Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιείται ροζ κάρτα

Κόπα Αμέρικα: Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιείται ροζ κάρτα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 15:25
Η CONMEBOL γνωστοποίησε ότι στο προσεχές Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ σε περίπου ένα μήνα (20/6-14/7), θα γίνει για πρώτη φορά και χρήση της ροζ κάρτας.

Αυτή δεν θα χρησιμοποιείται για παρατήρηση ή τιμωρία, αλλά για να δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν μία επιπλέον αλλαγή, αν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ή υπάρχουν φόβοι για διάσειση.

Εδώ και καιρό υπάρχει κινητοποίηση σχετικά με τα χτυπήματα στο κεφάλι και γι' αυτόν τον λόγο πλέον το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB) έχει πλέον εγκρίνει να δικαιούνται οι ομάδες αλλαγές για τραυματισμούς στο κεφάλι, αλλά κάθε Συνομοσπονδία έχει δικαίωμα να αποφασίζει ξεχωριστά.

Στην ανακοίνωσή της η CONMEBOL αναφέρει:

«Εκτός από τις πέντε αλλαγές ανά ομάδα που εγκρίνονται από τους κανονισμούς, μια πιθανή έκτη θα προστεθεί για τη φροντίδα της υγείας των παικτών.

Αυτή είναι μια επιπλέον αλλαγή σε περίπτωση υποψίας τραυματισμού στο κεφάλι ή διάσεισης. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ενημερωθεί ο κύριος διαιτητής ή ο τέταρτος διαιτητής και θα χρησιμοποιηθεί ροζ κάρτα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.