Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουνστελίγκα: «Ανάστησε» τη Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ, ισόπαλο το ντεμπούτο του Στέφενς

Μπουνστελίγκα: «Ανάστησε» τη Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ, ισόπαλο το ντεμπούτο του Στέφενς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 19:05
Μετά από 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς υποχρέωσε την Ντόρτμουντ σε ήττα με 2-1 μέσα στο Βεστφάλεν! Μεγάλη ανατροπή για Μάιντζ που βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ, ισόπαλο το ντεμπούτο του Στέφενς στη Στουτγκάρδη.

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Ζενίτ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 από την Γκλάντμπαχ στο Βεστφάλεν!

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ σε διάστημα 9 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ράφαελ να ανοίγει το σκορ στο 31’, ενώ στο 40’ Κρουζ «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του.

Η Ντόρτμουντ έχοντας βασικό τον Παπασταθόπουλο, πίεσε για να γυρίσει στο ματς στην επανάληψη, μείωσε στο 77’ με τον Γιόγιτς, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, παρότι η Γκλάντμπαχ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 69’ λόγω αποβολής του Νόρντβεϊτ.

Ισόπαλο το ντεμπούτο του Στέφενς, Μάιντζ για σεντόνι!


Μπουνστελίγκα: «Ανάστησε» τη Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ, ισόπαλο το ντεμπούτο του Στέφενς
Στο ντεμπούτο του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της Στουτγάρδης, η γερμανική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη μετά από 9 αγωνιστικές, καθώς είχε το προβάδισμα μέχρι το 79’ στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο ο Χαντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80’, ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο «Βέζερστάντιον».

Έτσι η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ έφτασε τους 21 βαθμούς και για την ώρα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις.

Από την άλλη, μεγάλη εμφάνιση από τη Μάιντζ η οποία παρότι έχανε με 2-0 μέχρι στο 67’ στην έδρα της Χόφενχάιμ, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει μια τεράστια νίκη με 4-2 που την φέρνει στους 41 βαθμούς, μόλις τρεις από την 4η Λεβερκούζεν η οποία έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βόλφσμπουργκ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της ουραγού Μπραουνσβάιγκ και έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα, ενώ το Ανόβερο πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 στην έδρα της Χέρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.