Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ στεναχωρήθηκε που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, αν ήταν η Φενέρμπαχτσε θα ήταν δουλικοί»

Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ στεναχωρήθηκε που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό, αν ήταν η Φενέρμπαχτσε θα ήταν δουλικοί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 18:43
Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε και για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των καρτών διαρκείας της σεζόν 2024-255, κάνοντας εκτενή αναφορά σε μία σειρά από θέματα.

Ο κ. Καραπαπάς κατηγόρησε την ΕΠΟ πως «στεναχωρήθηκε» που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και πως όσα έγιναν με τις σουίτες και τα εισιτήρια ήταν απαράδεκτα, ενώ αναφορικά με τη συμπεριφορά των οπαδών των «ερυθρόλευκων» στην OPAP Arena τόνισε πως θα είναι άψογη και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα.

Όσα ανέφερε:

«Στο Καραϊσκάκης θα υπάρχουν νέοι χώροι όπως fan zone για τους οπαδούς γύρω από το γήπεδο αλλά μέσα γίνονται έργα. Εμείς κάθε χρόνο κάνουμε μία επένδυση κοντά στο μισό εκατομμύριο για την αλλαγή χλωτάποητα. Αλλάζουν πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Το γήπεδο δεν μπορεί να είναι διαθέσιμο στις 29 Μαΐου γιατί θα ξεκινήσουν έργα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Πειραιά θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στο Δημαρχείο, στη Ζέα και στα Καμίνια όπου ο κόσμος θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Έχει γίνει μία τεράστια προσφορά από τον κ. Μαρινάκη ώστε να δει ο κόσμος τον τελικό από το Mega. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε.

Προκριθήκαμε 9 Μαΐου και στις 10 Μαΐου στείλαμε έγγραφο να πάρουμε όποια σουίτα ή θέσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν ζητήσαμε να μας τα δώσουν αλλά να τα αγοράσουμε για να τα διαθέσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κάναμε έναν τεράστιο αγώνα, έγινε μία προεργασία και να βρεθούν στον τελικό όσο περισσότεροι άνθρωποι που στηρίζουν τον Ολυμπιακού. Να μην βρίσκονται εκεί παρτάκιδες που θα πάνε πρώτη φορά γήπεδο. Στο τέλος αναγκαστικά έγινε κλήρωση γιατί δεν έβγαινε ο αριθμός. Θα έρθουν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού, άνθρωποι της Ακαδημίας, οικογένειας των παικτών, υπάλληλοι της ομάδας.Υπάρχει η κατηγορία της Ομοσπονδίας που αντί να στηρίξει την ομάδα της χώρας, που καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκε αλλά πρέπει να το προσπεράσει. Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Από την πρώτη μέρα ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ούτε ζημιά θα γίνει, το λένε και οι οπαδοί. Η στάση του Ολυμπιακού είναι να γίνει μία γιορτή. Στις 10 Μαΐου στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουμε πως ο κ. Φιλιπούσης, πήραν 1500 εισιτήρια και τα μοίρασαν κατά το δοκούν. Πούλησαν 10.000 μία σουίτα και εκείνος την πούλησε 100.000, δηλαδή 90.000 χάθηκαν και τότε άρχισαν οι ευθύνες. Ο Ολυμπιακός δεν ρωτήθηκε καν σουίτα, πήρε η ΑΕΚ, δεν πήρε η Φιορεντίνα, πήρε ο Μαρτζούκος που τον έκαναν πρόεδρο της SL2. Αυτοί κάνουν κουμάντο και λένε που θα τις δώσει ο Φιλιππούσης αλλά λίγο τα προσχήματα. Υπάρχουν έσοδα που χάνονται. Οι σουίτες δόθηκαν χωρίς σύμβαση. Πως γίνεται αυτό; Ποιος το πληρώνει; Σας κάνει εντύπωση; όχι.

Αν ήταν η Φενέρμπαχτε θα ήταν δουλικοί και υποτακτικοί. Είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς η εντολή που έχουμε είνια σαν να παίζουμε στο Βερολίνο, όπως στο μπάσκετ. Κάνουμε ότι μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κάποιος έχεις δώσει την εντολή να είναι όσο λιγότεροι Ολυμπιακοί στο γήπεδο. Θα σεβαστούμε εμείς τον χώρο, η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη αντίπαλος. Τι να απαντήσω σε έναν φίλαθλο που θέλει εισιτήριο; Ότι ο Διακοφώτης έχει βάλει 4 ευρώ το τηλεφώνημα και βγάζει λεφτά από αυτό. Μόλις προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, σήμανε συναγερμός. Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο και κάτι τελευταίο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών.

Η UEFA είναι αυστηρή. ήδη κανονίζουμε να υπάρχουν τρία σημεία για να φτάσουν στο γήπεδο με αρχή το ΣΕΦ. Θα φτάσουν στον Περισσό και θα περπατήσουν στο γήπεδο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος. Θα έχει τρεις περιμετρικές ζώνες έξω από το γήπεδο αλλά δεν θα επιβιβάζεται και στο τρένο χωρίς εισιτήριο. Οι συνεργάτες μας θα σας έχουν αναλυτική λίστα με τι πρέπει να γίνει. Ταλαιπωρία θα υπάρξει αλλά είναι μία φορά στη ζωή σου. Μέχρι του χρόνου τουλάχιστον.

Προσοχή σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα φροντίσουμε να έχουμε παροχές στο ΣΕΦ με τους οπαδούς, μιλάμε και με την αστυνομία. Δεν παίζουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Θέλει προσοχή από εμάς, αυτό που πρεσβεύουμε είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Είμαστε ήδη ευτυχισμένοι που φτάσαμε μέχρι εδώ και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Δεν έχει γίνει ποτέ να πάρουν οι Νέοι το Champions League Νέων και οι άνδρες σε ευρωπαϊκό τελικό. Η επιτυχία είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σε τρεις τελικούς σε πέντε μέρες»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.