Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετη πρόκριση για Τσέλσι, αποθεώθηκε ο Ντρογκμπά (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετη πρόκριση για Τσέλσι, αποθεώθηκε ο Ντρογκμπά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 00:10
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Γαλατασαράι η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 2-0 στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπρίτζ» και προκρίθηκε άνετα στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ετό (4’) και Κέιχιλ (42’) τα γκολ, αποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Ντρογκμπά.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ «σφράγισε» η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 3-1 την Γαλατασαράι στο Λονδίνο και σε συνδέσμου με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τουρκία, έκλεισε θέση για τους «8» του θεσμού.

Οι βάσεις για ένα εύκολο βράδυ μπήκαν πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Ετό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία στη συνέχεια δεν απειλήθηκεσημαντικά από την τουρκική ομάδα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετη πρόκριση για Τσέλσι, αποθεώθηκε ο Ντρογκμπά (video)
Τελικώς στο 42’ ο Κέιχιλ μετά από ασθενή επέμβαση του Μουσλέρα σε κεφαλιά του Τέρι, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση για τους «μπλε».

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του ντέρμπι με την Άρσεναλ, ωστόσο δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και είχαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ο οποίος μετά από σχεδόν 2 χρόνια επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και αποθεώθηκε από τον κόσμο της Τσέλσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.