεπτά.

Βελτιώθηκε ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Περογαμβράκη να είχε καλή στιγμή στο 51’ για τον ΟΦΗ, ενώ στο 67’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-0, με τον Καρέλη. Ωστόσο στο 69’ μετά από φάουλ του Μιλιάζες, ο Παπάζογλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, βάζοντας… φωτιά στην εξέδρα.

Οι «πράσινοι» στη συνέχεια πάλεψαν για την ισοφάριση, είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 75’ με τον Σίλντενφελντ, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Κρήτη.

Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Μακρής, Ντούντου, Μανούσης, Ζε Εντουάρντο (77' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (86' Στάθης), Παπάζογλου (90+ Πανούσης).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο,Δώνης (80' Κλωναρίδης), Μέντες (73' Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν (58' Καρέλης), Αμπέντ, Μπεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.