Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Καθόρλα και Ράμσεϊ η Άρσεναλ

«Έδεσε» Καθόρλα και Ράμσεϊ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2014 18:41
Τη φανέλα της Άρσεναλ θα συνεχίσουν να φοράνε οι Σάντι Καθόρλα και Άαρον Ράμσεϊ οι οποίοι υπέγραψαν την Τρίτη νέα πολυετή συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά τους Μετερσάκερ και Ροσίτσκι, ακόμα δύο παίκτες της Άρσεναλ ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τους «κανονιέρηδες». Ο λόγος για τους Σάντι Καθόρλα και Άαρον Ράμσεϊ οι οποίοι υπέγραψαν σήμερα νέα πολυετή συμβόλαια συνεργασίας (δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια) και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται στο «Έμιρειτς» για αρκετά χρόνια.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Ισπανός μέσος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Λονδίνου και στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει πολλά τρόπαια στο μέλλον:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παραμείνω στην Άρσεναλ. Μου αρέσει εδώ και είμαι σίγουρος πως η ομάδα μπορεί τα προσεχή χρόνια να διεκδικήσει πολλά τρόπαια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Όταν ήρθα για πρώτη φορά, ήθελα να γίνω καλύτερος παίκτης και νομίζω πως αυτό έχει ήδη συμβεί. Είναι εξίσου σημαντικό πως η ομάδα κρατάει τον… κορμό της και δεν γίνονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ».

Από την πλευρά του ο Ράμσει ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη του χρονιά στην ομάδα δήλωσε πως έκανε τη καλύτερη δυνατή επιλογή:

«Οι καλύτερες μέρες έρχονται…. Αυτή τη σεζόν νομίζω πως διέψευσα αρκετούς ανθρώπους. Πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό μου, αλλά πλέον νιώθω όλο και καλύτερα και νομίζω πως βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Φέτος διανύω την καλύτερη χρονιά μου. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Άρσεναλ πριν έξι χρόνια, αν και είχα κι άλλες προτάσεις, θεωρώ πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ράμσει.

Να σημειωθεί πως νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο 17χρονος Γερμανός μέσος, Γκέντιον Ζελαλέμ ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο σε παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στη Κόβεντρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.